Şimdi Ara

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fox lady elveda diyin beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

fox lady elveda diyin beyler :D

• Neden konu Ashandle'ın değil. Yan hesabı falan mı merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Neden konu Ashandle'ın değil. Yan hesabı falan mı merak ettim?

illa o mu açmak zorunda ?
  • quote:

Benden önce arkadaş açmış daha sonrasında ilgilenmedi pek güncellemeler oldukça ben değiştiriyorum ilk mesajı bi nevi benim konumda denebilir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Benden önce arkadaş açmış daha sonrasında ilgilenmedi pek güncellemeler oldukça ben değiştiriyorum ilk mesajı bi nevi benim konumda denebilir :P

Anladım saol.Hep orda ashandle yazardı garipsedim biraz.
  • Champion güzelde artık yeni bi archer çıkarsınlar şöyle ability powerlısından yahu ne oynarım varya
  • Abilities:

Buckshot: Graves fires three bullets in a cone damaging all enemies in the projectiles path. Enemies at close range can be hit by multiple projectiles, but each one beyond the first will deal reduced damage.
    Smokescreen: Graves fires a smoke canister at the target area that deals damage and creates a cloud of smoke. Enemies inside the smoke cloud have reduced sight range and movement speed.
    Quickdraw: Graves dashes forward gaining an attack speed boost for several seconds. Attacking enemies lowers the cooldown of this skill.
    Collateral Damage (Ultimate): Graves fires an explosive shell dealing heavy damage to the first target it hits. After hitting a champion or reaching the end of its range the shell explodes dealing damage in a cone behind the target.
    True Grit (Passive): Graves gains increasing armor and magic resistance the longer he remains in combat.

hocam skilleri bi güncelleyinde, çeviri olsa bide fena olmaz bizi mahrum bırakmayın bundan. Saygılar

• 11.10.2011 Hikayesi, Özellikleri ve Oyuniçi Görüntüleri Eklendi çeviri olursa hikaye ve özelliklerle ilgili ilk mesaja nick'i ile ekleyeceğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

11.10.2011 Hikayesi, Özellikleri ve Oyuniçi Görüntüleri Eklendi çeviri olursa hikaye ve özelliklerle ilgili ilk mesaja nick'i ile ekleyeceğim

Yine kendime has yorumumla cevireyimmi?

Edit:
    True Grit (Passive): Graves eger savasda uzun sure sure kalirsa MR ve armor kazaniyor.
    Buckshot:Graves koni seklinde 3 mermi atresler ve atesledigi yondeki tum dusmanlara hasar verir. Yakin mesafedeki dusmana hepsi isabet eder ama herbiri bir oncekinden daha az damage vurur.
    Smokescreen: Graves bir bolgeye duman efkti yollar O bolgedekilere damage vurur ve dumanla kaplar. Dumanli bolgedeki dusman yavaslar ve gorus alani duser.
    Quickdraw: Graves birkac saniyelik attack speed kazanmak icin ileri dogru atilir. Saldirisi dusmana isabet ederse Cooldownu dusurur.
    Collateral Damage (Ultimate): graves patlayan mermilerle yuksek damage verir. Bir heroya vurdugunda yada bu mesafenin sonuna eristiginde mermiler patlayarak hedefin arkasinda koni seklinde hasar verir. (pek cozemedim ama boyle birsey iste)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 12 Ekim 2011; 10:31:57 >

• Eklendi teşekkür ettim
  • Sizce bu champ nezaman çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Sizce bu champ nezaman çıkar?

2 hafta sonra diye düşünüyorum.
  • quote:

11.10.2011 Hikayesi, Özellikleri ve Oyuniçi Görüntüleri Eklendi çeviri olursa hikaye ve özelliklerle ilgili ilk mesaja nick'i ile ekleyeceğim

Hikayesi ve yetenekleri Türkçe'ye çevrilmiştir. Buradan erişebilirsiniz. :)

Bol oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 12 Ekim 2011; 12:46:39 >

• Haftaya çıksa bari hikayesi hoşuma gitti
  • Hikayesine eksantirik birsey yok. Ama DPS olarak alinabilir bir hero. Hiakyeyi turkce okuyunca bir nane anlamadim. Ingilizce daha mantikli geldi bana :)
  • Güzel bir dps,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Hikayesine eksantirik birsey yok. Ama DPS olarak alinabilir bir hero. Hiakyeyi turkce okuyunca bir nane anlamadim. Ingilizce daha mantikli geldi bana :)

Çeviri kısmında problem varsa ya da anlaşılmayan yerler varsa lütfen söyleyin, iyileştirerek daha anlaşılır bir hale getirebiliriz. Lakin tekrardan göz attım bir takım yazım hataları dışında anlaşılmayan bir nokta yok. Fazla seçici mi davranıyorsunuz acaba?
  • valla skillerini okudumda bana baya bi cacık bir champ gibi geldi. hiç bi çekici yanını göremedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.