Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
16
Favori
90.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vala hocam ocak 2016 da 2. el focus almıştım yaşım 27 üzerime il araç eskişehirdeyim en düşük sigorta axa dan 1000 tl çıkmıştı şimdi bu sıfır ve 2. aracım olacak bakacaz sigortacı benim halaoğlu 700-800 çıkar dedi ama nasip
  • Kasko ve sigorta toplam 2000 TL olur tahminim.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    banada öyle geliyorda ben kasko işini biraz geciktiriyim diyorum ya yani bütün parayı arabaya verecez kaskoya para kalmadı :D
  • Ben iki ay önce kaskoyu 770TL'ye sigortayı da 800'e yaptırdım. Araç 2015 Facelift Ibiza ST 1.2 TSI Reference. Şu sıralar Ziraat Bankasında düşük çıkıyor diye bir söylenti var, bir sorun derim.
  • hocam yaş kaç üstünüze kaçıncı araç kaza bela varmı hiç ve hangi ildesiniz ?
  • güzel araçtır lpg ile kullanma zorunluğu yoksa tsi almanızı tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Ben iki ay önce kaskoyu 770TL'ye sigortayı da 800'e yaptırdım. Araç 2015 Facelift Ibiza ST 1.2 TSI Reference. Şu sıralar Ziraat Bankasında düşük çıkıyor diye bir söylenti var, bir sorun derim.

Fiyatlar gayet iyiymiş.
    Ben Avek otodan yeni aldım aracımı 1.2 TSI style paket. Kendi sigortacımda 725 tl sigorta 1400 tl de kasko yaptırdım. Yaş 28 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIRACOIL

quote:

Ben iki ay önce kaskoyu 770TL'ye sigortayı da 800'e yaptırdım. Araç 2015 Facelift Ibiza ST 1.2 TSI Reference. Şu sıralar Ziraat Bankasında düşük çıkıyor diye bir söylenti var, bir sorun derim.

Fiyatlar gayet iyiymiş.
    Ben Avek otodan yeni aldım aracımı 1.2 TSI style paket. Kendi sigortacımda 725 tl sigorta 1400 tl de kasko yaptırdım. Yaş 28 bu arada.

Ilk araciniz degil sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Orijinalden alıntı: MIRACOIL

quote:

Fiyatlar gayet iyiymiş.

Ilk araciniz degil sanirim

Evet hocam 3. aracım ve hasarsızlık indirimim mevcut.Sigorta fiyatı iyi de kasko biraz yordu diyebilirim.Gelecek seneye düşmesi temennisiyle

• MIRACOIL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben 29 yaşındayım, ilk aracım. Kaskoyu Sompo Japan'dan yaptırdım.
  • Arkadaslar merhaba ben de 2.el kafa karisikligindan biktim ve gozumu kararttim kredi ile ibiza1.2 tsi 90 hp reference alacagim izmirdeyim ve yaklasik 1 hafta once 1000 tl zam geldi hayirli olsun simdi merak ettigim sey once araci siparis verip bekliyoruz gelince de yeni fiyattan mi islem goruyor sitesinde olan fiyat listesi gecerli degil mi?

• Gelecek olan araçlardan opsiyonlatmak için kapora gönderiyorsunuz. Sipariş formunda anlaştığınız fiyat yazıyor. Araç geldiğinde fiyat azalması ya da artması durumunda anlaştığınız fiyat değişiyor.
  • teşekkür ederim fiyatların düşeceğini pek tahmin etmiyorum daha taze zam gördü olan yine bize olacak gibi görünüyor hayırlısı bakalım gidip konuşmak lazım vosmerle
  • arkadaslar 38.5bin tl ye 2.el 2015 model 1.2 tsi 90 hp reference plus paketi almayı dusunuyorum.bu aracın gidişi yakısı forumlarda okudugum kadarıyla az yaktıgı yazılmıs fakat aracı görmeye gittiğimde ortalam tüketim 9 lt yazıyordu bide aracı ilk çalıştırdığımda arac bostayken gaza basınca zincir sesine benzer bir ses duyuluyor bu normal bir sesmi
  • 2. eline 38-39 bin verecene koy üstüne 5 daha sıfırını al ne uğraşacan elalemin arabasıyla ben 2016 ocakta ford focus aldım 2006 model 139000 km de en fulu ghia modeli otomatik vites lpg bitek sunroof yok arabada bisürü sıkıntı yaşadım 32.500 almıştım geçen ay 33e sattım kurtuldum ibiza style + plus için kaporayyı verdim aracı bekliyorum
  • Yakın zamanda fiyat alan varmı?

• Cuma gunu siparis verdim kasim gibi burda olcakmis 1.2 90 hp style alor mavisi arkadaslar ben velvet istedim ic dosemeleri ama maalesef eldeki araclardan secebiliyorsunuz bilginiz olsun musteri temsilcisi bana kiyak ki yapti yoksa herkese ayni mi bilmiyorum ama son zamdan onceki fiyattan verdi

• Kaça almış oldunuz istanbuldanmı aldınız birde merak ettiğim birşey var ikinci el style ibiza alsam plus paket ekleme oluyormu sonradan

• Ben izmirdeyim burdan siparis verdim toplamda bana 46.500 e geldi

• Plus paket degil ama sanırım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.