Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35 tane resmin 8ini çıkarttı yaw anlamadım bi problem var imageshack de şimdilik bunları yayınliim :) akşama devamını atarım, çıkmam lazım acil :)

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

• Harika resimler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Oh be dünya varmış :D

Abi sen bana istersen o linkleri pm at ben bi el atarım onlara.

harbıden he neydı o oyle fılm ındırıyor gıbı sıte acılıyordu :D
  •  ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

en güzellerini koydum bende :)

herkese teşekkür bendende gelen gelmeyen :)

• ne diyosunuz şimdi far karartma olayına :))
  • bence uğraşma. bide herkes karartıp durdu bi ara apaçimsi oldu artık. ayrıca eğer farı açacak eleman seat hiç açmadıysa açması biraz zor imiş. öyle saç kurutma makinasıyla ısıt da hemen iki parça eline gelsin durumu pek olmuyor.

bu arada "YB" plaka hakanın araçtı sanırım. 3. stop lambasının bir ledi yanmıyordu. dönerken farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 26 Ekim 2009; 23:19:42 >
  • ya beyler ben bi arkadaşın tavsiyesiyle öylesine bakayım dedim yeni ibizaya. Açtım DH melih görüşlerini yazmış bi de arabasının fotoğrafını gördüm. dedim oglum cenk bu arabayı almalısın.Melih kazasız belasız kardeşim arabana hasta oldum. gittim bayiye test sürüşü falan filan dedim alıyom ama bi fiyat verdiler (27.700) dedim sağolun ben sonra uğrarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

bence uğraşma. bide herkes karartıp durdu bi ara apaçimsi oldu artık. ayrıca eğer farı açacak eleman seat hiç açmadıysa açması biraz zor imiş. öyle saç kurutma makinasıyla ısıt da hemen iki parça eline gelsin durumu pek olmuyor.

bu arada "YB" plaka hakanın araçtı sanırım. 3. stop lambasının bir ledi yanmıyordu. dönerken farkettim.

evet benım yarın bı kontrol edeyım garantiden degıstırırım bakımda artık sagol uyarı ıcın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35JR1912

ya beyler ben bi arkadaşın tavsiyesiyle öylesine bakayım dedim yeni ibizaya. Açtım DH melih görüşlerini yazmış bi de arabasının fotoğrafını gördüm. dedim oglum cenk bu arabayı almalısın.Melih kazasız belasız kardeşim arabana hasta oldum. gittim bayiye test sürüşü falan filan dedim alıyom ama bi fiyat verdiler (27.700) dedim sağolun ben sonra uğrarım

25 bine pejomu alıcaksın hocam :)
  • yav benım kuzenı de zehırledım 2 tane bırden alıcaz yanı. ama adamlar eylul satıslarına doymuslar.burunlarından kıl aldırmıyolar. 25-26 arası fıyat verseler dusunmeden alıcaz 2 tane. zaten ızmır MBU bu ay sadece 1 tane satabılmıs. bız koca aylık satısın 2 katını sunuyoruz adamlara ama tık yok yıne de..
  • hocam bütün bayilere bakın derim ben
    seat bayilerine... yani bazı bayiler var sıfır fiyatına 1,5 2 bin indirim yapabiliyolar... ben öle almıştım.. detaylı olarak pm den söylüyebilirim...
    hele 2 tane alıcaksanız bilmiyom artık :) ama bu fiyata bu güzellikte bi araba bulursanız banada haber verin değiştiriyim :)
  • dedıgım gıbı arabaya hayran oldum ama lıste fıyatından almak ne derece mantıklı? Abıme gecen ay Fıesta 1.4 TDCI Trend aldık once 31.500 dedıler sonra aydında bı bayıden fıyat aldı 30500 tl.tekrar ızmırde bayıyıle gorustuler gun ıcınde alırsanız 30500'e metalık boya park sensoruyle bırlıkte dedıler. en son bayıde 30000'e park sensoru metalık boya trafık sıgortası mtv falan fılan bıtırdık ısı. Sımdı bız ıkı tane alıcaz dıyoruz verdıklerı fıyat lıste fıyatından sadece 250tl uygun. valla benı yonlendırırsenız sevınırım. 2 adet 1.2 referance siyah almak ıstıyoruz.
  • pm atıyom şimdi...
  • yok hocam yok. senin elemanların elinde de araba yok zaten onlarda liste fiyatından faklı bi fiyat vermediler. artık aralık ayını beklicez herhalde. hedef tutturmak için fiyatlarda oynama yapabiliyolarmış.
  • Kesinlikle Aralık'ı bekleyin. Sonuna dogru 2-3bin TL daha ucuza alırsınız istediğiniz modeli.

Ama ana doğuş bayilerini aramayın boşuna onlar çok inmez.

Erya'ya sorun mesela.
  • hocam bence 2. ellerinide bi araştır 22.000 bine felan temiz bi tane düşürebilirsin belki daha ucuza sahibinden.com da bir sürü ibiza ilanı var biraz yüksek fiyat yazarlar ama sağlam pazarlık yaparsan 4-5 binde temiz bi araç bulabilirsin...
  • Benim arabayı mı satsam acaba daha 3700 km de

Bence tanıdık birilerini bulmaya calıs yoksa işin zor ben tanıdık aracılıgıyla aldım yoksa ötv indirimi bitiyordu sglsunlar kredi ile aldıgım halde indirim yaptılar ben teklif bile etmedim indirim yok mu diye kendileri indirdiler 24.000 e aldım tabi kredi ile 27 ye geldi garanti süresinide 4 sene yaptım
  • ibizaya giden en guzel renk beyazdir bakma melihe onun gozude beyaz da ama cem onun arabayı caldi
  • fiyat farkı olmasa ben mavisini alıcaktım ama 1.750 fark çok gelmişti :)

bakalım şu amortisör sertleştirme olayına giricem galiba :)
  • melih senin arabayı alayım ben uğraştırma beni
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.