Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.917
Cevap
134
Favori
996.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu yağmurlar bitsede yeni resimleri koysam yaw :) ya yağmur yağıyo ya müsait olamıyom, bide şimdi havalarda erken kararıyo :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35JR1912

melih senin arabayı alayım ben uğraştırma beni

Yok abi ben memnunum arabamdan :)

Diyelim ki sattım ibiza'yı, alcak baska seçenek yok benim için. Fiesta var sadece o da modifiyeye ne kadar gelir bilmem. Gidip 3 kapılı "özel mavi" ibiza alırdım yine heralde
  • ibiza almasaydım, biraz daha biriktirip megane coupe alırdım herhalde, fiesta alıcağımada gider cillop gibi yeni jazz,polo hatta hepsini bırak lancer alırdım... fiestayı hiç beyenmiyom ben :)
  • arkadaşlar yay olayını ertug ile konuştuk önümüzdeki hafta onu halledicem jant olarakta sizlere danışim ama CSZ nickli arkadaşın jantların tam olarak kafamda düşündüğüm janttı acaba fiyat olarak lastiklerle beraber sana ne kadara maliyeti oldu dostum birde marka olarak nedir?
  • yay ve janta karar vermene çok sevindim onur, burdanda söliim :)
    serkanın jantlar çok hafif ve güzel.. o tarz bişey tavsiye ederim bende... olmazsada siyah çok kollo jantlar önerebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 29 Ekim 2009; 15:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

yay ve janta karar vermene çok sevindim onur, burdanda söliim :)
    serkanın jantlar çok hafif ve güzel.. o tarz bişey tavsiye ederim bende... olmazsada siyah çok kollo jantlar önerebilirim...

evet benimde kafamda hep öyle 5 kollu jant vardı siyah ne bilim bana biraz abartı gibi geliyor bide işimden dolayı çok abartıya kaçmamam gerekiyor sonra laf ederler peki ertuğ bu yayları taktırmanın işçiliği ne kadar tutar çok abartılı bişey değildir inşallah birde bu senin sertleştirme işine giricem dediğin olay nedir?
  • arkadaşlar ne zamandır foruma giremiyorum. sitede resimleri bi gördüm üzüldüm valla. haberim olsaydı bende gelirdim. resimlerin hepsi birbirinden güzel. inş bi dahaki buluşmaya bende gelirim. bende şuan jantlara fena takmış durumdayım. değiştirmek istiyorum ama ailem sponsor olmuyor:D nette gezinirken bi jant buldum photoshop'ta kendi arabama yapıştırdım ön jantı fazla ayarlayamadım ama görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. subaru impraza jantı. benim arac mavi oldugu için sarı jant değişik durur diye düşündüm.

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

yay ve janta karar vermene çok sevindim onur, burdanda söliim :)

evet benimde kafamda hep öyle 5 kollu jant vardı siyah ne bilim bana biraz abartı gibi geliyor bide işimden dolayı çok abartıya kaçmamam gerekiyor sonra laf ederler peki ertuğ bu yayları taktırmanın işçiliği ne kadar tutar çok abartılı bişey değildir inşallah birde bu senin sertleştirme işine giricem dediğin olay nedir?

amortisörleri sertleştirme olayı birçok insanın yaptığı bi işmiş, nam'da yapılıyo bu iş içindeki yapı alıp daha sert ve koyu bi yağ kullanıyolarmış.. anladığım bu ama nette araştırınca detaylı olarak bulabilirsin.. ben ne kadar okusamda anlayamadım :) yarın bi maslak yapıcam gibi hava iyi olursa, orda fiyatlarına sorucam ama duyduğum kadarıyla 400 lira falanmış ama tam bilmiyom tabi.. siyah jant evet sert ve haşin durur, abartı sınıfına girebilir o yüzden.. yayın işçiliğide çok bişey değil max 100 dür yani :)

• adminnnn hocam nerelerdesin sen :) bikaç resmini daha bekliyosz sitede, ilk sayfada yayınlanması için. daha önceki konuda biri bu renkde bi arabanın resmini çekmişti istanbulda.. acaba seninmiydin o, konuyada bakarsın bi :)

jantlar güzel gözüküyo lakin, subaru jantı seata olmamalı diye düşünüyom.. daha çok kollu bi jant yada 5 kollu yine siyah yada beyaz bi jant düşünebilirsin.. ikiside olmazsa sarıda olabilir, biraz aykırılık katıcaktır arabana.. ama güzel olucağını düşünüyom...

şu photoshopu bi öğrensem neler yapıcamda ben :)

ayrıca bundan sonraki buluşmalarada bekliyoz...

grup linki=http://www.facebook.com/group.php?gid=159960468122&ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 29 Ekim 2009; 16:22:09 >

• teşekkürler ertuğ serkan arkadaşımız şu fiyatları bi verirse ona göre hareket edicem buarada admin arkadaşım sarı benimde çok hoşuma gitmedi açıkçası buarada bence kapı kollarını ve aynaları gövde rengine boyatırsan bence daha hoş durur kroma bir türlü ısınamadım buarada ertuğ erya ibizanın iç kromlarının fiyatlarını aldı ispanyadan ancak fiyatlar tahmin etmediğim kadar yüksek çıktı belki görmüşşündür seat türkiyede görmeyenler için iç kromlar pedal seti vites topuzu spor egzoz ucu toplam eryanın yaptığı her parça başı %10 indirimle birlikte 1400 liraya geldiki buna bide işçilik dahil olucaktır o yüzden vazgeçtim ve o parayı yay ve janta harcamaya karar verdim...
  • seat'tan orjinal bi ürün almak bana çok mantıksız geliyo..en ufak bi park sensörü, krom egsoz kafası hatta halı paspaslar bile 300 lira iken sormaya bile gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 29 Ekim 2009; 16:31:17 >
  • quote:

seat'tan orjinal bi ürün almak bana çok mantıksız geliyo..en ufak bi park sensörü, krom egsoz kafası hatta halı paspaslar bile 300 lira iken sormaya bile gerek yok :)

valla şöyle söylim erya bi mert abimiz var sağolsun baya yardımcı oluyor geçen gün gittim park sensörü taktırmaya 200 lira dediler ne yaptı etti 150 liraya bağladı olayı işçilik felan dahil finansbankada 6 taksit yaptı ama kromlarda bişey yapamıyorum ancak %10 yapabiliyorum bende tavsiye etmem taktırmanı dedi zaten vazgeçtim buarada sen o egzoz ucunu ne kadara aldın? nerden aldım dememe gerek yok herhalde cevap maslak sanayi olucaktır

• ertug gözünden kaçmış sanırım anasayfada 2 tane resim var. 2. sayfadada arabamın 3,4 resmi bulunuyor. ilk başta hoşuma gitmişti ama sonradan altın sarısı kro işi gibi geldi bana kendimde fazla begenmedim. ama bu jant şeklinin gümüş rengi güzel olur. öyle bişey bulmaya çalışıcam, araştırıyorum. facebook grubuna şimdi katılıyorum. bu arada dedıgnız gibi seattan aksesuar filan alınmaz. daha dun seatı arayıp krom yan ayna sordum 212 lira fiyat çektiler. dedim tekinin fiyatı mı cifti mi yetkili kişi yok bilmiyoruz dediler. ikisinin fiyatıda olsa yinede çok pahalı. piyasada da krom ayna kaplama bulamadım bizim araca göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminnnn -- 29 Ekim 2009; 16:48:41 >
  • onur, mert abiyi tanıyom yaa.. bayaa iyi bi insan ama aşırı uzak olduğum için eryaya gidemiyom bu taraftan... orj aksesuar ile işim olmadığı için bide esenyurt doğuşdada tanıdıkı olduğundan o tarafa geçemiyom, ufak tekef yardımlar için esenyurta gidiyom.. onlarda çok iyi hem bana 5 fk.. park sensörü konusunda 50 liraya kameralı sensörler var daha ne diim :)

faruk hocam, evet kaçmış kusura bakma :) o krom ayna tekidir emin ol :) ayrıca krom diyosan maslağa folyocuya uğra derim :)
  • arkadaşlar yol bilgisayarı olayını sordunuz mu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar yol bilgisayarı olayını sordunuz mu merak ettim

Ben sordum. Çok çok pahalı bir işlemmiş. Ordaki çalışan adam bile tavsiye etmedi.

O beyin değiştirme olayı filan 50-100liralık bişey değil. Hele sinyal kolu filan değiştirme ona bile 200-250TL istiyolar.

Hız sabitleme için 1000 küsür lira fiyat çekti servis.

@Admiinnn, bence sarı jant yapma apaçi işi olur o biraz. Mis gibi arabanın karizması bozulur valla :)

Ama o jant tipi bence güzel. Eğer internette rastlarsan flan kaçırma derim. 5x100 bijon aralıgında olacak unutma

Aynaları da folyo ile kapla derim krom yapcaksan, sanayide bu işi yapan yerler var. 210TL vermeye gerek yok o kadarcık parçaya. Ben koca spoler aldım ya 240TL'ye

@Onur abi ben de baktım o iç göğüs için piano black kaplamaya da çok para gerçekten hiç gerek yok.

Serkanın jantları ikinci el 1000TL'ye bulursun. Sıfır bulman zor onları.

• bendeki 1.6 sport model ve yol bilgisayarı var
  • en kötü ihtimal bende folyo kaplatıcam aynaları cünkü piyasada krom ayna yok. bi ara boş vaktimde gider yaptırırım
  • inşallah bekliyoruz bizde resimleri falan.. bu arada tavanada siyah bi folyo hiç fena durmaz..
  •  ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.