Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

siyah cam dediğimiz filmdir zaten, üstü siyah olmasınıda kaplamacı tarafından yaptırıyoruz ama sadece görüntü olarak..
    bunun dışında üstünü siyah cam olarak almak istersen, özel yapıma denk geliyo oda extraya giriyor...
    yakıt tüketimi her motorunda iyidir, süratide çok iyidir.. benim arabam 105 hp olmasına rağmen 0-100ü 10 saniyede rahatça tamamlayabiliyorum..

tdi daha iyidir tabi, daha az yakıt, dizel, yüksek performanslı motor vs...
    hayırlısı artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 22 Ekim 2009; 1:23:23 >
  • Cevap için teşekkürler yalnız siyah camdan kastım. Cam ile birleşen siyah tavandı açılabilen :)

Bu hangi modelin içinde mevcut onu sormuştum yani.0-100 6.9 saniye yazıyodu sitesinde sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 22 Ekim 2009; 1:26:51 >
  • cupra modelidir o... anladım zaten demek istediğini :) cupra modelinde hazır olabilir belki bu paket ama yüksek ihtimal extraya girer... yani özel yapım işte :)
  • yeni facebook grubumuzuda kurdum... katılın arkadaşlar :)

yeni ibiza grubu
  • bi temizlik yaptım ardından plakalığımı söktüm ve kırmızı silikonla tampona yapıştırdım. koli bantalarıyla da sağını solunu bantladım kuruyana kadar sorun çıkarmaması adına. işlem başarılı olursa konu açıp bi kaç foto koyarım. bide mtec super white alıp hem park lambalarını hemde plaka lambasını yeniledim.
  • İyi bari halletmişsin ufak işleri. Benim de spoilerin boyası attı ucundan, bantları çıkarırken. Bugun tekrar boyancaktı da o kısmı adamın işi çıktı, yarına kaldı artık...

Led park ampullerim de gelmiş, bi ara inip takıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 22 Ekim 2009; 16:14:02 >
  • Senceru,

O gördüğün siyah tavanların hepsi sonradan yapılma, 200TL.

Yakıt sarfiyatı ve performans olarak da hiç bir ibiza üzmez seni, hangi motoru alırsan al. Araba hafif oldugu için sorun olmuyo performans 1.2 motor olsa bile. Tabi beklentine baglı biraz da :)

Ben olsan dizel almam, Seat dizeller çok pahalı şu sıra. En normali modifiye filan yapmayacaksan 1.4 elegance almak.

1.6 DSG tabi en güzel seçenek. Hem vites güzel hem motor. Performansı kesin yeterli gelecektir. Çok da benzin yakmaz. Vites geçişleri de DSG ile gerçekten keyifli oluyo.
  • herkesi bekliyoruz facebook grubuna... facebooku olmayan yok herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

herkesi bekliyoruz facebook grubuna... facebooku olmayan yok herhalde :)

Abi davet etsene beni de. Grubun adı ne bilmiyorum ki.

Ya da ekle beni facebooktan. Biliyosun adımı soyadımı. Ordan üye olurum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Senceru,

Yakıt sarfiyatı ve performans olarak da hiç bir ibiza üzmez seni, hangi motoru alırsan al. Araba hafif oldugu için sorun olmuyo performans 1.2 motor olsa bile. Tabi beklentine baglı biraz da :)

Ben olsan dizel almam, Seat dizeller çok pahalı şu sıra. En normali modifiye filan yapmayacaksan 1.4 elegance almak.

1.6 DSG tabi en güzel seçenek. Hem vites güzel hem motor. Performansı kesin yeterli gelecektir. Çok da benzin yakmaz. Vites geçişleri de DSG ile gerçekten keyifli oluyo.

Cevap için teşekkürler , çok tatlı durmuş siyah tavan...

1.6'nın birde otomatik veya triptoniği olsaydı harika olurdu aslında.Bakalım düşünücez birde kafamızda chevrolet cruze var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Senceru,

1.6'nın birde otomatik veya triptoniği olsaydı harika olurdu aslında.Bakalım düşünücez birde kafamızda chevrolet cruze var...

Rica ederim.

Zaten DSG dediğimiz şey otmotak vites. Şu an piyasadaki en performanslı ve en az yakıt tüketen tiptronik viteslerin başını çekmektedir.

Bu arada Chevrolet Cruze da çok alınası bir araç gerçekten. Motor biraz yetersiz gelir o kasaya, yakıt tüketimi de biraz fazla ama çok şık araba. Çok da saglam duruyo, zaten parçalarının çoğu yeni Astra'dan gelmiş. Fiyatları da rakiplerine göre çok daha uygun.

Bunların yanında uygun fiyatlı olarak Hyundai i30'a da bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar galiba çoğunuzun arabsında yol bilgisayarı yok ama benim düşünceme göre yl bilgisayarı yapabilirsiniz en ajında pugda öyle benim mantığıma göre silecek kolunu değiştirir ve servisten gerekli parametreleri açtırırsanınz yol bilgisayarını kavuşabilirsiniz hız sabitleyici aynı şekilde olabilir bi araştırın

biraz geç bi cevap oluyo ama her ibizada yol bilgisayarı var zaten :) ama gps den bahsediyosan yada lcd panelden o yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 22 Ekim 2009; 19:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar galiba çoğunuzun arabsında yol bilgisayarı yok ama benim düşünceme göre yl bilgisayarı yapabilirsiniz en ajında pugda öyle benim mantığıma göre silecek kolunu değiştirir ve servisten gerekli parametreleri açtırırsanınz yol bilgisayarını kavuşabilirsiniz hız sabitleyici aynı şekilde olabilir bi araştırın

biraz geç bi cevap oluyo ama her ibizada yol bilgisayarı var zaten :) ama gps den bahsediyosan yada lcd panelden o yok :)

Abicim kendi adımıza konuşalım lütfen zira bende yol bilgisayarı yok

• nası yok yaa kaç km benzin kaldığını, ortalama yakıt tüketimini, ne kadar yaktığını, dışarıdaki havanın derecesini göstermiyomu senin alet :))
  • melih bir laptop al koy arabana olsun bitsin yol bilgisayarı varmı diyenlere yok laptop var dersin bizim ne farkımız var digerlerinden
  • Ertug bizdeki anca hava sıcaklıgını gösteriyor cok sıcak vede cok soguklarda klimayı ac diye uyarı veriyor sadece

bizde ne kadar yaktıgını kac km kaldıgını göstermiyor iyikide göstermiyor bakmıssın tuketim yuksek yok biraz yavas sureyim car curt hic gerek yok kafa yormaya basacaksan basarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Senceru,

Rica ederim.

Zaten DSG dediğimiz şey otmotak vites. Şu an piyasadaki en performanslı ve en az yakıt tüketen tiptronik viteslerin başını çekmektedir.

Bu arada Chevrolet Cruze da çok alınası bir araç gerçekten. Motor biraz yetersiz gelir o kasaya, yakıt tüketimi de biraz fazla ama çok şık araba. Çok da saglam duruyo, zaten parçalarının çoğu yeni Astra'dan gelmiş. Fiyatları da rakiplerine göre çok daha uygun.

Bunların yanında uygun fiyatlı olarak Hyundai i30'a da bakın derim

Nasıl yani otomatik vites ? , Benim bildiğim dsg çift kavramalı şanzıman değil mi ?

• anladım emre yaw :)) bilmiyodum

sencer dsg şanzıman otomatik oluyor zaten... otomatik vitesin daha ileri teknolojili bi şanzımanı...
  • Senceru,

Evet dediğin gibi çift kavramalı otomatik hatta tiptronic bir vites DSG

Çift kavrama olması sayesinde zaten vites geçişleri saniyenin bilmem kaçta kaçı kadar hızlı ve yakıt tüketimini de arttırmıyo diğer otm vitesler gibi, hatta düşürüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 22 Ekim 2009; 20:06:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.