Şimdi Ara

Yeni Sandero Fiyat belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasa da bol miktarda dacia göreceğiz bu kesin fiyatları kendi kitlesi için harila diyebilirim
    birde kredi kampanyası yaptımı ...
  • ESP'yi fazla abartıyorsunuz... esp'si olmayan ve beş yıldız alan araçlar var

Asıl önemli güvenlik unsuru yan ve perde hava yastıkları bunlar olmayınca ncapten 5 yıldız görmek imkansız...
  • Bir de söyle düşün.

Yıl 2004-2005 megane fiayatları arasındaki farklar 1.4-1.6 farkı 2000 tl, 1.6 dizel farkı 2000 tl, autentique dynamıc farkı 2000 tl.

Sadece dizel motoru düşününce 2000 tl lık fark 10000 tl olmuş.

Donanım olarak bakınca 2000 tllık donanım 15000 tl olmuş.

Dynamıc e bütün paketleri ekledin baz farkı 8000tl oluyordu. Dizelide eklersen 10000 tl. Aynı durumda şimdiki fark 40000 tl.

Donanım farkı olarakda esp-navigasyon dışında pek birşey kalmıyor üstelik.

Bu nasıl vergi farkıdır?

Sen araca 2000 liralık maliyetin artsa o satış fiyatına 3000 yansır. Bunu inan çok iyi biliyorum.
  • Donanım ve fiyat çok başarılı
  • Ilk defa bir dacia gözüme hoş gözüktü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

ESP'yi fazla abartıyorsunuz... esp'si olmayan ve beş yıldız alan araçlar var

Asıl önemli güvenlik unsuru yan ve perde hava yastıkları bunlar olmayınca ncapten 5 yıldız görmek imkansız...

Aktif ve pasif güvenlik önlemlerini birbirine karıştırmamakta fayda var. ESP sayesinde birkaç ağır kaza tehlikesini atlattım, ülkemizin trafiği her an yeni sürprizlere gebe olduğu için bu donanım hayati önem taşıyor.

quote:

Araştırmalar ölümcül trafik kazalarının en az yüzde 40'ının savrulmalardan meydana geldiğini göstermektedir. ESP® savrulmaları yüzde 80'e kadar azaltabilir. Köln Üniversitesi'nin 2007'de yaptığı makro ekonomik bir analiz, eğer tüm araçlarda ESP® olsa, sadece Avrupa'da 4,000 ölümün ve 100,000 yaralanmanın engellenebileceğini gösteriyor

• Görünüm hoş gibi..

Yakından bakmak lazım.

Kağıt üstünde gayet alınabilir.

Binmelik araç, satışta zarar ettirir...
  • güvenlik testleri çok düşük
  • Ek paket olarak yan hava yastığı olsa stepwayi düşünümüyor değilim ama yok.

Logan olarak bu aracı sedan şekilde getirmez ve yeni sümbülün fiyatını clio4 civarlarına dayarlarsa yapabilecekleri en büyük aptallığı yapmış olurlar. İnternette gezen yeni logan taksicilerin gözbebeği olurdu.

Ayrıca şuan piyasada 25e temiz araç bulmak oldukça zor. Temiz ararsan da 8 yaşından genç bulmak çok zor.

Şuan ikinci el araç bakıyor olsam sıfır sanderoya yönelirdim.
  • f/p olarak mantıklı tipte güzel olmuş ama esp var klima yok olmamış 2013 oldu yahu
  • Turbolu Stepway tercih edilebilir.
    Aracın şeklide düzelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stepway mavi rengiyle çok güzel olmuş.Beğendim....
  • Arkadaşlar bugün ankara mais'e (armada yanı) uğradım Aralık ayı sonuna doğru sandero, Ocak ayında da stepway geleceğini söylediler. Ancak kesin bilgileri yok.

Personelinde aracın ne zaman geleceğini bilmemesini yadırgamıyorum. Yani bursa yada gümrük ne zaman merkezden yönlendirirse o zaman araçlar gelmiş oluyor. Yani sipariş usulu değil bayi olduğunuz için araçlar yollanıyor ve siz satış yapıyorsunuz.

Herşeyi geçtim de, ocakta gelecek araçlar için "doğal olarak" yapılacak zam olması can sıkıcı.
    Şu an ki seviye makule yakın gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Aralık 2012; 23:03:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

ESP'yi fazla abartıyorsunuz... esp'si olmayan ve beş yıldız alan araçlar var

Aktif ve pasif güvenlik önlemlerini birbirine karıştırmamakta fayda var. ESP sayesinde birkaç ağır kaza tehlikesini atlattım, ülkemizin trafiği her an yeni sürprizlere gebe olduğu için bu donanım hayati önem taşıyor.

quote:

Araştırmalar ölümcül trafik kazalarının en az yüzde 40'ının savrulmalardan meydana geldiğini göstermektedir. ESP® savrulmaları yüzde 80'e kadar azaltabilir. Köln Üniversitesi'nin 2007'de yaptığı makro ekonomik bir analiz, eğer tüm araçlarda ESP® olsa, sadece Avrupa'da 4,000 ölümün ve 100,000 yaralanmanın engellenebileceğini gösteriyor

Doğru söylüyorsun ancak araclarda perde ve yan hava yastığı olmaması özellikle yandan alınan hasarlarda yolcuların alacağı darbeyi büyük ölçüde azaltıyor bu da mutlaka ölümlü kazaları azaltacaktır... dacia için konuşursak esp olması güzel ancak perde hava yastığı olmaz ise gene 3 yıldız da kalacaktır

• dacia iyi yolda.
  • aracın tasarımı hoşuma gitti. bu gidişle bi 10 seneye kadar iyi araçlar üretmeye başlarlar. tabi yine renault'tan geri kalmak zorunda. onun satışlarını kesmeyecek.
  • Bence tasarım çok başarılı. Fiyatlar da güzel.

Çok satacaktır.

İnsanlar artık ekonomik araç istiyor. ALıp ticaretini yapmak değil...
  • Stepwayın tasarımı baya iyi olmuş içini de biraz olsun düzeltmişler. Bir de şu havalandrma kapaklarını değiştirseler daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Ilk defa bir dacia gözüme hoş gözüktü.

banada renginden dolayı oldukça güzel geldi sandero
  • esp eklendi tahminen 4 yıldız alır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.