Şimdi Ara

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolarda çok zevkli diyorlar ama doğrumudur? İşe yaramaz ya da süper ötesi olması umrumda değil sadece zevkli mi Graves ? Alan biri yazabilirmi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Videolarda çok zevkli diyorlar ama doğrumudur? İşe yaramaz ya da süper ötesi olması umrumda değil sadece zevkli mi Graves ? Alan biri yazabilirmi lütfen

zevkli
  • 10k param var caitlyn miss fortune gibi cahmplari guzel kullanabiyorum acaba alsammi bunuda.aldiktan sonra nerf yer diye tirsiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 20 Ekim 2011; 19:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

10k param var caitlyn miss fortune gibi cahmplari guzel kullanabiyorum acaba alsammi bunuda.aldiktan sonra nerf yer diye tirsiyorum.

tipik türk psikolojisi, alma sakın nerf yerse hero ölür gider 6300
  • movement speed 305 . Doransla başladığında kendimi kasıyorum koşmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Videolarda çok zevkli diyorlar ama doğrumudur? İşe yaramaz ya da süper ötesi olması umrumda değil sadece zevkli mi Graves ? Alan biri yazabilirmi lütfen

çok eğlenceli rangelerle oynamayı biliyosan karşındaki çok sinir oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

10k param var caitlyn miss fortune gibi cahmplari guzel kullanabiyorum acaba alsammi bunuda.aldiktan sonra nerf yer diye tirsiyorum.

tipik türk psikolojisi, alma sakın nerf yerse hero ölür gider 6300

çıkınca direk alırım diyordum ama 6300 te kolay birikmiyo

• şu an oyunun en op herosu, Op likte Tryni bile geçmiş ki Tryn full kastığında yani oyunun 30-40. dakikasında op oluyor bu oyun başından beri op. Sis ve a.s skilline mutlaka nerf gelicektir.
  • ayrıca tryı ulti açmasına fırsat vermeden öldürmek paha biçilemez try yarı healthliyken q-r = gg
  • Abartıyorsunuz gençlik, eksileri de oldukça fazla, yavaş, başlangıç atack speedi de yavaş.
  • Damage i iyi gorunuyor ama oyle ahim sahim bir artisi yok bence. OP gelmedi bana.
  • Bencede OP değil.Dengeli bir champ.Sadece alışagelmişin biraz dışında karakter.Ondan öyle geldi sanırsam.Başlangıç atack speed ve movement speed hızıda düşük.Fazla dayanıklıda değil.Normal geldi bana.
  •  Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw

Oyundan soğuttular ya. Combata gelin diyorum dakka olmuş 50 Corki jungle yapıyo Cassa botta minion kesiyo sonuç gg.

Eğlendim ama akıyo Graves.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw

Oyundan soğuttular ya. Combata gelin diyorum dakka olmuş 50 Corki jungle yapıyo Cassa botta minion kesiyo sonuç gg.

Eğlendim ama akıyo Graves.

Zaten herşey takımın asist sayısına bakınca belli oluyor onlar 44 kille karşılık 61 asist alırken siz 51 e 58 almışsınız.Rakibiniz takım olarak daha iyiolunca sonuç gg.

• Range herolara uyuzum, caitlyn'î öldümek orgazm yaşatıyor bana, bunu ise öldürmek bambaşka bir zevk.

Not: Jungler'm
  • Nerf fln mı geldi?
  • beyler graves'in ultisi bazen 2 kere vuruyormul gibi oluyor ultiyi o şekilde kullanmak için nasıl atmam lazım anlamadım :S
  • Oyundaki en iyi ad carrylerden biri ozellikle taric ile olan uyumu sayesinde bot lanede diger ikililerin korkulu ruyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoDelicious!

Oyundaki en iyi ad carrylerden biri ozellikle taric ile olan uyumu sayesinde bot lanede diger ikililerin korkulu ruyasi

Konuya revive basmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.