Şimdi Ara

Yeni Şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kınsız Kılıç

Yazan Yone

Kabzasından biri tutmazsa, kılıç ne işe yarar ki? Bir kılıç ustasına öldürmeyi öğretmek kolaydır. Asıl zorluk, ona öldürmemeyi öğretmektir.

Küçük kardeşim Yasuo kılıç eğitimine başladığında, kılıç onun dokunuşuyla canlanmıştı sanki. Dersliklerde fısıldaşanlar, onu eski zamanların kılıç ustalarına denk buluyordu. Ancak Yasuo büyüyüp becerisi arttıkça, egosu da şişti. Fevri ve kendini beğenmiş oldu. Ustamızın derslerine kulak asmıyor, sabretmek nedir bilmiyordu.

Kardeşimin yoldan çıktığından korkarak onunla konuşmaya gittim. Niyetim onu uyarmak değil, içindeki onurlu tarafa seslenmekti. Yanımda Yasuo’nun çoktan unuttuğu bir dersin simgesini taşıyordum: bir çınar tohumu. Okulumuzun en önemli derslerinden biri der ki: tohumlar küçük ve gösterişsizdir; ama zamanla içindeki güzellik ve ululuk ortaya çıkar. Yasuo hediyemi kabul etti. Ertesi gün, düşük seviyeli bir muhafız olarak çalışmaya başladı. Gerçek bir kılıç ustasından beklenen sabrı ve erdemliliği zamanla öğreneceğini umut etmeye başlamıştım.

Umudum boşa çıktı.

Bugün Yasuo, büyük bir ihanette bulundu. Korumaya yemin ettiği kişiyi öldürdü. Vatanına, arkadaşlarına ve kendine hıyanet etti. Ben o şekilde davranmamış olsam, bu karanlık yola sürüklenir miydi acaba? Bunu sorgulamak benim üstüme vazife değil; görevimin yükünü sırtlanmalıyım. Yarın şafak söker sökmez, kınsız kalmış bir kılıcı ele geçirmeye gideceğim: kardeşim Yasuo’yu.

Yeni Şampiyon

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 14 Kasım 2013; 21:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imthewalrus

Bu mesaj silindi.
    usta yi nin torununun torunlarındanmış reyiz. severek oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oculomotor nerve

usta yi nin torununun torunlarındanmış reyiz. severek oynarız.

Alıntıları Göster
    ne zaman gelir
  • Sen mi yazdin gercek mi anlamadim
  • Hayırlısı bakalım alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

ne zaman gelir

Alıntıları Göster
    Kaynak:
    http://euw.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-preview/sword-without-sheath

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyojin Art

Sen mi yazdin gercek mi anlamadim
    gerçek. lol'un sitesinde bulabilirsiniz haberi. usta yi'nin tayfadan gibi duruyor. yada ustası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamanbey

gerçek. lol'un sitesinde bulabilirsiniz haberi. usta yi'nin tayfadan gibi duruyor. yada ustası olabilir

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor ultisi tek atıyorsa iyidir
  • Kimin kardeşi bu master yi ninki gibi
  • Fiora gibi gereksiz bir şeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

Güzele benziyor ultisi tek atıyorsa iyidir

Alıntıları Göster
    Bu hikayeyi anlatan kişi bence xin zhao.Kardesim yosua falan diyor bence kardeş bu ikisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamanbey

Alıntıları Göster
    Önlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Önlerden.

Alıntıları Göster
    bence darius 2 geliyor
  • Yoksa jarvanin babasini bu mu oldurdu ??
  • Önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Önlerden
    j4ün babasını öldüren bu
  • quote:

Önlerden
    Denge ve hıza bağlı bir şampiyon kesin skilleri falan saldırı hızı ile ms verecek
  • quote:

Önlerden
    Bi Samurai Jack hayranı olarak heyecanlandım açıkçası kılıç falan iyidir bıktık şu yeni gelen adc'lerden artık biraz da fighter gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutral Good

Bi Samurai Jack hayranı olarak heyecanlandım açıkçası kılıç falan iyidir bıktık şu yeni gelen adc'lerden artık biraz da fighter gelsin.

Alıntıları Göster
    Edit: İnşallah kardeşi değil de konuşmayı yapan gelir. Yeter bıktım manyak champion'lardan, biraz oturaklı bir şeyler gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 14 Kasım 2013; 21:31:58 >
  • Kesin Xin le bi alakasi var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.