Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaya5789

Neyse abi bi dahaki sefere inşallah. Mert abiyle mi çınlattınız, çok severim kendisini

Bu arada bu Cumartesi öğlen kesinleşti arkadaşlar. Hava güzel olucak galiba. Ama yer belirleyemedik henüz...
    kısmet bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Evet evet benim arabayı test etti o arkadaş-furkan, o da yay ve jant alcakmış da merak etti konfor ve yol tutuşu

Ben de spoileri aynen 246ya aldım ordan. Hatta taktım bile bugun. Çok güzel valla ben çok bengendim takıldıktan sonra. Çakması bile zaten bu fiyattı sanayi de nerdeyse.

doğrudur furkandı resim koydunmu görmedim ama bi görsem aslında nasıl durduğunu merak ediyorum ona göre hareket edicem...

Yok daha anca taktık, bantlı filan üstü. 2-3 saat önce de yagmur çiseledi biraz inşallah sorun olmaz C.tesi çekerim bol bol resim

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Neyse abi bi dahaki sefere inşallah. Mert abiyle mi çınlattınız, çok severim kendisini

Bu arada bu Cumartesi öğlen kesinleşti arkadaşlar. Hava güzel olucak galiba. Ama yer belirleyemedik henüz...
    kısmet bakalım

Vedat seni geliyosun diye hesapladık ona göre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Evet evet benim arabayı test etti o arkadaş-furkan, o da yay ve jant alcakmış da merak etti konfor ve yol tutuşu

Ben de spoileri aynen 246ya aldım ordan. Hatta taktım bile bugun. Çok güzel valla ben çok bengendim takıldıktan sonra. Çakması bile zaten bu fiyattı sanayi de nerdeyse.

doğrudur furkandı resim koydunmu görmedim ama bi görsem aslında nasıl durduğunu merak ediyorum ona göre hareket edicem...

Yok daha anca taktık, bantlı filan üstü. 2-3 saat önce de yagmur çiseledi biraz inşallah sorun olmaz C.tesi çekerim bol bol resim

merakla bekliyorum resimleri bide orjinal 17 jant sordum tanesine 600 lira denildi düşünenler varsa o düşünceyi kafalarından silsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 20 Ekim 2009; 0:47:27 >

• Yok yok bizim topicte kimse öyle düşüncelere sahip olmaz, olamaz, olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 20 Ekim 2009; 0:58:54 >
  • ehuehueuhehu, orj mercekli farda 4binmi neydi :))
  • arkadaslar bulusma icin cafe tarZi bi yer mi dsunuosunuz yoksa bole acik genis bi alan otopark tarzi bi mekan mi ? arabalarin basinda muhabbet etmek daha keyifli olucaktir bence bi cafede oturmaktansa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

kısmet bakalım

Vedat seni geliyosun diye hesapladık ona göre
    cts hatun düğüne filan gidecekse gelirim ama bişeyler yaparsak gelemeyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSZ

arkadaslar bulusma icin cafe tarZi bi yer mi dsunuosunuz yoksa bole acik genis bi alan otopark tarzi bi mekan mi ? arabalarin basinda muhabbet etmek daha keyifli olucaktir bence bi cafede oturmaktansa

Valla bana hiç fark etmez, ikisi de güzel olur. Geniş bi alana gidip orda laflayabiliriz aslında. Dün ertu abiye konustuk da dolmabahcede bi cafe varmış deniz kenarında, otopark sorunu filan olabilirmiş ama.

Önce geniş otopark tarzı bir alanda-meydanda buluşup 1 saat filan ayak üstü laflayıp sonra da cafe tarzı bir yere geçebiliriz mesela konvoy halinde :)

Tamamdır Vedat, sen bi düğün bul ona da gitsin :) Bekliyoruz seni de. Bi görüşemedik zaten senle de iyi olur hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 20 Ekim 2009; 13:58:26 >
  • varmı o taraflarda boş otopark falan... bizim burda carrefour var otoparkı müsait altıda üstüde.. beylikdüzü carrefour.
  • benim fikrim:
    maslakta oto sanayıde bulusmak asksam ustu gıbı saat 4, 5, 6 sularında orada bos cok alan var foto cekımı fılan oradan açlık derecesıne gore otomotionda steakhouse menu buyuk boy patates buyuk boy kola :D oradan dırek emirgan sahıle ... cafeye gecerız cay tavla ve okey ısteyen yemek yer yanında bırde muhabbet :D

arkadaslar bırde msn adreslerınızı bana pm atarmısınız ekleyeyım sızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 20 Ekim 2009; 17:57:08 >
  • valla ben herşeye okeyim... :) zaten sabah saatleri maslakta olucam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: techfash

benim fikrim:
    maslakta oto sanayıde bulusmak asksam ustu gıbı saat 4, 5, 6 sularında orada bos cok alan var foto cekımı fılan oradan açlık derecesıne gore otomotionda steakhouse menu buyuk boy patates buyuk boy kola :D oradan dırek emirgan sahıle ... cafeye gecerız cay tavla ve okey ısteyen yemek yer yanında bırde muhabbet :D

arkadaslar bırde msn adreslerınızı bana pm atarmısınız ekleyeyım sızı

bu program hoşuma gitti =)
  • ertug ismim ilyashakan ondan hakanlı msn sapık degıl, benım. :D hakan ısmını gorunce bu kım lan deme :D
    melıhcım zahmet olmassa ana sayfada ısmımıde ılyas hakan yaparsan memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 20 Ekim 2009; 19:06:52 >
  • Tamamdır abi düzelttim.

Evet arakdaşlar İlyasHakan abinin plan da güzel. Hep beraber sanayiye dalabiliriz ama öglen olursa biraz zor olur bu iş zira içerisi çok kalabalaık olur ve rahat rahat arka arkaya park yeri vs bulalamayız. Fakat saat 4 gibi olur boşalmaya başlar sanayinin için, malum haftasonu oldugundan.

Ordan da yan tarafa Doğuş Power Center'a geçebilriz. Hem açık hem kapalı kocaman otoaprkı var, ücretsiz. Orda bişeyler yeriz. Otoparkında da resim vs çekebiliriz duruma göre.

Fakat saat 7:00-7:30 gibi benim dönmem lazım, baska arkadaşlara söz vermiştim akşam için önceden.
  • tamam hakan diim o zaman sana :)

bu arada kesin gelecekeler... ben,melih,emre,serkan,hakan... hadi biraz daha.... :))

program çok güzel, birde ben bol bol konuşacağımız sakin bir yer taraftarıyım... konuşacak çok şey var çünki.. :)

edit: ben sabahtan sanayide olucam buluruz gerçi boş yerler... o yüzden şöle 2 gibi buluşalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 20 Ekim 2009; 19:29:36 >
  • Bu arada karamamba-Emre abinin 7:30da Topkapıda olamsı gerkiyo. O yuzde 4 gibi buluşursak işte anca kılı kılına yeter. Daha geç buluşmayalaım. 6:30'da ayrılsa bizden, işte 7.30 gibi anca olur Topkapı'da.

Gerçi aretug abi zaten sanayide olacak, daha erken gelebilenler daha erken gelir. Ben de erken gelmeye çalışırım bakıyım.
  • 14:00 de direk buluşalım yaw... çok güzel bi saat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

tamam hakan diim o zaman sana :)

bu arada kesin gelecekeler... ben,melih,emre,serkan,hakan... hadi biraz daha.... :))

program çok güzel, birde ben bol bol konuşacağımız sakin bir yer taraftarıyım... konuşacak çok şey var çünki.. :)

edit: ben sabahtan sanayide olucam buluruz gerçi boş yerler... o yüzden şöle 2 gibi buluşalım....

Evet gelecek olan kişiler bunlar galiba. ChymerA -Erdem İzmirde galiba şimdi aklıma geldi, gerçi pm attım ona da henüz cevap gelmedi.

Harmonya-Onur abinin işi var zaten öncekli mesajda belirtti, bir daha ki sefere gelicek inşallah.

1- kaya5789 -- Melih kesin
    2- techflash -- Hakan kesin
    3- ertug-tr -- Ertug kesin
    4- karamamba -- Emre kesin
    5- CSZ -- Cem kesin
    6- opeth -- Vedat kesin değil.

Fena sayı değil

• saat 14:00 olsun kabulmuyüz :))
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.