Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
16
Favori
90.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://binekarac.vw.com.tr/Volkswagenim/Giris.aspx

Üye olduktan sonra aracım kısmından sorgulanıyor.
  • tamam da ben sadece kapora verdim henüz benim adıma ayırtıldı araç müş.tem. sipariş no aldım orda aracım kısmında tc doğum tarihi yazıyorumkabul etmiyor doğal olarak aşağıda wolksvagenim nerede var tıklayıp sipariş no soyad giriyorum ARACI SORGULA DEDİĞİMDE BİŞİ ÇIKMIYOR
  • üye girişi yapıldıktan sonra sadece sipariş no girilen yer var.
  • yok malesef sipariş no ve soy isimle sorgulanıyor
  • aynı şekilde sipariş numaramı ve soyadımı yazıyprum ama hata veriyo
  •  YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk
    Bende üretim aşamasında yazıyor.
  • sizin araç wolksvagen mi acaba yoksa özel sipariş mi benimki gelecek olan bir araçtı ondan mı yapıyor acaba
  • ibiza 1.2 tsi style gelecek olan araçlardan opsiyonladı. Özel sipariş değil.
  • e benimde gelecek araçtan opsiyonlady özel de?il sizin araç ne zaman gelecek
  • Kasım'ın ilk haftası gelecek denildi. Sistemsel bir durumdur sanırım. Bayiye sorun olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 18 Ekim 2016; 15:48:54 >
  • Benimde 2. Haftası denildi ama neyse bakalım
  • Araci eskisehir bayiden mi aldiniz ne kadar hangi paketi anlastiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam ben zamdan önce eskişehir ankara bursadan fiyataldım sırasıyla 48350 48200 48000 fiyat verildi ama eskişehirdeki eleman ilgilenmedi sonra öğrendimki gelecek araç yokmuş bende bursaya kapora gönderdim o gün zam gelmişti zaten 49000 dedi bursa ama araç geldiğinde net fiyat belli olur dedi bu fiyat temsili olur falan dedi daha tam anlaştık sayılmaz ben aracı ayırttım kapora gönderdim 1000 tl ama fiyatlar aşırı yükselirse vazgeçip kaporamı alabilecem bu arada araç kasım 2. haftası gelecek
  • ben aracı 1.2 tsi style+ plus apollo metalik mavi olarak sipariş verdim
  • Bende 1.2 style almayi dusunuyorum aklimdaki tek soru isareti arabayi tekrar satmak istedigimizde ikinci el piyasasinin yavas gitmesi. Bu arada Apollo metalik mavi renk cok yakismis araca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben aracı beğenirsem hoşuma giderse ve allahtan bişi olmazsa kaza bela vesaire uzun yıllar binmeyi düşünüyorum çocuk henüz yok olsa bile tek çocuk la sıkıntı yaşayacamı zannetmiyorum ama satmam gerekirse de 2. el piyasası çok uçuk sıfırından 1000-2000 aşağıda satılıyo hatta bazıları sıfırının üstünde fiyat yazıyo apollo mavi canlı göremedim umarım dediğiniz gibidir hatta burda olan varsa 2-3 resim gönderse kendi aracından süper olur biz kırmızı düşünmüştük başta ama hoşumuza gitmedi kırmızısı
  • seco4 kullanıcısına yanıt
    yeniden arayıp sordunuz mu fiyat hocam eğer hala bu fiyat diyorsa kesinlikle güzel fiyat eğer tekrar fiyat alırsanız burdan paylaşırsanız bizde alırken ona göre pazarlık yapalık bana style plus için zamlı fiyatı 49.000 e bıraktılar ambiyans aydınlatma da yok
  • cetinceviz26 kullanıcısına yanıt
    dün konuştum satış temsilcisiyle şimdilik bana zammı yansıtmayacaklarını söyledi fakat net fiyat kasım başında belli olur dedi.Bu arada ben daha eylül ayında kaporayı verip fiyatta anlaşmıştım.Bu kadar geç almamın sebebi özelliklle ben kasım ayında gelicek arabayı ayırttım parayı ancak toparlayabileceğim için
  • seco4 kullanıcısına yanıt
    hmm anladım ben zamın geldiği gün akşamında konuştum yine o gün kapora gönderdim fakat net bir fiyat söyleyemedikleri için pazarlık yapamıyoruz kasım ayında aracınız geldi dediklerinde pazarlık yapma imkanımız olacak mı acaba ?
  • aracı alan arkadaşlar sigorta ve kasko fiyatlarını paylaşabilir mi?
    Kendi üzerime ilk aracım olcak o yuzden fiyatlar korkutmuyo değil
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.