Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ömer_

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

http://rapid-share.com/files/307815546/Epocware_Handy_Blacklist_v3_1_.03.rar.html
    Biliyorsun aradaki tireyi kaldır.

Programı yükledim ancak çalışmadı.Neden olabilir?Önerebileceğiniz başka program var mı benim için önemli bu konu

http://www.4shared.com/file/154479904/2334b03e/Epocware1HandyBlacklistv302S60v3SymbianOS91Unsigned.html
    Birde bunu dene ben az önce telefona kurdum ve çalışıyor.Ama program imzalımı değilmi bilmiyorum.Benim telefonum hacklenmiş.Sizinki hacklenmemiş ise birçok programı kuramazsınız.

• quote:

Evet soyulan ust kapağı garantiden değişiyorlar.Eğer birkaç gün telefondan ayrı kalmayı göze alabilirsen,şarz sorununuda belirt onada baksınlar.Sen yine dediğim programlardan birini telefona kurarsan sanırım sorunun kaybolur.Açömış olduğun tüm programları geri geri diyerek kapatıyorsan arka planda açık kalıyorlar.Ya hepsini çıkış tan kapatacaksın yada dediğim handy taskman programından tümünü kapat diye bölümünden kapatacaksın.
    Kolay gelsin.

hocam benim kapağında yanLarı soyuLdu.16gb versiyonu piyasada yok ama sanırım peki değişim yapamazLarsa ne oLucak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

quote:

Evet soyulan ust kapağı garantiden değişiyorlar.Eğer birkaç gün telefondan ayrı kalmayı göze alabilirsen,şarz sorununuda belirt onada baksınlar.Sen yine dediğim programlardan birini telefona kurarsan sanırım sorunun kaybolur.Açömış olduğun tüm programları geri geri diyerek kapatıyorsan arka planda açık kalıyorlar.Ya hepsini çıkış tan kapatacaksın yada dediğim handy taskman programından tümünü kapat diye bölümünden kapatacaksın.
    Kolay gelsin.

hocam benim kapağında yanLarı soyuLdu.16gb versiyonu piyasada yok ama sanırım peki değişim yapamazLarsa ne oLucak ?

Telefonu komple değiştirmiyorlarki,sadece üst cam ile beraber kmple kapağı değiştiriyorlar.Bulunduğunuz yerdeki en yakın serviste ,ellerind yok ise 10 gün kadar bekliyebilirsiniz.Bu imalat hatasından kaynaklandığı için garantiden sorgusuz değişirler.

• İlk kez samsung kullanıyorum

Sorunlarım :

1- Arama yaparken etkin aramalar yazısı çıkıyor. Bu ne demektir ? Nasıl kapatılır ?
    2- Arama yaparken kişinin önce ekranda aranan no , etkin aramalar yazsısı ve en sonda aranan kişinin ismi görünüyor . Arama yaparken sadece ismi görüntülemek mümkünmü ?
    3- Rehberde numara görüntülenirken sadece ad+soyad veya soyad + ad şeklinde sıralama var. Ad+soyad ve numarayı aynı anda görüntülemek için ayar varmı ? (sony eric.da ad+soyad ve altındada numaralar listeleniyor). Bir isimde hem trcll hem avea no olabilir.arama yaparken pratik olmuyor yoksa.
    4- Rehberde adı A , soyadı T ile başlayanların bazıları rehbere girip T harfine bastığımda T harfinde görünüyor.(A harfindede görünüyor.) Bunu nasıl çözebilirim . Kartviziti silip yeniden oluşturdum aynı sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

İlk kez samsung kullanıyorum

Sorunlarım :

1- Arama yaparken etkin aramalar yazısı çıkıyor. Bu ne demektir ? Nasıl kapatılır ?
    2- Arama yaparken kişinin önce ekranda aranan no , etkin aramalar yazsısı ve en sonda aranan kişinin ismi görünüyor . Arama yaparken sadece ismi görüntülemek mümkünmü ?
    3- Rehberde numara görüntülenirken sadece ad+soyad veya soyad + ad şeklinde sıralama var. Ad+soyad ve numarayı aynı anda görüntülemek için ayar varmı ? (sony eric.da ad+soyad ve altındada numaralar listeleniyor). Bir isimde hem trcll hem avea no olabilir.arama yaparken pratik olmuyor yoksa.
    4- Rehberde adı A , soyadı T ile başlayanların bazıları rehbere girip T harfine bastığımda T harfinde görünüyor.(A harfindede görünüyor.) Bunu nasıl çözebilirim . Kartviziti silip yeniden oluşturdum aynı sorun devam ediyor.

Arkadaşım dediklerinin hepsi bende de aynı ama ben pek kafayı takmadığım için hiç değiştirme yollarını aramadım.Aynen öyle kullanıyorum.Birde ben yaşlı oldıuğum için aradığım kişilere veya arayan kişilere resim eklediğimden her iki durumdada resimlerini görüyorum.Adı ile soaydını aynı bölüme yani adı yazan yere peşpeşe kaydedersen sanırım isminin baş harfine göre sıralanır.Soyadı bölümüne yazınca öyle oluyor.

• Telefonumun servis süresi 30 iş gününü çoktan geçmişti. Geçen cuma aradım başarıyı...
    Dediler ki telefonunun tamiratı bitmiş isterseniz p.tesi size teslim edebiliriz. Ancak zaman aşımına uğradığı içinde
    değişim için Samsung merkezin onayına sunulmuş. Ne yapalım diye sordular. Bende değişim onayını beklemek istiyorum dedim.
    Bayramdan önce sonuçlanmaz dediler. Innov8 16gb sıfırı piyasada yok dedim nasıl olacak değişim dedim. Stoklarda varsa verebilirler yoksa
    bir üst model verilir dediler. Bende ok dedim kapattım.

Tecrübeli arkadaşlar; sizce sonuç ne olur bu durumda?
  • bende verdim telefonu geçen hafta garantiye kız sağolsun çok ilgilendi güvenlik kodu kapak soyulması ve şarj süremin az olduğundan garantiye aldılar fakat ön kapak değişmesi için 20 25 gün sürebiliceğini söylediler ellerinde yokmuş ve koreden gelmesi söz konusuymuş bende 30 gün yasal süreleri olduğunu belirttim 30 günü aşarsa dediğiniz gibi bir üst model telefonu veriyoruz dediler bende sabırla bekliyorum bakalım sustuk
  • ıdıdbest arkadaş öncelikle geçmiş olsun . telefonun değişim aşamasına girdiyse ınnov 8 yok türkiyede sana 2 cihaz önerecekler
    1 . windows mobile işletim sistemli OMNIA 2
    2. symbiyan işletim sistemli i 8510 HD
    BU 2 CİHAZDAN BİRİNİ ALACAKSIN BENCE İ 8510 U AL
  • i8510 biraz kabadır ama süper bi cihaz dır . hd video kaydı yapıyor , 8 mp kamera var , 16 gb hafıza var , KOCAMAN EKRANI VAR. çok tarz bi cihaz tavsiye edrim yani 1450 tl gibi satılıyor şu anda piyasada
  • pardaon yaaa i 8510 değil i8910 hd
  • merhaba arkadaşlar, Ben innov8 imi hepsiburadadan aldım. Aynı sorunlar bendede var. Kapakta soyulma ve kapağın içine toz girme olayı ve tabiki şarj problemi. Şimdi ben telefonu servis için nereye göndereceğim. Hepsiburadaya mı? bulunduğum yer tekirdağ-çerkezköy ve burada servis yok. Yapacağım işlemleri adım adım yazarsanız çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt1450

merhaba arkadaşlar, Ben innov8 imi hepsiburadadan aldım. Aynı sorunlar bendede var. Kapakta soyulma ve kapağın içine toz girme olayı ve tabiki şarj problemi. Şimdi ben telefonu servis için nereye göndereceğim. Hepsiburadaya mı? bulunduğum yer tekirdağ-çerkezköy ve burada servis yok. Yapacağım işlemleri adım adım yazarsanız çok sevinirim....

Götürmene gerek yok.Sana en yakın. telpa veya başarı servisini ara sana kargo ile göndermeni söyliyecekler.Onarılıp adresine kargolacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ididbest

Telefonumun servis süresi 30 iş gününü çoktan geçmişti. Geçen cuma aradım başarıyı...
    Dediler ki telefonunun tamiratı bitmiş isterseniz p.tesi size teslim edebiliriz. Ancak zaman aşımına uğradığı içinde
    değişim için Samsung merkezin onayına sunulmuş. Ne yapalım diye sordular. Bende değişim onayını beklemek istiyorum dedim.
    Bayramdan önce sonuçlanmaz dediler. Innov8 16gb sıfırı piyasada yok dedim nasıl olacak değişim dedim. Stoklarda varsa verebilirler yoksa
    bir üst model verilir dediler. Bende ok dedim kapattım.

Tecrübeli arkadaşlar; sizce sonuç ne olur bu durumda?

samsung çağrı merkezini ve servisi sürekli taciz et, yani ara.
  • Bendeki telefonunda boyası dökük biraz,bayramdan sonra servise vereceğim,inşallah kapak yoktur ve yerine i8910 verirler.
    Onu satar bir daha 8510 alırım ,illaki onunda boyası döküktür,onuda servise veririm.Böylece samsungtan intikamımızı almış oluruz.Elinde 8510 olanlara duyurulur.
  • 3 Kasımda Başarı Teknik Servise gönderdiğim telefonum tamir edilmiş. Bugün telefonu teslim aldım. Ekranın içinde küçük bir kıl parçası var. Bunu nasıl çıkarabilirim? Ayrıca, her internete bağlanmak istediğimde , servis seçin diye bir menü geliyor. Turkcell WAP 'ı seçtikten sonra siteye giriyor. Bunu seçmeden direkt net'e girmenin bir yolu var mı ?
  • slm arkadaşlar bikaç hafta önce hediye olarak gelen samsung i8510'umdan daha iyi verim almak ve özelliklerini daha iyi kullanabilmek amacıyla sitenizdeki forumdan yararlanıyorum yalnız benim sormak istediğim bikaç şey var yardımcı olursanız sevinirim;
    1-telefonunun şarjı 1 gün bile gitmiyor bugün öğlen çektim şarjdan sadece bikaç tel görüşmesi yaptım bir diş kalmış bütün ekstra şeyleri kapattım okuduğum yorumlardan yararlanarak sormak istediğim ileride açılırmı yoksa yedek batarya almalımıyım 2 haftadırda kullanıyorum hep aynı...
    2-yorumlarda göremedim kartvizite video ataması oluyormu...
    3-wlan bağlantısını evimde yaptığım zaman modem güvenlik düzeyini düşük yapmadan bağlanmıyor 128 bitte yani normal güvenlikte girmenin bi yolu yokmu sonuçta kotalı kullanıcıyım :))))
    4-son olarak okuduğum yorumlarda toz olayından bahsediliyor acaba orjinal bi koruyucusu varmı bu telin vatan,teknosa vb.mağazalarda...
    --yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

• slm mengene42

bendede batarya sorunu vardı. garanti kapsamında başarı servise gönderdim. Şu anda batarya (gece 23-24 gibi kapatıp sabah 08 gibi açmak koşu ile )
    günde ortalama 40 dakika konuşma ile 3-4 gün rahat gidiyor. (servisten yeni geldi.tam olarak kaç gün gittiğini test edemedim.)servisten önce bendede aynı problem vardı. Batarya değişmiş. Birde garmin gps ile ilgili bu forumda okuduğum sys klasörünün içindeki bir dosyanın uzantısını değiştirdim.

umarım yardımcı olmuşumdur.
  • tunag çok sağol anladığım kadarıyla kendi kendine zamanla açılacak düşüncesini kafamdan silmem gerekiyor daha yeni kullanmaya başladığım bi telefonu servise göndermek istemiyorum aslında 1 ay için değmez sanki yedek bi batarya alayım gene devam ederse ciddi ciddi servis yolu gözükecek heralde :))))) iyi bayramlar şimdiden....
  • i8510 da Gps kullanımında faturanın yüksek gelmemesi için hangi ayarların yapılması yeterlidir.

ayarlar - - genel --konumlama -- konumlama yöntemleri -- tümleşik gps

konummlama sunucusu - konumlama sunucusu kullan -- kapalı

2- sms reader türkçe iyi bir program varmı ? özellikle lisans istemeyen. garantimin bitmesine 1 yıl var. cihazı hacklemek istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

i8510 da Gps kullanımında faturanın yüksek gelmemesi için hangi ayarların yapılması yeterlidir.

ayarlar - - genel --konumlama -- konumlama yöntemleri -- tümleşik gps

konummlama sunucusu - konumlama sunucusu kullan -- kapalı

2- sms reader türkçe iyi bir program varmı ? özellikle lisans istemeyen. garantimin bitmesine 1 yıl var. cihazı hacklemek istemedim.

Telefonu hacklemenden garantiye bir şey olmaz,ben götürdüğüm tüm telefonlar hackli idi herhangi bir sorun olmadı.Götürmeden evvel fabrika ayarlarına döndünmü tamamdır.Hacklemedikten sonra bu kadar özellikli telefon kullanmaya ne gerek var.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.