Şimdi Ara

Yeni Renault Symbol (Scala) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk
    SCALA GERÇEĞİ

Renault, b.k gibi olan yeni aracı Scala beğenilmeyince, baş tasarımcının bilgisayarının açık kaldığını ve araca son
    halini tasarımcının 6 yaşındaki oğlunun verdiğini ifade etti.

başka bir açıklaması olamaz...

araba felaket!
    tam bir fiyasko!
  • ön yeni palio arka emgranda benzemiş.
  • scala deyince autocad aklıma geldi. ondamı çizmişler bunu :)
  • Öncekine göre gayet iyi olmuş. Renault'nun inatla bu aracın arka tasarımını berbat yaptığını anlamış değilim.
  • Bu Symbol'leri tasarlayan adamın çocukluğuna inmek lazım...
  • yeni megan için araba çizmeyi öğrenmiişler demiştim
    hata etmişim
  • Detaylı ve gerçek fotolar geldi.

Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)
     Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)
     Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)

• Bu kalitesiz plastik güzel şekil alamıyormu da B sınıfı arabaların içi iğrenç oluyor?
  • arka koltuklardaki diz mesafesi gerçekmi ya ? :)
  • Arka koltuklar için havalandırma ızgaraları mevcut. Yani klima arkayada hükmedecek. Arkası Emgrand, önü Fluence. EMgrandın arkası daha güzel ama. Arka kapı çok ilginç. Orta konsol biraz garip. Kendi arabam diye söylemiyorum ama yine en şık ve oturaklı Symbol kasası benim kasa. Benim kullandığım kasanın 2007 ve 2008 model Extreme donanımlısı bence tam bir Symbol klasiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 24 Ağustos 2012; 23:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Detaylı ve gerçek fotolar geldi.

Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)  Yeni Renault Symbol (Scala)

direksiyon,ön konsol fln nissan micraya benziyor,katılan varmı?

• Evet devşirme parça çok yine bu araçta. Ucuz fiyata alınıp eşek niyetine binilebilir, ama tasarım olarak şu anki symbol ya da thalia daha iyi bundan bence.
  • Nissan versa sedanın Renault versiyonu.İttifak çerçevesinde pazarlama yöntemleri

Versa Amerikada iyi satıyor görünüyor.

Yeni Renault Symbol (Scala)

• Çin malı arabalardan farksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

arka koltuklardaki diz mesafesi gerçekmi ya ? :)

Gerçek olduğuna inanmıyorum. Hem arabanın boyutları belli, hem de emniyet kemerinin hizasına bakarsanız koltukların öne çekildiğini görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 24 Ağustos 2012; 23:51:37 >
  • reno daha çirkinini tasarlayana kadar en çirkini bu!
  • bencede en çirkini.... hatta çirkin demek bile çirkin arabalara hakaret sayılır. bunu alsa alsa körler alır...
  • şimdiki symbol daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.