Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
16
Favori
90.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende style plus almayı düşünüyorum aslında 2. el almayı düşünüyordum focus 1 bora golf tarzı ama 2000 model araçlar 26 bin civarı ve km leri çok uçuk düşük km li olanlarda 30 bin civarı 47 ye sıfır araç almak mantıklı geldi ibiza kullananlar yolda güven veriyormu arkadaşın focusu çok hoşuma gidiyor mesela güven veriyor bora da hoşuma giden bir araç ama artık güncelliğini yitirdi bana göre , bende ford ka var ibizayı alırsam bana mercedes gibi gelir o ayrı mesele :-)
  • dr.mstfkml D kullanıcısına yanıt
    mbu yu şimdi aradım 41.200 ve 45.500 dedi tabi bunlar telefonda alınan ve pazarlık yapılmayan hali.

Ayrıca şuan elimde yok 1 ay sonra gelicek fiyat da o zamana göre değişir diye de ekledi.
  • Ayrıca birşey daha sorayım.ibiza alan arkadaşlar nakitin üstüne kalan kısmı kredi kartından geçtiler mi hiç ? Hangi bayii ne kadar slip geçebiliyor.ÖNEMLİ.
  • Sitede 2. El 30 000km deki araca 47500 diyenler var ya plus paket filan da yok ,bide ölücüler aramasın demiş şaka gibi adamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasık 15 gün önce bütün bayiler style pakete 45000 dedi nerdeyse 7-8 tane bayiye sordum bugun ankara doğusa gittim 45500 den 1 kuruş inmedi 45 dese kapora vercektim birde şöle söledi kaparo alırım ama araba gelince fiyat artarsa sizin fiyatta artar düşerse sizinkide düşer böle saçmalık görmedim sanki ferrari alıyorum hiç bi bayide hem araba yok hemde fiyat arttırmıslar araba kasım gibi gelebilir diyo veya ekimin sonu bütün bayileri aradım durum aynı seat kendi ayağına sıktı yıl sonu gelmiş bayilerin çoğu kotayı doldurmus gibi davranıyo araba satmak umurlarında değil bende sinirlendim gittim 53 bine toyota auris life aldım ertesi günde arabana bin dedi ve park sensörü hediye etti rezil ettin bizi seat
  • Kayadibiyle reference model için 41.000 TL'ye Ekim son haftası için anlaştık. 500 TL kapora gönderdim. Araç henüz üretim bandındaymış. Umarım vaktinde gelir. Park sensörü de hediyesi oldu. Hayırlı olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugurist -- 8 Ekim 2016; 0:17:48 >
  • Arkadaşlar sıfır araçlarda boya çıktığını duymuşsunuzdur. Aracı alırken bayiden boya kalınlığı kontrolü istenebilir mi? Gaziemir mbu yakınındaki birkaç ekspertiz firması ile görüştüm. Aracın başına biz gidemeyiz sizin getirmeniz gerekir dediler. Aracın işlemleri bitmeden ekspere götürebilir miyiz? Ne dersiniz? Fazla kuruntu yapmaya gerek yok diyebilirsiniz ama ilk defa sıfır araç alacağım. Her ihtimali düşünmek gerekir.
  • merhaba arkadaşlar
    cumartesi eskişehir asile gittim ibiza 1.2 tsi style+plus a 48350 fiyat verdi sizce nasıl fiyat olabilecek en düşük fiyat daha altına inemiyor öyle ki 48 bin yani dedim malesef dedi 48300 bile olmuyo ??
  • günlük fiyat değiştirmiyolarsa plus pakete kayadibi bir kaç gün önce 47750 ankara doğus 48000 dedi .sanırım eskişehirden daha yüksek fiyat veren yok
  • zannedersem öyle aracım satılsın ankara ve istanbul belki bursa afyon ve kütahyadan da fiyat alıcam bakalım nasip
  • Afyon'da bayi yok. Sadece servis var.
  • Arkadaşlar yakın zamanda araç alan arkadaşlar 3 tane sorum var :)
    1)Araç kaskosu ne kadar tuttu?
    2)Zorunlu trafik sigortası ne kadardı?
    3)Ek garanti yaptırdıysanız kaç yıl ve ne kadar ödediniz?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    2.soruya cavap. üzerinde daha önce hic araç olmamışsa en ucuz 920 TL mapfree sigorta.
    uzerinde daha önce araç varsa hic kaza yapmamışsanız fiyat daha aşağı iner.
    teklif icin (sigortam net) den teklif alabilirsiniz.
    mapfree sigortadan benim yapıştırdığım acenteden Yrafik ve kasko uygun fiyata yapyirabiliriz.
    ben önce sigortam net den teklif aldım. daha sonra buradaki acenteden yaptırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerime araç yok hiç kaza falanda yapmadım çok şükür.. sigortam net hep şase no falan soruyor başka seçenekleri denedim ama bir türlü fiyat alamadım yarın tekrar deneyeceğim. bu arada buradan araç alan çok arkadaş olmuştu canlı örnekleri sorayım dedim kesin bilgi olarak :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.sbm.org.tr/

hocam burdan sigorta fiyatlarını sorgulatabilirsiniz ...
  • Arkadaşlar seat Adana kavi bayine gittim bugün konuştun yetkili kişiyle fiyatlardaki artışı sordum . Cevap olarak 1500 tl olan ilk alım desteğini 1000 tl yapmışlar. Ama ekim 15ten sonra ekimin sonlarına doğru yeniden eski haline gelebilir dedi. Bekleyelim bakalım hayırlısı ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinceviz26 kullanıcısına yanıt
    bu sayfada plaka soruyor, ben daha aracı almadım ki..

araçı alma aşamasındayım ama bütçemi ayarlamaya çalışıyorum. Kasko ve trafik sigortasının ortalama ne civarda tutacağını merak ediyorum. Yokmudur aracı yeni alıp yaptıran bir arkadaş?
  • Herkese iyi forumlar . Beyler ben birşey sormak istiyorum. Seat bildigimiz gibi wv ile aynı yapıda. Şu sıralar 2. el arabalara bakıyordum fakat seatın fiyatı gözüme takıldı 42.900TL fiyatı var şu anlarda da indirim olacaktır illa 40bin civarına 0 ı verirler sanırsam. Siz kullanıcılar performans konusunda yorumlarınızı alabilir miyim? Aracın hızlanma durumu nasıl. MAx kaç km hıza ulaşıyor ve kaç sn sürüyor tahmini? Çok hızlı araç kullanmam fakat benim için önemli nokta hızlanma 1.2 motor düşük geldi bana ama 90bg bunu destekleyebilir diye düşünüyorum. ARacın kalkıştan sonra kaç sn de 100km hıza kavuşabiliyor cevaplarsanız sevinirim.

+ olarak sizce hangisi alınması mantıklı ? 1.2 TSI referance uygun geldi bana fiyat ve donanım açısından oldukça dolu boş bir model gibi durmuyor. Hava yastığı + djital klima var style modellerinde de bir fark yaratacagını sanmıyorum açıkcası.

Ek olarak son sorum beyler bu arabanın piyasası neden bu kadar yüksek? 42.900TL 0 ı olan aracın 39bin 40bin TL lerde 2. el piyasası var çok saçma geldi acaba ayriyetten masraf mı çıkıyor da bu insanlar bu kadar inançlı bu parayı vereceklerinden ?

• Emretas205 kullanıcısına yanıt
    ibiza nın2.el fiyatini anlamak için. seat sitesinden araç oluştur menüsünü takib et.kendine göre bir araç oluştur. bakalım araç kaç TL çıkacak.
    ben 2.el arıyorum

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    yukarıda eksik bilgi vermişim.
    sigorta icin.
    aracın yaşı deyeri. bulunduğu sehirin risk deyeri
    fiyatı belirler.
    fiyatı artıran faktör. daha önce üzerimizde hiç araç kaydı yoksa fiyat artıyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.