telefonun dili rusça, türkçe'ye çevirmek istiyorum. User Manual indirdim baktım ama yeri yazmıyor. Sadece settings içinde bir yerde olduğunu biliyorum. Her birini kurcalayıp bulana kadar telefon ayarları bozulacak. Var mıdır bunun kolayı?
Çok istemiştim bu telefonu almayı ama ne doğru düzgün bir yerde satışını gördüm ne de satın alabildim. Şimdilerde hiçbir yerde yok. (Teknosa-Vatan-Media vs ...)
quote:
Orijinalden alıntı: SwordBreaker
telefonun dili rusça, türkçe'ye çevirmek istiyorum. User Manual indirdim baktım ama yeri yazmıyor. Sadece settings içinde bir yerde olduğunu biliyorum. Her birini kurcalayıp bulana kadar telefon ayarları bozulacak. Var mıdır bunun kolayı?
çözümü buldum. Çeviri isteyen olursa google translate denesin. Çok yorgunum.
Just go into the menu, then choose the settings icon (3rd row, 1st column), after that choose the first option, do that three times, then go 4 times down (to the 5th option), choose that, in this new menu choose the first item and change the language to English.
Here another tutorial, if you don't understand mine:
Then I had the home screen come up. I pressed the left silver key to get to the menu.
Scrolled down to the settings Icon, which is the gear and wrench picture, then pushed it.
Then pushed the settings icon which is the phone and gear icon.
Then pushed the general icon which is the phone and wrench Icon.
Then clicked the personalization icon, which is the top icon that I was already on.
Then scrolled down 5 titles titles and clicked on it.
Then clicked the top box which is phone language and clicked on the one that said english. The phone will restart and you can add your settings however you want to.
yurt dışından bu cihazı nasıl alabilirim ebay de satılıyor galiba ama daha önce hiç alışverş yapmadım,kaç günde gelir gümrükte sorun cıkarmı vs...
bugün son bir güncelleme buldum akşam deneyeceğim. Bakalım neler değişmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
yurt dışından bu cihazı nasıl alabilirim ebay de satılıyor galiba ama daha önce hiç alışverş yapmadım,kaç günde gelir gümrükte sorun cıkarmı vs...
yurt dışından pasaport kaydı sorun olur sanırım.. ben ebaydan filan alışveriş yaptım ama içerisinde sim kart özelliği olan hiç bi cihaz getirtmedim.. imei numarası sorun olur diye çekindim..
quote:
Orijinalden alıntı: ozas
quote:
yurt dışından pasaport kaydı sorun olur sanırım.. ben ebaydan filan alışveriş yaptım ama içerisinde sim kart özelliği olan hiç bi cihaz getirtmedim.. imei numarası sorun olur diye çekindim..
pasaport kaydı sorun değil, birde bu telin önündeki kamerayla görüntülü görüşme yapılıyormu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozas
quote:
pasaport kaydı sorun değil, birde bu telin önündeki kamerayla görüntülü görüşme yapılıyormu
yapılıyor hocam denemek için yapmıştım.. ayrıca dahili GPS ile ücretsiz navigasyon da var.
quote:
Orijinalden alıntı: forumcu25
Yurtdışından alınmış I8510 u olup Türkçe (yayınlanan resmi son sürüm) firmware yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten 96,4mb lık dosyayı indirip Apollo ile firmware yükleyebilirler..(Apollo uygulamasıda rar dosyasının içindedir, aşağıdaki resme bakarak seçili olmayan kutucuklardaki işaretleri kaldırın) 4 + 7 + açma tuşuna basarak download modunda tlfnu açıp apolloda, Al Download butonuna basarak yüklemeyi başlatabilirsiniz.. 3-4 dk içinde işlem tatamlanıpp telefon kendiliğinden açılıncaya kadar bekleyin! (Pin kodu gireceğiniz ekran gelince artık güvenle usb kablosunu telefondan çıkarabilirsiniz..) Bu firmwareyi yükleyince ilerde yayımlanacak pc studio yazılımlarını yüklemekte bi sorun yaşamazsınız..(pc studio güncelleme sunucusu yazılımı görüp resmi olduğu için algılıyor)
Şunuda belirteyimm!!! Başarı servisi, Samsung Pc Studio haricinde bi uygulama ile firmware güncellemesi yapılmasına onay vermemektedir! GARANTİ DIŞI KALIRSINIZ! uyarısını yapıyorlar,telefonu bağladıkları kendi cihazlarında yapılan tüm firmware değişiklikleri belli oluyormuş muş..Bana pek inandırıcı gelmesede bu noktada sorumluluk size aittir.. Garantili telefonu olan arkadaşlarımdan ziyade, yurtdışından alınan I8510 telefonu olan arkadaşlar bu firmware ile telefonu Türkçe yapabilirler
Konuyu hortlatıyorum ama bu link çalışmıyor. Bu dosyayı elinde bulunduran yada link verebilecek var mı?
Güncel
Güncel
Güncel!
bu linkteki dosya kaldırılmış başka bi link verilebilir mi? https://****.com/#!download|0p9|210716069|ORIGINAL_I8510DJHJ4__I8510TURHI4_.rar
internetin altını üstüne getirdim firmware bulamadım, adi herifler şimdide linki veriyor indirmek için üye olun diyor, üye oluyorsun sonrada para istiyorlar, dolandırıcılıkta yeni nokta..
ne telefondu bee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme