Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
16
Favori
90.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maksi09

ibiza nın2.el fiyatini anlamak için. seat sitesinden araç oluştur menüsünü takib et.kendine göre bir araç oluştur. bakalım araç kaç TL çıkacak.
    ben 2.el arıyorum

Haklısınız da oluşturdum 42.900başlangıç fiyatı veriyor ben ek olarak plus ekliyorum 2.300 daha artıyor ortaya çıkan fiyat bu . Çok komik rakamlar bence 2.elde ki rakamlar çok komik bence. Sadece anahtar bile çalıştırsan 3 4 bin tl düşmen lazım adamlar 20bin kullanılan arabalara 41bin para istiyor 40 bin para istiyor. O kadar parayı bence bulan 4 bin sıkışır 0 alır yani yada benim gözümde böyle :)
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    benim arkadaş aldı.ek donanım ekledi. led karartma far +arka stop.siyal lambalı aynalar. celik jant farkı. toplamda 6 binTL tuttu indirimle 57200 e aldı.
    bu arabayı ikinci elde kac tl olur. satsa alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 5 Mart 2017; 17:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

benim arkadaş aldı.ek donanım ekledi. led karartma far +arka stop.siyal lambalı aynalar. celik jant farkı. toplamda 60 TL tuttu indirimle 57200 e aldı.
    bu arabayı ikinci elde kac tl olur. satsa alcam

Hocam 1.2TSI Referance modelinden bahsediyorum ben ama. Siz 57 bin tl tuttuysa farkı bir modeldir ama o fiyat bi aracın ederi şahsen az kullanılmışsa 48-50 bin arasıdır en fazla . Eğer araç 50bin + ise fiyat bi 3 bin daha düşer 45-46 bin fln ederi.
    Ekledikleri nasıl 60TL tuttu anlayamadım.
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    İbiza style modeliydi

• Merhabalar arkadaşlar bende uzun süredir konuyu takip ediyorum elimde aracım vardı çok üzerine düşmedim ancak bu sabah aracımı sattım artık dahada yoğunluk verip fiyat araştırması yapıp alıcam ibizayı bu arada aracım 2006 ford focus 1.6 ghia hb lpg otomatik vites 142200 km 33.000 sattım eskişehir asil 30.000 vermişti.

Dediğiniz gibi 2.el piyasası çok yüksek yine 2. el bi araba alsam 100 bin km altı 30-35 lirayı gözden çıkartacam ve aracın geçmişini bilmeden alacam o yüzden sıfır çok mantıklı heleki üste 10 bin koyarak almak çok mantıklı bende ibiza 1.2 tsi style+plus paket düşünüyorum

60.000 e mal eden arkadaş nasıl etti bilmiyorum style plus üzerine bütün opsiyonları almış olması lazım ki bence gerek yok belki sunroof alınabilir diğer herşey gereksiz zaten çünkü style+plus da bütün özellikler var ve fiyat aldığımda eskişehirde 48350 fiyat verdiler style+plusa bu arada bi arkadaşreferance da digital klima var demiş ama manuel klima referance daki

Velhasıl artık fiyat araştırmasındayım farklı şehirlerde fiyat alanlar buraya yazarsa çok yardımcı olur teşekkürler

• Arkadaşlar bütçemiz 55.000 bayan için 1.2 otomatik ibiza,auris otomatik ve yeni fabia bakıyoruz. 1.2 otomatik ibiza için pazarlıklı fiyati nedir,siz bu bütçeye hangi aracı tavsiye edersiniz? Teşekkürler

• mltya44 kullanıcısına yanıt
    Ibiza nin otomatigi 1.2 degil 1.0 motora sahip. Plus paket ekletirseniz tam 55 bine veriyor bayiler plus paketsiz sanirim 52 bin 500 son verdikleri fiyat. Diger araclar icerisinden ben ibizayi tercih ettim, sebebi motor ve donanim olarak Ibiza nin onde olmasi , sizedr tavsiye ederim

• Turan1sT T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam dsg ile ilgili efsaneler dolaştığı için Toyota ile arasında kalmıştık.

• Seat İbiza 1.2 tsi 90 hp style+plus araca

Ankara çankaya doğuş 48.200 tl (1000 tl kapora vazgeçersek kapora yanarmış)
    bursa doğuş 48.000 tl (1000 tl kapora vazgeçersek kapora yanmazmış aslı varsa )

her iki bayide zam beklediklerini aracın kasım ayında geleceğini ve kasım ayındaki fiyat artarsa da azalırsada bizi etkileyeceğini söyledi

Başka fiyat alan varsa buraya yazarsa sevinirim ...
  • Kapora hiçbir bayide yanmaması lazım. Ölüm kalım durumu olur iade olması gerek.
  • arkadaşlar Seatlara 1000 TL zam geldi.Bunlar Cakal Baska birşey demiyorum 25 günde 1500 TL zam yaptılar 2 aydan beri takip ediyorum.Wolkswagen grubu Skoda Seat Wolkwagen hepsine zammı gomdu.Dolar Euro Bahane Cakmak Sahane :(
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    kasko: 1200tl
    sigorta: 1400 tl
    ek garantiye 1550 tl
  • iki gun once adana seat kavi yi aradim 42.900 olan liste fiyati 43.900 olmus. liste fiyati 42.900 iken 41bin tl fiyat almistim. zam gelince yeni fiyat da talep etmedim. hyundai i20 basta olmak üzere alternatiflere bakmaya başlayacam.

• Zam gelince vazgeçtim ben de . Denizli batıda test aracı bile yok .görmeden araç alcaz oldu .

• Merhabalar arkadaşlar seat ibiza 1.2 tsi 90 hp style+plus apollo mavi için bursa doğuşa 1000 tl kapora gönderdim kötü mü ettim en uygun fiyat verendi bursa
  • 1 ay önce style plus 47 alacakken krediyi bekledim bugün sonuçlandı fiyat 49400 verdiler hadi 1000 tl düşsün 48400 olur beni aşar maks 47bin nakitim var bu fiyatı antalyadan aldım 1 ay sonra ne olur acaba fiyat 47 veren olsa gidip alicam

• Ben de kasim ayinda gelicek arac icin 1000 TL kapora vermistim
    Suan satis temsilcisini aramaya korkuyorum
    Not:1.2 TSI style+plus+ambiyans aydinlatma icin 47400 TL ye anlasmistik
    Edit:fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco4 -- 17 Ekim 2016; 19:32:32 >
  • 47 400 olsa gerek. O fiyata bulsam alırım

• kadircan48 K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam düzelttim

• arkadaşlar merhaba müşteri temsilcisinden sipariş noyu aldım ama nerden takip edecez wolksvagenim diye bi siteden bahsedildi üye oldum ama zannedersem orda sadece wv araçlar sorgulanabiliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.