Bütün Ipleri Champlara Harcadım Rune Dizemedim Carry İçin Ama Bunuda Foxuda Alıcam Xerath - 6300 Riven - 6300 Vayne - 6300 Kog'Maw - 6300 Vladimir - 6300 Twitch - 6300 Udyr - 3150 Shen - 3150 Akali - 3150 Shaco - 3150 Nasus - 1350 Tristina - 1350 Warwick - 1350 Teemo - 1350 Evelynn - 1350 Jax - 1350 Signed - 1350 Soraka - 450 Yi - 450 Kayle - 350
quote:Orijinalden alıntı: RæmireZ garanti 6300 lük olacaktır. Hiçbir Yeni Champın 6300den Düşük Fiyat İle Satışa Girdiğini Görmedim Ben.
quote:Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time quote:Orijinalden alıntı: RæmireZ garanti 6300 lük olacaktır. Hiçbir Yeni Champın 6300den Düşük Fiyat İle Satışa Girdiğini Görmedim Ben. Bknz: Rumble-Orianna
quote:Orijinalden alıntı: İconic quote:Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time quote:Orijinalden alıntı: RæmireZ garanti 6300 lük olacaktır. Hiçbir Yeni Champın 6300den Düşük Fiyat İle Satışa Girdiğini Görmedim Ben. Bknz: Rumble-Orianna + Jarvan Ek olarak Akali + Olaf + Karma 3150 lik son çıkanlardan
quote:Orijinalden alıntı: AkumaRaion TF buna blackjackde çakmış bence. Pick a Card, now make it 21. Ağır fail var yalnız Blackjack kasaya karşı oynanan bir oyun ^^
quote:Orijinalden alıntı: CookieMonster quote:Orijinalden alıntı: AkumaRaion TF buna blackjackde çakmış bence. Pick a Card, now make it 21. Ağır fail var yalnız Blackjack kasaya karşı oynanan bir oyun ^^ Hahahaha :D epic fail Veya bu kumarhane sahibi ve tf kart saymistir sonra parayi alip kaybolmustur
quote:Orijinalden alıntı: CookieMonster quote:Orijinalden alıntı: AkumaRaion TF buna blackjackde çakmış bence. Pick a Card, now make it 21. Ağır fail var yalnız Blackjack kasaya karşı oynanan bir oyun ^^ Ben arkadaşlarımla gayet oynuyorum. KASA OYUNCU DİYE BİŞEY VAR OLOOM!!11! (bkz. kaleci oyuncu) l2p
quote:Orijinalden alıntı: Ashandle TF ile kardeş çıkarlarsa ne gülerim ama yüz hatları fazlasıyla benziyor
quote:Orijinalden alıntı: Shinku quote:Orijinalden alıntı: Ashandle TF ile kardeş çıkarlarsa ne gülerim ama yüz hatları fazlasıyla benziyor yada tfnin kumar alacaklısı :P :P öyle bi hali war bence....icracı gibi....
quote:Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time quote:Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care Blitz almayı düşünüyordum da buna mı biriktirsem parayı ne?Çok hoşuma gitti. Daha Birşey Görmedin Neyi Hoşuna Gitti ? Beklemedeyim.... Bakalım nasıl bir şey olacak.
journal of justice 29. sayısında muhabbeti geçiyormuş Graves'in şu hikaye çevirileri kısmını halletsekte bizde mahrum kalmasak bu durumdan