Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • innov8 imi usb ıle pc ye bagladıgımda sadece sarj oluyor hıcbirsekilde görmüyor pc innovu usb ayrlarını baglantıda sor yaptıgım halde yinede okutamadım firmware güncellemeside yaptım innov usb takıldıgını görmüyor yardımcı olabılecek birileri var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlu-17

innov8 imi usb ıle pc ye bagladıgımda sadece sarj oluyor hıcbirsekilde görmüyor pc innovu usb ayrlarını baglantıda sor yaptıgım halde yinede okutamadım firmware güncellemeside yaptım innov usb takıldıgını görmüyor yardımcı olabılecek birileri var mı acaba??

driverlerin yüklendiğinden emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

innov8 imi usb ıle pc ye bagladıgımda sadece sarj oluyor hıcbirsekilde görmüyor pc innovu usb ayrlarını baglantıda sor yaptıgım halde yinede okutamadım firmware güncellemeside yaptım innov usb takıldıgını görmüyor yardımcı olabılecek birileri var mı acaba??

driver derken ?? zaten apollo ile yükleme yaptım hocam sorunlu bi yükleme olmadı hepside download complete yazdı ayrı bi driver yüklemeside mi yapılacak ??
  • slm arkadaşlar benim samsun inova8 i8510 cep telefonum var benim sorunum yaklaşık 1 hafta önce tema yüklemiştim ve yüklediğim temaları silmek istedim fakat uygulama yöneticisinde yüklü olan uygulamalar listesinde bu temaları bulamadım bunun nedeni nedir neden bulamıyorum ve ne yapmam gerekior şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
  • samsung inova 8 i8510 cep telefonun e driverında sorun varsa nasıl format atacağım
  • mrh benim telefonum divx filmleri oynatmıyor mediaplayer acamadı diyor bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebest01

mrh benim telefonum divx filmleri oynatmıyor mediaplayer acamadı diyor bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

orjinaL divx codec kuLLanman gerekiyor.Her codec iLe çaLıştırmıyor.FiLmi yeniden convert edersen izLeyebiLirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

driver derken ?? zaten apollo ile yükleme yaptım hocam sorunlu bi yükleme olmadı hepside download complete yazdı ayrı bi driver yüklemeside mi yapılacak ??

http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?tab=support&group=mobile-phone&dType=D&type=mobile-phone&menu=download&disp_nm=Samsung%20I8510&model_nm=GT-I8510/16&model_cd=GT-I8510RKATUR&language=&subtype=stylish-functional&mType=SW&prd_ia_cd=01011300&vType=&cate_type=all

bu adresten Device(Install),USB Driver (ver.USB Driver) yazan sürücüyü indirip kur bakaLım beLki yardımı oLur

• arkadaslar win xp de kullandıgım i8510 pc suite ile internete baglanma olayını windows 7 de yapamıyorum aynı sekilde suite i ve driverleri yukledim ama baglanma kısmında 3g modem bulunamamaktadır diyor.varmı bu sorunla karsılasan
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Bugün Vodafone geçtim. Aylık net paket aldım. Telefonum Samsung Innov8 i8510.
    * Vodafone'un sitesinde telefon ayarları kısmında benim cep telim görünmüyor.
    * Telefonum usb kablo ile pc'ye bağlıyorum. Samsung Pc Studio 'yu açıp inernete bağlan diyorum ama hata veriyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
  • Usb sürücüyü tekrar yükledim. Şimdim usb üstünden vodafone hattım ile internete giriyorum. Ama hızım 115kbps bu normal mi? Bizim telefon ile en yüksek 115 kbps olarak mı bağlanıyoruz?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Innov8'imde büyük problemler oluştu. Servise gitmesi şart oldu fakat daha öncesinden rehber'in yedegini almam şart.

Telefonumu gayet stabil kullanırken, bir anda "No/Hayır" tuşu hariç diğer duşlar çalışmamaya başladı. Ama telefonu yeniden başlattığımda sorun çözülüyordu.
    2-3gün bu durum böyle devam etti. Rehberin yedegini alacaktım fakat o dönemde kablomu kaybetmiştim. Herneyse...
    Daha sonra ekran kendi kendine kapanmaya başladı. Telefon calısıyordu fakat ekran & (no tuşu hariç) diger tuşlar çalışmamaya başladı.
    Şimdi sadece telefonu kapatıp-açabiliyorum. Arada sırada ekran da çalışıyor fakat tuşlar hiç çalışmıyor.
    Telefonu bilgisayara baglıyorum fakat "ok/onay/yes" tuşu çalışmadıgı için ona verip pc suite baglanamıyorum.
    Bilgisayarım-Mass Memory & Phone memory'i tamamen kopyaladım. fakat
    o dosyaların içinde de concact dosyası bomboş. Rehberimi yedekleyemiyorum. Rehberi yedeklesem hiç bir şey umrumda degil.

Bu rehberi nasıl bulabilirim, nasıl yedekleyebilirim. Acil yardım ederseniz sevinirim.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hents -- 22 Ağustos 2010; 12:26:23 >

• Arkadaşlar 01.10.2008 tarihin de alınmış Samsung İnnov8 garantisi hala devam ediyor mudur?.

Benim telefonun sol üst köşesin de soyulma meydana geldi. Yani Siyah renk de ki boyası soyuldu. Gri kısım ortaya çıktı

Birde telefonumum daha önce Cepkask siğortası kapsamında 3g kamerası onarılmıştı bu normal garantiyi etkiler mi?
  • Telefon usb kablo ile pc'ye takılı iken şarj olmaması için ne yapmak lazım?
  • İlgilenen olursa Ankara'dan temiz Innov8 satıyorum.
  • Samsung Innov8 'imde vodafone sabit hat kullanıyorum. Pc studio programı ile usb'den telefonumu kablo ile pc'me bağladığımda, nete standart 115 kb./sn. ile bağlanıyor. Dolayısı ile yavaş kalıyor. Bu normal mi? Daha yüksek hızda bağlanmanın bir yolu var mı?
  • quote:

bende bu sorunu bir türlü çözemedim.. hiç biryerde de çözüm bulamadım...
  • Arkadaşlar Samsun Innov8 telefonum var. İlk çıkar çıkmaz almıştım ve üç senedir sorunsuz halde kullanıyorum

Telefonum bu gün enteresan bir arıza vermeye başladı. Sürgüsünü açarken ve kapatırken ekran titremeye (Parlama benzeri bir titreme. Parlama derken çok hızlı bir şekilde görüntü gidip geliyor gibi) başladı. Çok yavaş açarsam. Aşırı hızlı açar yada kapatırsam veya açarken hafif duraksama yaparsam ekrandan tamamen görüntü gidiyor.

Bu durum olduğunda kimi zaman ya telefonla biraz uğraşınca açılıp tekrar açılıyor ve ekrana görüntü geliyor ama kimi zamanda açılmıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum.

3 saat önce filan başladı bu olay. Sorun ne olabilir. Bir de samsung kendi servisi var mı?

Ben Yalova da yaşıyorum burada çok fazla güvenilir servis yok. Sözde güvenilir servisler var ama ben geçmiş de başka telefonlar kullanırken ve ailem de ki bireyler de o servislerle sorun yaşadıkları için buradakilere pek sıcak bakmıyorum.

Aslında şehir dışına yollamak da istemiyorum çünkü 1 ay sürer o zaman onarımdan gelme işi ve yedek telefonum da yok. Eski telefonum var ama onda biraz sorun var.

Ekran cipi yada anakart gidiyor demeyin ne olur. Bildiğim kadarı ile o çok para tutan ve genelde o tür onarımlardan pek hayır gelmiyor diyebiliyorum.

• Arkadaşlar telefonun şarjının çabuk bitmesi ile ilgili ekran parlaklığı ayarını otomatikten çıkarttım ve şarj dayanma süresi iki kat uzadı.. aklınızda olsun..
  • satan varsa alacağım
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.