Şimdi Ara

YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben talismanı daha megane tanıtılmadan önce görmüştüm sokakta.hatta sadece arkadan gördüm ve araca bayılmıştım. ama meganeı henüz göremedim doğruya doğru. görmememizin en büyük sebeplerinden biride eldeki araçların sınırlı sayıda olmasıda olabilir bence. ben bi buçuk sene önce clio almıştım. kırmızı rengi bulmak için kaç bayi gezdim kim bilir.

tabi bir yandanda donanımhaberde bile şu araçla ilgili bu kadar az entry girilmesi araca olan talebi daha net gösteriyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papyon34

Hepsi ayak yapiyor bende sordum dizel gt ve 130luk dizel otomatik gelecekmi dedim once gelecek dediler sonra yok bilmiyoruz sey kem kum ettiler bence bunlar simdi elde getirdikleri araclari millete kakalama derdindeler ama evdeki hesap carsiya uymadi fiyat ucuk olunca kimse almiyor heleki renaulttaki oyak indirim muhabbeti nedeniyle 2. El fiyatlarinin dusmesi olayi var millet 100 bin verecek sonra 2. Elde arac para etmeyecek o yuzdend.e kimse almak istemiyor cikali 1 ay oldu asagi yukari ben bir tane gormedim sokaklarda ne talisman ne de megane goren varmi ? Bu fitatlari en full midel opsiyonlu 80 85 bin bandina cekerlerse ozaman belki satar benim megane 3 vardi 47500 e almistim privilage + premium paket 2011 de kredisi bitti satmaya kalktim arac 28 binde normalde piyasasi 52 55 bandinda olmasi lazimdi adamlar gt line hemde 2013 modeli 30 binde 45 bin tl ye veriyolardi satana kadar gobegim catladi en sonunda kayincoya sattim 52 ye o yuzden renault.milleti keriz yerine koymasin suan oyak fiyatiyla gt line i 82 bin tl ye alanlar var

Hocam siz 82.000 TL'lik fiyatı hangi bayiden aldınız. Ben araştırdım GT Line'ı 92.500'den aşağıya satmıyorlar. Çok fazla bir fiyatı var. Üstelik satış danışmanı, araç iyi tutmuş o yüzden fiyatlardan pek indirim yapamıyoruz diyor.

• Arac okadar tutmus ki sokakta megane dan gecilmiyor bide cagri merkezinden 10 defa arandim gelin aracimizi test edin diye ben test yaptigimi soyledigim halde tekrar tekrar arandim satilan arac icinmi ariyorlar nerde gorulmus benim bahsettigim 82 bin fiyat oyak üyelerine verilen fiyat adam oyak indirimiyle aliyor 2 sene biniyor sonra piyasanin 5-10 bin altina satiyor sende bekle ki aracini ederinde satasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papyon34 -- 4 Mayıs 2016; 19:32:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • papyon34 P kullanıcısına yanıt
    82 bine oyak üye indirimi ile de alamıyorsun maalesef, bilgiyi kimden aldıysanız size yanlış bilgi vermişler.
  • Uye indirimi dedigim hemen hemen her sene yapilan kampanya yokmu ondan bahsediyorum uye indirimi ayri suan sahibindeni acin bakin 92 bin olan fluence kaca satiliyor 80 bine satan var 72 bine satan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyak kampanyasında megane 4 opsiyonsuz 82.500 idi, üzerine metalik renk, jant, 8.7 ekran, eller serbest park, kör nokta uyarı, şerit takip v.s. ekle fiyatı gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyak kampanyasından araç alacaksanız yerli üretimler cazip, ithal olanlar için aynı şey söylenemez. Mesela bu sene fluence için avantaj 12.000 civarı olabiliyordu. Ama ithal olan araçlarda bu avantaj 3 - 8 bin arasında.

• bu sefer bayiyi açık yakaladım. ama test sürüşü yapamadım, fazla personel bi de randevum yoktu test için. araçlar her donanım seviyesinde baya baya iyi malzeme var. gt line koltuğuna bayıldım, ferarri koltuğu gibi olmuş. icon donanıma ait koltuk döşemeleri de çok kaliteli yer yer deri de kullanmışlar. çok sportifler. arabanın her yerinden yenilik fışkırıyor. ama gel gelelim fiyatı can yakıyor. dizeline 93-96 vermeniz gerekecek.. araçları Bursa yapım beklerdim, hepsi İspanya.. bir de dikkatimi bir şey çekti, orta konsol bir harika ama arkaya baya fazla uzamış. şaft tünelinin üstü resmen kapanış, arkada 2 kişi anca gider. arkada bir koltuktan diğerine geçmeniz imkansız hale gelmiş. orta konsolu neden bukadar arkaya kadar uzatmışlar bir anlam veremedim. çünkü gerçekten sıkıntı çıkaracak. megane4 iyi olmasına rağmen fiyatıyla işi zor. hele 2017 yi bir görelim, kurla birlikte fiyatlar iyice artacaktır.

• Touch donanım 1.2 benzinli sedef beyaz için 66.400 TL fiyat aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Touch donanım 1.2 benzinli sedef beyaz için 66.400 TL fiyat aldım.

Test sürüşü yapma imkanınız oldu mu?Bu motoru bende çok merak ediyorum.
    İç dizaynı falan nasıl?
  • Test yapmadım. Çarşamba günü muhtemelen yaparım. Bayinin elinde varmış. Aksilik olmaz ise alırım. İç dizaynı icon modele göre daha düşük. Ama Egea HB den çok daha kaliteli ve güzel.
     YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de]
     YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 24 Mayıs 2016; 6:29:02 >

• Ivon 1.2 metalik renk 71000 aldım nasıl sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: tunl

Ivon 1.2 metalik renk 71000 aldım nasıl sizce

bence çok iyi fiyat,
  • Ayrıntılar için teşekkürler. Araç kullanım yorumlarınızı da bekliyoruz.

1,2 İCON ile çok fark var gibi...
  • Hayatımda renault araç kullanmam, yanından geçmem diye çok atıp tuttum zamanında. Herhalde büyük konuşmuşum ki şimdi yeni megane'ı görmek için test sürüşüne gidip hayatımda ilk defa renault bayisine adım atacağım.

mayıs ayında talisman ve yeni megane için 3000 TL takas indirimi varmış, bir de 0.99'dan 18 aya kadar kredi imkanı varmış. elimdeki iki aracı da vermeyi planlıyorum. eğer ekspertizde fiyatlarını öldürmezler, doğru düzgün bir teklif yaparlarsa haziran'a bu araçla gireceğim büyük ihtimalle. izlenimlerimi aktarırım.
  • Bayi elimde var demişti. Bugün gittim bakmaya. Meğersem bayinin elimde var demekten kastı Bursadaki fabrikaymış.
    Nasıl iştir anlamadım. İş almaya gelince gerçek ortaya çıkıyor malesef. Başka bir bayiden fiyat alayım dedim. adam internetteki Renaultun kendi fiyat listesindeki fiyata bindirdi de bindirdi. Ben "ama fiyatlar böyle değil deneme kalmadı arkadaş, çok bilmişliğinin sayesinde onlara opsiyon dahil değil demez mi" ben sadece istediğim metalik boya farkı ile hesaplarken arkdaş hepsini ekledi. Ama ağzından birkere fiyat çıktı ya başka bayiden fiat alın demeyi de ihmal etmedi. Aklı sıra işini yaptığını zannetti. Bunlar ucuz satıcı yöntemleri. Renaulta bu gibi müşteri temsilcileri yakışmıyor.
    Adam 1.2 Touch benzinli sadece sedef beyaz opsiyonlu modele 69 bin küsür dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 25 Mayıs 2016; 23:26:08 >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Bende ICON 1.2 İçin biraz araştırma yaptım. Bir bayi metalik boya+stepne 74500'e yuvarladı bir başka bayi 75300 gibi bir rakam söyledi.Bende liste fiyatı 73550+350+1000 neden bunun üstünde fiyat veriyorsunuz dedim.Gelin burda konuşalım diye kısa kesti.
    O bayiye ben neden gideyim ki..
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Maalesef müşteri temsilcilerinin butür yaklaşımları markaya da zarar veriyor. Satış işinde öncelik güvendir,bilgidir,müşterinin ihtiyacını ortaya çıkarıp ikna etmektir. Ancak şuana kadarki görüşüp konuştuklarım bunların tam tersi çıktı. Sanki almamamız için çaba sarfeder gibiler. Alternatifsiz değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 26 Mayıs 2016; 9:44:03 >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Fiyatta indirim yapamayabilirsin, fiyatın sabittir bunu anlayabilirim ama bunu müşteriye tatlı dille anlatma şekli var, birde bazı odun müşteri temsilcileri gibi ( bayanları da buna katıyorum) işine gelirse zamanımı çalma benim der gibi söylemek var.
  • Aracı alan yok mu forum neden bu kadar sakin ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.