Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende buna benzer bir kablo var. Hani uydu alıcı , dvd player gibi cihazların arkasında sarı kırmızı beyaz renkli çıkışlar olur , o çıkışlardan kablo yardımı ile tv'ye bağlarız. Resmi olan kablo benim anlatmaya çalıştığım kablo mu ? Eğer öyle ise , kablonun bir ucunu telefonda kulaklık çıkışına mı (yada nereye) takıcaz ? Tv'de nereye takıcaz ?
  • Popülaritesi ne kadar düşük bir telefonmuş bu yahu. Bir soru soruyorum, 2 gündür cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Popülaritesi ne kadar düşük bir telefonmuş bu yahu. Bir soru soruyorum, 2 gündür cevap yok.

O KADAR BASİT Kİ KABLONUN TEK OLAN UCUNU TELEFONUN 3,5 MM KULAKLIK GİRİŞİNE TAKACAKSIN

DİĞER RENKLİ UÇLARIDA TV YE . GENELDE TV NİN SAĞ VEYE SOL KÖŞESİNDE OLUR GİRİŞLER VE SENİN KABLONUN UCUNDA Kİ RENKLERİN AYNILARI
    TV DEDE VARDIR KABLO UÇLARINI KARŞILIK GELEN RENGE YARLEŞTİRECEKSİN.
    KABLO TAKILIR TAKILMAZ TELEFONDA SEÇENEKLER ÇIKACAK ORADAN TV BAĞLANTISI DEDN Mİ İŞLEM TAMAM DIR !!!
  • Senin tv lcd imiş eski teknolojiye sahip tv lerde audıo girişleri yok. ama lcd lerin hepsinde var bu girişler Rahatlıkla telefonunu TV ye TANITABİLİRSİN oyun oynar , film izler , resimleri slayt bile yaparsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKANNNNNN -- 19 Aralık 2009; 10:51:27 >
  • Symbol Chine Tema vs 1.0

Yapımcı: Noctivagant
    Yayınlayıcı: Noctivagant

Rar Şifresi: Noctivagant

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

http://rapid_share.com/files/324155876/Symbol_Chine.rar (İndirirken Linkde d ve s harfleri arasında yer alan işareti kaldırın)

Arkadaşlar İlk yayınlanan Temada ciddi bir hata olmuş onu düzeltip yeniden yayınladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Aralık 2009; 2:42:24 >

• Video çekimi yaparken ses ile görüntü senkronize değil. Ses, çok az birşey gerdien geliyor. Sizde de durum böyle mi?
  • crossfire telefon ayarların da bir sorun olabilir belki. Ben çok video çekmedim ama çekmiş olduğum az sayıdaki video da hiç sendeki sorunla karşılaşmadım.
  • Gece çekimlerinde ses yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde genelde bu problemi veriyor. Düzeltilmesi gereken ciddi bir problem.Sanırım aynı sorun bir üst model i8910 HD' dede var. Yazılımla düzeltilecek bir sorun gibi aslında ama. Yeni bir Firmware yayınlasalar iyi olacak...
  • arkadaşlar 19.11.2009 tarihinde kapak soyulması ve şarz süresi 1 günü geçmediği için garantiye vermiştim fakat cihazımda yapılan işlemler şunlarmış.. Daha cihazımı almadım !

Cihazın Arızası : Soyulma | Diğer problemler | Batarya erken bitiyor | Ara sıra görüntü yok
    Tespitler ve Yapılan İşlemler : Mekanik Parça Değişimi | Yazılım Güncelleme | LCD Modül değişimi
    Değişen Parça Kodu : LCD-MODULE I8510 | CASE-SLIDE UPPER GT-I8510 MIRROR BLACK

Ben cihazı verirken aldığım faturada: Soyulma | Diğer problemler | Batarya erken bitiyor yazısı mevcut sadece fakat sonradan ara sıra görüntü yok eklenmiş elimdeki faturada bu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt1450

Gece çekimlerinde ses yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde genelde bu problemi veriyor. Düzeltilmesi gereken ciddi bir problem.Sanırım aynı sorun bir üst model i8910 HD' dede var. Yazılımla düzeltilecek bir sorun gibi aslında ama. Yeni bir Firmware yayınlasalar iyi olacak...

i8910 hd de bu sorun yazılımla giderildi.
  • arkadaşlar benimde bi i8510 var ama kilit kodu yüzünden kullanamıyorum bunu nasıl çözebilirim kod numarasını unuttum o yüzden telefonu kullanamıyorum
  • Karşı tarafı aradığımda konuşma sırasında hoparlörü etkinleştirme ayarı var mı?
  • Evet var, konuşma sırasında sağ alt köşede hoparlör yazısı çıkıyor. Altındaki tuşa bastığında hoparlör devreye giriyor. Ayrıca arama sırasında daha konuşma başlamadan öncede bu hoparlör yazısı sol alt köşede çıkıyor.Yine altındaki tuşa bastığında konuşmaya direk hoparlörden başlayabilirsin. Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sRonin

arkadaşlar benimde bi i8510 var ama kilit kodu yüzünden kullanamıyorum bunu nasıl çözebilirim kod numarasını unuttum o yüzden telefonu kullanamıyorum

Bendede aynı sorun olmuştu ve servise verdim.Servis email ile koreye fabrıkasına orjinal kilit kodu anahtarını öğrenerek açıyor.Ama sanırım 10 gün kadar sürebilir.Başka türlü çözmenin imkanı yok.İmei numarasına göre her telefonunki özeldir.Samsungların bu modellerinde durum bu.
  • ArkadaşLar bu sabah uyandım teLefonu eLime aLdım tuşa bi kere basıyorum tuş sesi 10 kere çaLıyor.SiLme tuşuna basıyorum müzik pLayer a giriyor.TuşLar canı isteyince basıyor vs vs.NormaL ve Hard format attım sorun aynen devam ediyor.2gün önce Garantiyi arayıp soyuLma probLemini söLedim üstüne birde bu çıktı.16gb artık üretiLmiyordu sanırım sorun çözüLmez ise nasıL bir çözüm sağLanacak acaba ? biLgisi oLan kimse varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

ArkadaşLar bu sabah uyandım teLefonu eLime aLdım tuşa bi kere basıyorum tuş sesi 10 kere çaLıyor.SiLme tuşuna basıyorum müzik pLayer a giriyor.TuşLar canı isteyince basıyor vs vs.NormaL ve Hard format attım sorun aynen devam ediyor.2gün önce Garantiyi arayıp soyuLma probLemini söLedim üstüne birde bu çıktı.16gb artık üretiLmiyordu sanırım sorun çözüLmez ise nasıL bir çözüm sağLanacak acaba ? biLgisi oLan kimse varmı ?

BİŞEY OLMAZ SANA 2 SEÇENEK SUNARLAR İ 8000 OMNİA 2 VEYA İ 8910 HD Bİ TANESİNİ SEÇERSİN . YAŞAMAYA DEVAM EDERSİN AMA EN AZ 2 AY BEKLERSİN
  • Arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda.
    Telefonumu nihayet bakırköy başarıdan aldım.

75 gün olmuş servise vereli :)

Anakart değişti. Yeni imei yüklendi. Symbian 3 yüklenmiş... Bayağı hızlanmış makine.
    Telefonun değişim onayı beklerken süreklide tacizler yaptım. Hem başarıyı hemde samsungu aradım.
    her seferinde onayda bekliyor öncelikli sıraya alındı diyip kapatıyorlar telefonu.
    son aramamda da samsungdaki bayan, neyi bekliyorsunuz ki dedi. Yeni anakart takılması ve imei yüklenmedi demek
    cihaz değişti anlamına geliyor dedi. Samsung buna kesinlikle onay veremez gibilerinden konuştu. benimde canım sıkıldı.
    başarıyı aradım, telefonum hazırmı diye, onlarda hazır alabilirsiniz dediler. Bende gittim aldım.
    Telefonun ilk açılışı bayağı bir uzun sürdü. Yaklaşık 20dk kadar. Sanırım ilk açılış ayarlar falan yaptı.
    Ama sonrasında hiç bir sorun yok çok şükür. Versiyonda yeni symbianda yeni.
    Omnia II almayı düşünüyordum da vazgeçecek gibiyim.
    Bu arada route66 kullananlara uyarı, imei niz değiştirilir ise, tekrardan navking den imei kaydı yaptırmanız gerekmektedir.
    Route66 yazılımınında yenisini kurdum, uyduyu makine çok çok hızlı buluyor.
    Servisten kaynaklanan bir sıkıntıda görünmüyor şu an için. Sadece 75 günümü yediler bu süre zarfında b130 kullandım :)

Bana yol gösteren arkadaşlara tşk ederim.
    Bu arada omnia II 16gb ile takas düşünebilirim.

• Tecrübeli arkadaşlara bir soru...

Bizim bu telefonun içinde modem yok mu? VAR! 3G yok mu? O da VAR!
    Kablo aracılığı ile 3g şebekesini kullanarak internete bağlanmazmıyız bilgisayarımızdan?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ididbest

Tecrübeli arkadaşlara bir soru...

Kablo aracılığı ile 3g şebekesini kullanarak internete bağlanmazmıyız bilgisayarımızdan?

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ANLAMADIĞIM OMNIA II yi napcan sen o telefon windows mobile işletim sistemli hiç yavsiye etmem bu arada yeni telefonunun ımeı kaydını takip et . aynısı oldu bana yeni anakart yeni ımeı takıldı 15 gün sonra cihazınız kayıt dışı dedi turkcell kapattı baya bi uğraştım.BU ARADA TELEFONUMUZU BİLGİSAYARA MODEM OLARAK TANITABİLİYORUZ . AMA İNTERNET PAKETİ ÜYELİĞİN YOKSA HİÇ BULAŞMA AŞIRI VERİ TRANSFERİ YAŞANIYOR AY SONUNDA FATURA GELİNCE HÜSRANA UĞRAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKANNNNNN

quote:

Orijinalden alıntı: ididbest

Tecrübeli arkadaşlara bir soru...

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ANLAMADIĞIM OMNIA II yi napcan sen o telefon windows mobile işletim sistemli hiç yavsiye etmem bu arada yeni telefonunun ımeı kaydını takip et . aynısı oldu bana yeni anakart yeni ımeı takıldı 15 gün sonra cihazınız kayıt dışı dedi turkcell kapattı baya bi uğraştım.BU ARADA TELEFONUMUZU BİLGİSAYARA MODEM OLARAK TANITABİLİYORUZ . AMA İNTERNET PAKETİ ÜYELİĞİN YOKSA HİÇ BULAŞMA AŞIRI VERİ TRANSFERİ YAŞANIYOR AY SONUNDA FATURA GELİNCE HÜSRANA UĞRAMA

BU ARADA SYMBİYAN 3 NE KARDEŞ ANLAMADIM BEN ONU AÇARMISIN BİRAZ

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.