Şimdi Ara

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanıyorum çok kısa bir süre sonra eklenece oyuna League Judgment kısmıda eklenmiş siteye :http://na.leagueoflegends.com/news/league-judgment-graves-outlaw
  • Ashandle güncellediginden hiç güncelleme geregi duymadım Ashandle arkadasımızda saygısından kilitleyip kendısı acmamıs tesekkurler iş ev iş ev oldugundan uzun sure sonra yazabıldım affeyle Ashandle :)

• ilk mesaja eklendi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bok has destroyed an allied turret!

quote:

Phreak has slain Bok!

quote:

Bok has slain WallyWalrus!

Ne Bok mus bu Udyr, koptum ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 19 Ekim 2011; 10:48:09 >
  • Smokescreen'i begendim digerlerinde bi olay yok.
  • beklediğimden iyi çıktı
  • zevkliyse alicam normal bi hero ysa 2 hafta sonra free olcak zaten almiyim
  • Fiyatı;

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Fiyatı;

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw

sanki spotta biraz abartılmısmı ne terminator cıkarmıyorlar sonucte?
  • hiçbir şampiyonunu hemen alınmaması gerektiğini düşünüyorum sabredin 2 hafta zaten şampyonun geldiği hafta bir önceki yeni şampiyon free oluyor
  • duman mekanizması oyuna yeni bir hava katıcak gibi...
  • 8000 ip var normalde vayne den vazgeçmem ad carry olarak ama buda güzele benziyo alıcam direk özellikle smoke skilli hosuma gitti kaçarken cok işe yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

8000 ip var normalde vayne den vazgeçmem ad carry olarak ama buda güzele benziyo alıcam direk özellikle smoke skilli hosuma gitti kaçarken cok işe yarayabilir

oyunu smoke yemiş birinin ekranından görmek lazım aslında...
  • Büyük ihtimalle Nocturne ultisinin düşük menzillisi
  • sis atmayın lan" cılar burdada olcakmı acaba

bu arada çıkar çıkmaz alcam. Sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 20 Ekim 2011; 0:27:54 >
  • Nocturne ultiden farkı yok, sadece o ufak alanın dışına çıkana kadar sadece o alanın içini görüyorsunuz. En azından spotlight'da böyle demişlerdi. Bkz, 1 hp ile kaçıcam diye smoke atarken adamın flash atarak vurabilmesi.
    Tabi o alanın içindeyken bile vuran olursa onu da görebiliyor o da ayrı bir detay. Bkz. Kite yapmaya yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

8000 ip var normalde vayne den vazgeçmem ad carry olarak ama buda güzele benziyo alıcam direk özellikle smoke skilli hosuma gitti kaçarken cok işe yarayabilir

oyunu smoke yemiş birinin ekranından görmek lazım aslında...

Ben yedim o dumandan az önce. O alandan başka hiç bir şey göremiyorsunuz.
  • Vayne gibi 1-2 hafta sonra nerf yiyecek kesin eminim suan cok OP.
  • satın aldım ama nedense bana hiç op gelmedi hatta bence buff gelmeli + şu sis olayını hiç anlamadım
  • op değilmi bi edge al e skil aç bakalım ne oluyor %80 a.speed normalmi bide o w skill içindeyken duşma kimseyi göremiyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.