Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Symbian3 ten kastım, S60 3.versiyon hocam... eskisi 2.versiyon idi.

Internete gelince, nasıl bağlanılıyor. Ayarları varmı sizde?
    Paket alıcam tabiki, ttneti kapatım daha mobil hale getiricem. O şekilde düşünüyorum şimdilik. Ama ayarları varsa gönderirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ididbest

Arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda.
    Telefonumu nihayet bakırköy başarıdan aldım.

75 gün olmuş servise vereli :)

Anakart değişti. Yeni imei yüklendi. Symbian 3 yüklenmiş... Bayağı hızlanmış makine.
    Telefonun değişim onayı beklerken süreklide tacizler yaptım. Hem başarıyı hemde samsungu aradım.
    her seferinde onayda bekliyor öncelikli sıraya alındı diyip kapatıyorlar telefonu.
    son aramamda da samsungdaki bayan, neyi bekliyorsunuz ki dedi. Yeni anakart takılması ve imei yüklenmedi demek
    cihaz değişti anlamına geliyor dedi. Samsung buna kesinlikle onay veremez gibilerinden konuştu. benimde canım sıkıldı.
    başarıyı aradım, telefonum hazırmı diye, onlarda hazır alabilirsiniz dediler. Bende gittim aldım.
    Telefonun ilk açılışı bayağı bir uzun sürdü. Yaklaşık 20dk kadar. Sanırım ilk açılış ayarlar falan yaptı.
    Ama sonrasında hiç bir sorun yok çok şükür. Versiyonda yeni symbianda yeni.
    Omnia II almayı düşünüyordum da vazgeçecek gibiyim.
    Bu arada route66 kullananlara uyarı, imei niz değiştirilir ise, tekrardan navking den imei kaydı yaptırmanız gerekmektedir.
    Route66 yazılımınında yenisini kurdum, uyduyu makine çok çok hızlı buluyor.
    Servisten kaynaklanan bir sıkıntıda görünmüyor şu an için. Sadece 75 günümü yediler bu süre zarfında b130 kullandım :)

Bana yol gösteren arkadaşlara tşk ederim.
    Bu arada omnia II 16gb ile takas düşünebilirim.

navkingden nasıl kayıt ettiriyoruz.arayarak mı yoksa siteden mi? siz nasıl yaptınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sRonin

arkadaşlar benimde bi i8510 var ama kilit kodu yüzünden kullanamıyorum bunu nasıl çözebilirim kod numarasını unuttum o yüzden telefonu kullanamıyorum

değiştirmediysen sekiz tane sıfır
  • Navkinge üye olduğunuzu varsayarak, ilk önce konuyla ilgili iletişim formu doldurup gönderin site üzerinden. Sonrasında zaten ya faks gönderin derler yada şahsi adreslerini vererekten mail gönderin derler. Imei numarasının değiştirildiğine dair servis formunu onlara göndereceksiniz. O kadar. Gün içerisinde tekrardan mail gönderiyorlar. Kaydınız yapılmıştır diye.
    Şimdi de sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
  • Samsung bizim telefon için desteğini kesmiş durumda.
    i8910'da da video kayıt sırasında ses berbattı fakat 3 - 4 ay içinde firmware ile bunu düzelttiler. Çünkü birçok test editörü telefonu yerden yere vurdu. Ne yazıkki i8510 gölgede kaldı. Ben şu anda ocak 2009 nijerya firmwareini kullanıyorum. şubat firmwarei de var. Fakat hepsinde aynı. Video sırasında ses kayıt kalitesi berbat.
    Şahsen ümidimi kestim. Samsung satışa göre muamele yapıyor. i8910'a destek çok daha fazla. Birçok kez Nokia'ya geçemeyi düşünüyorum. Henüz lightsabre dışında sensör uygulamamız dahi yok. Ayrıca python'un yeni modülleri yüklenmiyor ve birçok python uygulaması bu yüzden çalışmıyor.
    i8910 iyi fotoğraf çekse alınacak telefon. dediğimi gibi o da i8510'a kıyasla çok kötü fotoğraf çekiyor.
  • Samsun piyasadaki bir çok modeli için aksesuarlar ve yazılımlar çıkarıyor ama nedense innov8 için doğru düzğün aksesuar bile çıkarmıyor. Bunu anlamak çık güç
  • fotoğraf çekiminde her seferinde titreşim engellemeyi açmam gerekiyor
    bunu sabitlemenin yolu yokmu ?

firmware yayınlanmaması gerçekten çok kötü . muadili bir nokia bulabilsem ben bile değiştirmeyi düşünüyorum. ama kimi nokianın pil ömrü i8510 a göre kıyasla zayıf. yada özellikleri yetersiz.

yinede i8510

hoparlör için yardımcı olan arkadaşa tşk.

ben kızağı açmadan teli kullandığım için konuşma sırasında hoparlör ayarına dikkat etmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunag -- 5 Ocak 2010; 20:56:36 >
  • arkadaşLar konu başLığındaki üyeLer iLe beraber sabit bir yazı yazıp.Herkes ayrı ayrı samsung a yoLLasın oLmaz mı ?
  • Slm Arkadaşlar 4 Gün önce 2.el Smasung Innov8 i8510 aldım Sarj Hariç çok güzel telefon Birçok özelliği var çok uzun sürede bukadar özellik ancak keşfedilir Arkadaşlar bu telefon için önemli programlar varmı bildiğiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehset2001 -- 7 Ocak 2010; 0:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ididbest

Symbian3 ten kastım, S60 3.versiyon hocam... eskisi 2.versiyon idi.

böyle bişey olamaz s60 v3 zaten herkesin innov8 i sizin yazılımda değişiklik yapmış da olamazlar çünkü yeni firmware de yok ortada !

öyle bişey olsa herkes götürsün servise yeni yazılım attırsın değil mi ??

*#0000# yaparak versiyon bilgilerinizi paylaşırsanız forumcanak memnun oluruz.. zira dediğim gibi symbian versiyonu değiştirilemez değişti sandığınız olsa olsa firmware dir..
  • arkadaşlar innov8 yeni alan arkadaş varsa yazılım atılmamış dokunulmamış cihaz
    1+4+ açma tuşu ile mavi ekranda başlatıp boot versiyonuna bakıp foruma yazarsanız sevinirim.

versiyon ve tarihi örn. V2.2 Sep 2008 gibi
  • benimkinde
    v2.1
    aus 20 2008

eski mi yeni mi nedir ?
  • yazılım sürümün firmwire nedir ona göre eski veya yeni söyliyim *#0000# veya *#1234# ile yazanları aktarırsan söylerim.
  • se version
    bp I8510DJHK1
    BP COMPİLE DATA NOV 10 2008
    BP COMPİLE DATA TİME 09:51:11
    AP CODE I8510DJHI1
    AP CSC I851011TURHI2

n86 ımı verim 3-4 gün anca kullandım 2. eldi ama resmen sıkıldım telefondan. bu telefon harika. dün formatladım bugün tek çentik gitti bataryada pilide şuan sorunsuz. camerası ve video özellikleride çok eğlenceli :) ama güncelleme varsa yapamıyorum. update servisi yazılım yok diyor. olmadı var olanı üstüne yenileyim demiştim ama olmadı.
    nokia larda yazılım sürümü yeni gerek yok yenilemeye diyor ama istersek olanı tekrar yüklete biliyor. samsung da bunu yapamadım.
  • İlker arkadaşım,
    Ben eskisini 2nd. sürüm diye hatırlıyordum. O yüzden 3 yüklenmiş zannettim. Ama bir arkadaşımdakine baktım onunda 3 imiş.
    Yani yazılım sürümünde değişiklik yok.
    Firmware güncellenmiş ama. Eskisi hatırlamıyorum ama bu versiyon değil idi.

YAZILIM SÜRÜMÜ
    I8510DJHJ4

SÜRÜM TARİHİ
    07/10/2008

ÖZEL SÜRÜM
    I8510L11TURHI4

ÖZEL S.TARİHİ
    26/09/2008
  • ee benimki eski ozaman :(
  • egemen_e

evet senin sürüm eski.. en son sürüm DJHJ4 - yüklemek istersen yardımcı olurum.

ididbest

rica etsem sende bootloader menüsündeki versiyon ve tarihi söyleyebilirmisin ? 1+4+ açma tuşu teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusivecar -- 8 Ocak 2010; 21:36:00 >
  • zor olacaksa uğraşmayalım normal güncelleme servisinden olacaksa yaparız. diğer türlü bana bir şey anlatmak zordur :D :D :D
  • Ya arkadaşlar bende innov8 8 gb modeli var.Bilgisayara resim atarken bir haller oldu telefona.Images menüsünden resimlerimi göremiyordum sonra bir şekilde bütün resimleri sildim.(hepsi 2şer 2 şer listelenmişti).Ama şimdi camerayla foto çekiyorum (mass storage seçili) kaydediyor ama images a gidiyorum resim yok :/.Eğer memory i phone memory olarak değiştirirsem resim images te çıkıyor.

Telefonu bilgisayar baglayıp mass storage modunda çalıştırdım.Eskiden orda images klasörü vardı şimdi o klasör yok.Sorun büyük ihtimalle bu ben oraya elle açarsam bi images klasörü düzelirmi ki ?

Teşekkürler..
  • çok basit anlatırım problem değil msn den yardımcıda olurum istersen fakat cihazın garantilimi ? benimki garantili olmasına ramen yaptım hesapta garanti dışı kalıyormuş ama anlaşılıcak hiç bir yanını bulmuş değiliz arkadaşlarla
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.