Şimdi Ara

Yeni Sandero Fiyat belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia markasına saygım var ama bu opsiyon olayının iyice suyunu cıkarmıslar..tamam ekonomik olsun diye bazı özellikler opsiyonel sunulur ama klima hala yeni sandero 1.5 dci 75 bg opsiyonel bu yetmemiş stepne opsiyonel (150 tl) bu nedir ya yakında lastikler opsiyonel sunulur (aslında daha iyi olur fiyattan düşsünler fabrika cıkısı dandik lastik yerine bayiden iyi lastik almak daha mantıklı olur:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

dacia markasına saygım var ama bu opsiyon olayının iyice suyunu cıkarmıslar..tamam ekonomik olsun diye bazı özellikler opsiyonel sunulur ama klima hala yeni sandero 1.5 dci 75 bg opsiyonel bu yetmemiş stepne opsiyonel (150 tl) bu nedir ya yakında lastikler opsiyonel sunulur (aslında daha iyi olur fiyattan düşsünler fabrika cıkısı dandik lastik yerine bayiden iyi lastik almak daha mantıklı olur:))))

Bence aracın fiyatını olabildiğince düşük tutup klima gibi donanımları opsiyonel sunmaları daha iyi. Sonuçta Dacia'nın tek hedefi ucuz araç satmak.

Atıyorum Erzurum'da yaşayan birisi klimaya para vermek istemeyebilir.

1.2 LPG + klima alınır paşa paşa binilir bence bu araca. Fiyatı da tipi de gayet güzel. Tek eksiği düzgün bir ses sistemi. O da alındıktan sonra rahatlıkla yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

dacia markasına saygım var ama bu opsiyon olayının iyice suyunu cıkarmıslar..tamam ekonomik olsun diye bazı özellikler opsiyonel sunulur ama klima hala yeni sandero 1.5 dci 75 bg opsiyonel bu yetmemiş stepne opsiyonel (150 tl) bu nedir ya yakında lastikler opsiyonel sunulur (aslında daha iyi olur fiyattan düşsünler fabrika cıkısı dandik lastik yerine bayiden iyi lastik almak daha mantıklı olur:))))

Bence aracın fiyatını olabildiğince düşük tutup klima gibi donanımları opsiyonel sunmaları daha iyi. Sonuçta Dacia'nın tek hedefi ucuz araç satmak.

Atıyorum Erzurum'da yaşayan birisi klimaya para vermek istemeyebilir.

1.2 LPG + klima alınır paşa paşa binilir bence bu araca. Fiyatı da tipi de gayet güzel. Tek eksiği düzgün bir ses sistemi. O da alındıktan sonra rahatlıkla yapılabilir.

hocam iyide erzurumda yaşayan klimaya ihtiyac duymaz diyelim hadi stepneyede mi ihtiyac duymaz stepne (150 tl) opsiyonel

• quote:

hocam iyide erzurumda yaşayan klimaya ihtiyac duymaz diyelim hadi stepneyede mi ihtiyac duymaz stepne (150 tl) opsiyonel

O konuda haklısınız. En azından tamir kiti verilmeli. LPG'de zaten stepne sıkıntı. Onun yerine stepne kılıfa konulup bagaj lazım olduğunda çıkarılabilir.
  • Beklediğim fiyatlar açıklandı. Oyak kampanyası ile 1.5dizel stepway 31.400liraydı ama almadık simdi 34gibi rakama gelmiş

Bayilere araç gelmişmi yarın inceleyip fiyat alıcam geldiyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar hiç araç test etmemiştim özellikle sandero için gidecem :)
  • 4 aydır takip ettiğim forum ve hic bir modele karar verememle geçen zaman,fiyatlat cok yuksek donanimlar cok zayif ,goruntu deseniz alakasiz ,hacim deseniz kutu gibi otomobiller ,diyeceksinizki su model bu model ama ekonomik durumlar belli limit belli,dün karamsar bir sekilde bir dostumla sohbet ediyordum 4 aydir bir araba alamadik diye derken dacia reklamini gordum,netten biraz arastirma ve sonuc olarak stepwayde karar kıldım tabi son olarak birde bayiye gidip bakıcam ama yok i20 ydi yok ibiza yok polo yok 208 olmadı clio4 vallahi gına gelmişti sonunda alınabilecek bir araç çıkmış piyasaya sanırsam bakalım birde canlısını görelim eğer ondada sorun cikmaz ise ben bu arabayi alirim herkesede tavsiye ederim.

• quote:

stepne olayı gerçekten çok komik. dün dacia websitesinden eleştiri,şikyat olarak yazmıştım. bugün müşteri hizmetlerinden aradılar. konuyu ürün yönetimine bildireceklermiş. internet sitesini kontrol etmeye devam edin lütfen,düzeltilecektir dediler. :) bu arada,yeni stepway'de lastik ebatı da değişmiş. 195/55/16 'dan 205/55/16'ye geçilmiş. 195 olarak piyasada lastik bulmak zordu bulsanızda fiyatı yüksekti. 205 olanlar daha kolay bulunabiliyor,fiyatı da daha uygun. diğer bir nokta, üstünde verilen lastik continental.bence gayet kaliteli,tek kusuru çok ses yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Youth -- 7 Aralık 2012; 11:07:53 >

• şimdi Dacia müşteri hizmetleri yine aradı. Stepne yerine standart olarak yeni Stepway'lerde lastik tamir kiti veriliyormuş. Bunun internet sitesinde belirtilmesi gerektiğini bildirdim. Bir kaç gün içinde internet sitesinde bu bilginin yer alacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Youth

quote:

stepne olayı gerçekten çok komik. dün dacia websitesinden eleştiri,şikyat olarak yazmıştım. bugün müşteri hizmetlerinden aradılar. konuyu ürün yönetimine bildireceklermiş. internet sitesini kontrol etmeye devam edin lütfen,düzeltilecektir dediler. :) bu arada,yeni stepway'de lastik ebatı da değişmiş. 195/55/16 'dan 205/55/16'ye geçilmiş. 195 olarak piyasada lastik bulmak zordu bulsanızda fiyatı yüksekti. 205 olanlar daha kolay bulunabiliyor,fiyatı da daha uygun. diğer bir nokta, üstünde verilen lastik continental.bence gayet kaliteli,tek kusuru çok ses yapıyor.

0 km araçlarla genelde continental,pirelli,kumho marka lastiklerle satılıyor bence hiçbiride kaliteli degil bayideki lastiklerle ayn, kalitede oldugunu düsünmüyorum gerci paramla alırsam good year veya .bridgestone markaları tercih ederim o ayrı.............

• 2005 - Logan - 3 Yıldız
    2008 - Sandero - 3 Yıldız
    2011 - Duster - 3 Yıldız
    2012 - Lodgy - 3 Yıldız

Yeni Sandero kaç yıldız alacak bakalım ?
  • Stepway 1.5dci 90hp 220nm 99gr CO2 ve 33750 çok iyi üstelik yalıtım iyileştirilmiş yol tutuş artmış ilk testler olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali.U

Yeni bir haber daha var yeni dacia duster Tabi AutoBild'e göre

önden ızgara far Tiguan çakması olmuş (makyajlı kasa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

2005 - Logan - 3 Yıldız
    2011 - Duster - 3 Yıldız
    2012 - Lodgy - 3 Yıldız

yeni kasa araçların bu denli puan almasına şaşırıyorum. eski aracım 2001 fabianın bile 4 yıldızı vardı
  • Bayilere araç gelmişmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: yuci

2005 - Logan - 3 Yıldız
    2011 - Duster - 3 Yıldız
    2012 - Lodgy - 3 Yıldız

yeni kasa araçların bu denli puan almasına şaşırıyorum. eski aracım 2001 fabianın bile 4 yıldızı vardı

puanlama sisteminin değişmesinin de etkisi var
    örneğin yeni sistemde ESP standart olmayan hiç bir model 5 yıldız alamıyor
  • Bugün bayii de gördüm sanderoyu da stepwayide gerçekten stepway on numara olmuş yeni konsol iyi olmuş.Özellikle stepway daha derli toplu olmuş ve aksesuarlarıyla yüksek oluşuyla çok güzel duruyor diğer dacilar duster dahil yanında eski model gibi duruyor.

Stepway dizel 90hp iyi iş yapar
  • arkadaslar dacia yı tebrik etmemize sebep olan etkenlerin basında gelen 0.9 tce motor kaldırılmıs mı yoksa sitesinde ben mi göremiyorum
  • Tam alinacak araba dedim şanssızlığa bak direksiyon+koltuk yükseklik ayari yok eeee biz uzun boylular napacak şimdi alamiyacakmiyiz bu araci merak edenler icin g.antep bayisi pazartesi araclarin gelecegini soyledi...

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Tam alinacak araba dedim şanssızlığa bak direksiyon+koltuk yükseklik ayari yok eeee biz uzun boylular napacak şimdi alamiyacakmiyiz bu araci merak edenler icin g.antep bayisi pazartesi araclarin gelecegini soyledi...

Geldiğinde bayide inceleyin ve deneyin. Eğer sürüş pozisyonunda ve görüş açısında boyunuza göre sorun yoksa problem değil. ama mesela eşiniz ve siz kullancaksanız bu sorun olabilir. Benim araçta koltuk yükseklik ayarı yok ama direksiyon ayarı var. Bir kere ayarladı mbir daha dokunmaadım açıkçası. Bu arada ben de gaziantepteyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.