Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tavsiye edecegim bir yer yok malum sabah eve geliyom yatıyom sabah tekrar işe ben böyle işe başlayacamda araba var arada ona kıyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Asıl resimleri bekliyorum

Onlar ne öyle 0,5 pixel kamerayla çekilmiş gibi :)

Sen yıkat filan arabayı koy resimleri de bi, ondan sonra yorum yapıcam.

ok tamam, hem şu şerit işinide yapiimde öle çekiim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 19 Ekim 2009; 20:04:39 >
  • Şerit derken kırmızı şeridi mi diyosun, ön panjura?

Bu arada Emre abi aman fazla sinirlinip de hıncını ibiza'dan çıkarma. Televizyondan bilgisayardan filan çıkart

Ben de spoileri taktırdım ve kapı kollarını aynayı filan boyattım. Arka tampon altını, ön ve arka kapı arasındaki uzun plasktik parçaları ve arka kapılardaki üçgen plstik parçaları da metalik siyaha boyanmak üzere benim kaportacıya bıraktım. Nasıl olcak merak ediyorum boyandıktan sonra.

edit: İlk tepkiler de güzel oldu özellikle spoiler için. Ben de çok begendim bakalım resimlerini çekerim hafta sonu ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 19 Ekim 2009; 20:04:31 >
  • evet evet ön panjura ve arkaya.. bakalım kısmetse yarın uğruyacam sanayiye..

bu arada masa'ya her arabayı almıyolarmış sanırsam özel izin gerekiyomuş g.şefleriyle konuşmak gerekiyomuş sanırsam.. benim aklıma bi yer daha geldi bu yüzden, dolmabahçe çay bahçesi.. inönü stadının hemen altındaki sahil kenarı mekan...
  • Hıncımı cıkaracagım birsey kalmadıki koca 106 ekran lcd yi dagittik pc sizlere ömür bi araba kaldı saglam oda bu sabah az daha gidiyordu honda civic baktım dagdan kacmaya calısıyor ben dururmuyum bir saga bir sola derken nereye kacacagımı sasirdim sagda otoban kenarındaki araca vuracaktım neyseki ani reflekse sola kırdım gunu kurtardık bayagı bir heyecan oldu uykum acıldı sabah sabah

ERtug staddan uzak olsun bjk diyince demirören geliyor aklıma bu adam bırakmadıgı surece mac izlemiyom benim gibi hasta adamı takımdan soguttu

Bu arada fotoları yukleyecem biraz sonra paylasmak istediklerim var
  •  ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

Bu ön camdaki kenarlıklar tam kapatılmıyor galiba rezizstansdan dolayı

• aynen bendede öle zamanla geçicektir o... ilk gün bende beyenmedim demiştim işçiliği, şimdi pişman oldum bütün kabarcıklar ve balonlar temizlendi, şimdi o rezistanslardaki boşlukların gitmesini bekliyorum...
  • Hmm benim bildigim o rezistansların oraya kadar film cekmediler cunku kesim yerleri belli ben işte boyle bosluk gordugum an deli oldum resmen siyah beyaza donmus ogun hasta oldugum icin bir an once bitsede kacsam hesabını yapıyordum pek dikkat edemedim neyse bekleyelim ilerde olmazsa gideriz ugrarız.
  • orayada film çekiyolar ama o kısımlar hep öyle, önlerde öle arkalarda.. ama kuruyunca o kısımlar gider diye düşünüyom, hatta geçen adam arka tarafta parmağıyla baskı yapınca kapandı oralar ama bugün bakmadım halaa ölemi yoksa yinemi açıldı diye... çünkü benim yanlar ve arkalar 4 ay önce yapıldı..
  • Rezidans çizgilerinin üstü gidiyo da nokta nokta olan yerler kapanmıyo. Her arabada durum böyle zaten. O kısımlardan da bizim arabanın ön ve arka camında maşallah bol bol var şansımıza :/
  • desene kenarlar oyle beyaz kalacak
  • Yok yok azalır baya o beyazlıkla ama tam geçmez büyük ihtimalle.
  • Aman bosver yavv zaten arabayı haftada bir kere görüyom pek takmayacam kafaya bu ay basında su taksidi ödeyeyim hayırlısıyla arabaya gene birseyler yapacam bu sefer ki hedefim sis farı - xenon vede egzos olcak tahminen 1 milyara patlar bana
  • masayı bosverın bej e gıdelım :D
  • olur oda farketmez :) ama dediğim gibi görevlilerle konuşmak lazım. ferrarilerin yanına bizim arabaları alıcaklarmı bakalım içeri :)
  • arkadaşlar ertuga da özelden yazdım cumartesileride çalışıyorum tekstil işinde olduğum için bizim tam sezonumuz pazarlama işiyle uğraşıyorum ve tüm gün çalışıyorum akşamlarıda master için derslerim var pazar günüm boş kalıyor sadece ondada nişanlıma vakit ayırmam gerekiyor bu seferlik beni affedin ama bi dahaki sefere inşallah bende katılıcam bu arada melih bugün eryadaydım kulağını çok çınlattık
  • Neyse abi bi dahaki sefere inşallah. Mert abiyle mi çınlattınız, çok severim kendisini

Bu arada bu Cumartesi öğlen kesinleşti arkadaşlar. Hava güzel olucak galiba. Ama yer belirleyemedik henüz...
  • quote:

Neyse abi bi dahaki sefere inşallah. Mert abiyle mi çınlattınız, çok severim kendisini

Bu arada bu Cumartesi öğlen kesinleşti arkadaşlar. Hava güzel olucak galiba. Ama yer belirleyemedik henüz...

Evet Mert abi ve bi ibiza sahibi arkadaş daha vardı ismini unuttum şimdi senin aracı kullanmış hatta orda... kromlar için gittim ama o kromların hiçbirisi Türkiye ye daha giriş bile yapmamış Mert abi doğuşa mail attı stok kartı açmadan fiyatlarını alıcak İspanyadan fiyatlarına göre sipariş vericez yarında gidicem yanına park sensörü takıcak 200 liraydı 150 liraya halledelim dedi rüzgarlık içinde en son 246 boyasız 100 lirada boya ve işçilikle 346 liraya yapim dedi ama biraz bekleticem onu...

bi dahaki buluşmada listenin en başına benide yazın mutlaka gelicem...

• Evet evet benim arabayı test etti o arkadaş-furkan, o da yay ve jant alcakmış da merak etti konfor ve yol tutuşu

Ben de spoileri aynen 246ya aldım ordan. Hatta taktım bile bugun. Çok güzel valla ben çok bengendim takıldıktan sonra. Çakması bile zaten bu fiyattı sanayi de nerdeyse.
  • quote:

Evet evet benim arabayı test etti o arkadaş-furkan, o da yay ve jant alcakmış da merak etti konfor ve yol tutuşu

Ben de spoileri aynen 246ya aldım ordan. Hatta taktım bile bugun. Çok güzel valla ben çok bengendim takıldıktan sonra. Çakması bile zaten bu fiyattı sanayi de nerdeyse.

doğrudur furkandı resim koydunmu görmedim ama bi görsem aslında nasıl durduğunu merak ediyorum ona göre hareket edicem...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.