Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.905
Cevap
136
Favori
994.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıcırtı gitti mi bilmiyorum tam test edemedim, orda gitmiş gibiydi ama tam emin değilim. Arkayı bi 3liyim bakıyım o zaman anlarız

Gidişinde değişiklik oldu mu bimem ki. Gayet güzel gazladım ama karşıdan gelirken Frenlerim çok güzel oldu en çok onu sevdim.

9.15te ordaydım, 12 gibi bitti işim. Sonra muhabbete kaldım orda biraz arkadaşlarla.

Bu arada Maslak'takinden de memnundum ben, sağolsun Serkan abi de baya ilgili en ufak şeylerde yardım etmeye çalışır bana.
  • serkanda cok ıyı bılıyorum ama bu c.tesı olayı benım ısıme hıc gelmıyor
    ılk 15bın bakımın hayırlı olsun ...:D
  • Sağolasın abi, dediğim gibi Erya C.tesi günleri açık

Akşam üstü Ertu abiyleydim, sanayiye yanına ugradım kısa süreliğine. Jantlara filan baktık. Güzel bir jant da begenmiş kendisi. Ben de baya begendim, tam beyaz arabaya yakışcak cinsten.

Hazır buluşmuşken de bir iki resim çektik ayak üstü. O sırada da sarjım bitti daha çok çekemedim :)

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 11 Ekim 2009; 1:11:18 >

• resimler süper melih :)

o jantı alıcam gibi inşallah bi aksilik olmazsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Sağolasın abi, dediğim gibi Erya C.tesi günleri açık

Akşam üstü Ertu abiyleydim, sanayiye yanına ugradım kısa süreliğine. Jantlara filan baktık. Güzel bir jant da begenmiş kendisi. Ben de baya begendim, tam beyaz arabaya yakışcak cinsten.

Hazır buluşmuşken de bir iki resim çektik ayak üstü. O sırada da sarjım bitti daha çok çekemedim :)

Maşallah çok şık iki araçta

• Eyvallah Berk. Aah aah ben alırken 3 kapısı henüz gelmemişti TR'ye. Yoksa kaçırır mıydım 3 kapılıyı :)

Bu arada senin 820 turboyla bi ara roll yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 11 Ekim 2009; 18:53:32 >
  • arkadaşlar çarşamba günü aracın kapı kollarıyla aynaları boyatıcam bi arkadaşın yerinde ancak şöyle bişey var boyatırken aynanın sadece kapaklarını boyatmam gerekiyor dimi yoksa mesela ertug arkadaşınki gibi o aradaki siyahlık durmasımı gerekiyor hoş araç siyah renk zaten nasıl yapmalıyım komplemi boyatıcam yoksa ertuğ arkadaşınki gibimi? birde kapı kollarıyla aynaları söküp yapılıyormuş bu işlem doğrudur dimi son olarak sabah bırakıcam akşam teslim alıcam genelde çoğu yer 1.5 günde teslim ediyor 1 günde teslim etmesi normalmidir?
  • Aynı gün teslim etmiyo genelde kimse, kuricak filan diyolar dediğin gibi hemen ertesi günü veriyolar.

Kapı kolları çıkıp yapılacak. Aynaların da sadece kapağı boyancak. O gövdeyi elleme derim. Zaten gerek de yok. Aynanın sköülmesine gerek yok ya da söküp o kapağı çıkarırlar boyarlar. Zaten bizim aynalar çok kolay çıkıyo iki vida tutuyo topu topu.

Bir gece anısın gelip birinizin metalik siyah boyalı sağ aynasını çalıp kaçabilirim

Bu arada kaç para fiyat verdiler sana? Ben de sağ ayna ve kapı kollarını yarın boyatıcam da sanayide.
  • quote:

Aynı gün teslim etmiyo genelde kimse, kuricak filan diyolar dediğin gibi hemen ertesi günü veriyolar.

Kapı kolları çıkıp yapılacak. Aynaların da sadece kapağı boyancak. O gövdeyi elleme derim. Zaten gerek de yok. Aynanın sköülmesine gerek yok ya da söküp o kapağı çıkarırlar boyarlar. Zaten bizim aynalar çok kolay çıkıyo iki vida tutuyo topu topu.

Bir gece anısın gelip birinizin metalik siyah boyalı sağ aynasını çalıp kaçabilirim

Bu arada kaç para fiyat verdiler sana? Ben de sağ ayna ve kapı kollarını yarın boyatıcam da sanayide.

eywallah dostum sağolasın verdiğin bilgiler için fiyat olarak benim bi ustam var ümraniye sanayide wolkswagen servisi ona gittim boyacı tanıdığın varmı oda olmazmı yarın ben sana fiyat alim yabancı değilsin en uygun fiyatı alırım sana dedi o konuda da hiç süphem olmaz 3.5 milyarlık audinin klima kompresörünü ne yaptı etti 750 liraya halletmişliği vardır. aynaları, kapı kolarını felan zaten burda elektirikçim var o söker araç benim burda kalır o boya koduyla halleder hepsini ama şöyle bişey dedim 100 lira fiyat aldım kayadibinden ona göre dedim bakalım ne fiyat vericek yarın

• 100 lira fena fiyat değil. Ben de o fiyatı aldım. Seninki tanıdıksa insin insin 80e iner maximum gibime geliyo. Yetkili Servis 150 mi ne dedi bana.

Bu arada benim senin arabayı habure istinye parkta görüyo olma ihtimalim nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 12 Ekim 2009; 17:56:30 >
  • quote:

100 lira fena fiyat değil. Ben de o fiyatı aldım. Seninki tanıdıksa insin insin 80e iner maximum gibime geliyo. Yetkili Servis 150 mi ne dedi bana.

Bu arada benim senin arabayı habure istinye parkta görüyo olma ihtimalim nedir

%0 desem bu arabayı aldığımdan beri hiç gitmedim istinye parka
  • melih benim aynaları calabilirsin

Başında 4 tane kudurmus bir köpek grubu vede elinde pompalıyla gezen bir vatandaş simdiden hayırlı ugurlu olsun aynalarım
  • yaw herkesin bi tanıdığı var elektrikçi boyacı. bi bizim yok :)

jantlarımı bekliyorum artık desem yeridir... jant işi olunca geriye bitek far karartmam kalıcak.. bu sene yazı erken karşılayacaz gibi :)
    jantcı tanıdığı olan varmı? sağlam ama

edit: bu arada çarşamba benim araba doğuşta olucak yedek parça değişimleri nedeniyle.. (motor takozu, depo kapağı) yakın olan varsa oraya 2 lafın belini kırabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 12 Ekim 2009; 18:20:52 >
  • Baska bi tanıdık buldum ayna ve kapı kollarımı 50ye boyicak

Bu fiyat çok işime yaradı ya tavan spoiler alıcaktım bi de bu hafta tam cuk oturdu yani.

50lira ayne ve kapı kolları boyama.
    250lira orjinal ibiza sport tavan spoileri
    Onu da 20liraya boyatırım.

Maximum 350TL'ye bitcek galiba benim işler.

Onur abi GL plakalı bi ibiza sc görüyorum da istinye park otoparında bazen. Dedim belki orda çalışıyosundur

Emre abi kalsın seninkiler ben zaten ucuza halletcek yer buldum kendime

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

yaw herkesin bi tanıdığı var elektrikçi boyacı. bi bizim yok :)

jantlarımı bekliyorum artık desem yeridir... jant işi olunca geriye bitek far karartmam kalıcak.. bu sene yazı erken karşılayacaz gibi :)
    jantcı tanıdığı olan varmı? sağlam ama

edit: bu arada çarşamba benim araba doğuşta olucak yedek parça değişimleri nedeniyle.. (motor takozu, depo kapağı) yakın olan varsa oraya 2 lafın belini kırabiliriz...

Çarşamba okuldan erken çıkarsam ugrarım abi. Gerçi çarşamba spoileri almaya Erya'ya da gidebilirim ama o gün belli olmaz. Maslak doğuşu diyosun di mi?

Bu arada ne alaka motor takozu depo kapağı filan?

• esenyurt doğuşu diyom yaw :))

motor takozu o senin arabaya bindiğimde sölediğim lok lok sesi varya, o ses motor takozundan geliyomuş, o değişecek.. depo kapağı ise o kapağın plastik bi kısmı var kilide geçiyo oturuyo yani... o parça kırıldı değişcek...

arka yazıyıda söktürdüm bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 12 Ekim 2009; 18:52:31 >
  • He anladım. Arka yazıyı söktürmekle çok dogru bir karara imza atmışsın

Esenyurt mu, ben oraya 72 senede bir geliyorum valla
  • ertug motor takozundan kastın motor kulaklarımı ? yoksa ayrı bı parcamı
  • Abi sana söylemeyi unuttum, aynı ses ertu abinin arabasından da geliyomuş. Hatta benim arabaya bindi allem etti kallem etti o sesin daha hafifinin benden de geldiğine kanaat getirdi Ben hiç bişey duymuyorum gerçi de :)
  • ben servıste bı kere yaglattım baya azaldı bende o parcayı degıstırecem o sesın olup olmadıgını anlamak cok basıt bı ustam sagolsun buldu
    motorun en usteundekı sıyah kısmı herhalde motor blogu oluyor onu ıler gerı kendınıze dogru sallayın ses gelıyorsa solugu servıste alın gelmıyorsa masallahınız var.
    ama benım esas merak etttıgım motor takozu ıle motor kulakları aynı seymı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.