Bildirim
Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (56. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Maalesef ben çıkamadım, belki etkileyen başka faktörler vardır b450 chip set anakartım şuan benim için ideal oldu oyunlarda 50 derecelerin üstüne çıkmıyor. -
işlemcinizin kodu nedir? -
Ramler overclocklu mu?
Başka bir stabilite sorunu yok değil mi?
4.4ghz 1.35v ile hata alıyorsanız çok öteye gitmeyebilir.
4.2ghzte 1.25va kadar hata almıyorsanız bu şekilde kullanılabilir.
Sanirim iyi chipleri XTlere kaydiriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
degisilir mi hocam sizce. 2. kere degiscem bu yuzden ben de pgs benim de. amazon iade sureci uzucak vs. 2019 sut 2013 suslar falan iyi arada kaldim iyice.belki benimki degisik cip cikar diyom bi yandan ama malezya uretim benimki de onlardan hayir mi gelirquote:
Orijinalden alıntı: zzonerr
Ramler overclocklu mu?
Başka bir stabilite sorunu yok değil mi?
4.4ghz 1.35v ile hata alıyorsanız çok öteye gitmeyebilir.
4.2ghzte 1.25va kadar hata almıyorsanız bu şekilde kullanılabilir.
Sanirim iyi chipleri XTlere kaydiriyorlar.
2019 pgs hocam amazondan almıştım.
Oc yok biosda tüm ayarlar otomatik hiç bir şey değiştirmedim. Evet makul 4.2 ghz 1.2 kullanım için. Sıcaklıklar 1.35 yaptığımda bile 75 77 derecelerin üstüne çıkmıyor. Belki aklıma geldi, amd 3600x chipset driverlarını kurmuştum format atmadım direk 3600 taktım denedim, driver silip tekrar 3600 için kurarım bir fark olacağını düşünmüyorum ama bazen beklemediğimiz küçük şeyler bile etki edebiliyor. -
İş için kullanacağız 128 GB çıkma planım var para olarak takılmadık o yüzdenquote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Rami yanlis yapmissiniz. Tek modul almissiniz. Dual olarak almaliydiniz. Ve fiyati pahali
Alıntıları Göster
Fiyat dışında bir dez avantajı var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Temmuz 2020; 12:51:52 > -
hocam bende r5 3600 rtx 2060 ikilisi var emin olquote:
Orijinalden alıntı: ALt4iR
2019 pgs hocam amazondan almıştım.
Oc yok biosda tüm ayarlar otomatik hiç bir şey değiştirmedim. Evet makul 4.2 ghz 1.2 kullanım için. Sıcaklıklar 1.35 yaptığımda bile 75 77 derecelerin üstüne çıkmıyor. Belki aklıma geldi, amd 3600x chipset driverlarını kurmuştum format atmadım direk 3600 taktım denedim, driver silip tekrar 3600 için kurarım bir fark olacağını düşünmüyorum ama bazen beklemediğimiz küçük şeyler bile etki edebiliyor.
4.4ghz 1.200voltage
4.3ghz 1.150voltage
4.2ghz 1.050voltage
kullandım fps farklarına az cok baktım ortaya cıkan sıcaklık degerlerine degcek artıs yok işlemcini
4.2 ye ayarla en dusuk voltajı bul kullan -
Sizin kod neydi acaba ?
sorun yokquote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
İş için kullanacağız 128 GB çıkma planım var para olarak takılmadık o yüzden
Fiyat dışında bir dez avantajı var mı ?
Alıntıları Göster -
2010SUS Hocamquote:
Orijinalden alıntı: FoxPark
Sizin kod neydi acaba ? -
tahminim islemci agirlikli oyunlarda iyi farkediyor burda video atilmisti ben mesela cs oynuyom 50 fps farkediyodu o yuzden kosturuyom ben yoksa takmazdim zaten.quote:
Orijinalden alıntı: clarq26
hocam bende r5 3600 rtx 2060 ikilisi var emin ol
4.4ghz 1.200voltage
4.3ghz 1.150voltage
4.2ghz 1.050voltage
kullandım fps farklarına az cok baktım ortaya cıkan sıcaklık degerlerine degcek artıs yok işlemcini
4.2 ye ayarla en dusuk voltajı bul kullan
Alıntıları Göster
-
Vddr CPU voltage onu manuel e al değeri gir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dogru bende 240hz monutor var cs de stock da kullansam dikey eşitleme acık oldugundan 240sabit kullanıyorum pubg lite oynuyorum ondada keza 240hz sabit oynuyorum o yüzden bende 4.4 4.5 calısmıs onemli değil cs bıraktıgım için steam hesabımı satıyorum suanda :d hikaye tabanlı oyunlara geçiş yapıyorum artık :Dquote:
Orijinalden alıntı: socqeh
tahminim islemci agirlikli oyunlarda iyi farkediyor burda video atilmisti ben mesela cs oynuyom 50 fps farkediyodu o yuzden kosturuyom ben yoksa takmazdim zaten.
Alıntıları Göster -
Valla hocam çok birşey diyemeyeceğim, 4.4ghz üstü şans işi.
4.2ghzi eski seriye gore daha düşük voltajla kesin yakalar. 4.4ghz görür mü kesin bir şey söylemek zor çünkü çok fazla örneği yok forumda
-
al iste. 1 ornek vardi dedim belki benimki farkli cikar ama 2. de ayni cikti. paketi kapali islemcinin balcovadan bucaya gidip test edicektim o kadar zahmet ama umutsuzlandim iyice benimki de ayni buyuk ihtimal hic acmadan iade etmek en iyisi gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ixib
Bende şans yok arkadaş yine patatesi buldum. 4.3 için 1.3 ve üstü istiyor stabilite için, 4.2 için de 1.25. Şu an 4.1 de 1.2 kullanıyorum. Prime 95 small fft dahil stabil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X