Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.918
Cevap
134
Favori
997.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımı nakit ihtiyacım nedeniyle satmak durumundayım.
    Fakat Seat vazgeçemediğim bir araç. İbiza'dan Leon'a geçmek isteyen olursa ilanım; sahibinden '734620965'
  • Hayırlı akşamlar seat ibiza türkiye facebook ve instagram grubumuzada bekleriz Sayın İbiza severler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nacakcizade28 N kullanıcısına yanıt
     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasp`

Herkese iyi günler.Bende 2017 ibiza 1.2 tsı alma aşamasındayım.Malesef ki style paket değil.Hiç bir şey umrumda değilde Aux yok araçta ne yapabilirim yetkili serviste taktırabilir miyim , konu içi arama yaptım sayfa sayısı fazlaydı sanırım ben tam istediğim bilgiye ulaşamadım, bunu aşmanın pratik yolu var mı, en iyi sonucu en iyi sesi nasıl alırım.Birde kafama takılan konu araç sabit duruyor böyle hızlı otursan koltuğa araç bi yerinde oynuyor sanki öne gidip geliyor gibi ben mi yanlış yorumluyorum yoksa araçta mı bir sıkıntı var.Kısa sürede cevap alabilirsem çok iyi olur şimdiden sağolun
    Hocam önceki aracımda da benzer sorun vardı en iyi çözümü xiaominin bluetooth cihazı vardı onunla çözmüştüm bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakım için servisten fiyat aldım bugün, klasik yağ, filtre bakımı. 860 tl fiyat verdiler zubizu ile. bilginize.

1.2 tsi style, manuel.
  • yağ ve filtreler değişcek saol fiyat bilgisi için.
  • Arkadaslar merhaba yeni kasa ibizalarda el freni ile sikinti yasayan oldu mu 2. Bakima gittigimde el freni ile ilgili bir calisma yapilmisti su anda el freni hic yukarda durmuyor ve kendisini assagiya saliyor ayni zamanda dugmede basmiyor

• nacakcizade28 N kullanıcısına yanıt
    Benim el freni tam çektiğim halde tutmuyor bazen.

• 3.yıl bakımı için servise gitmedim, Mann filtre takımı ve Mobil 1 yağ alıp sanayide yaptırdım.

İlk sene Castrol 5w30, ikinci sene Shell 0w30 yağ kondu serviste. Bu sene Mobil’i denemek istedim, bakalım.

Ustanın dediğine göre yağ eksiltme problemi yüzünden servisler 0w30 yağa dönmüşler, ne kadar doğru bilmiyorum.

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    0 30 daha ince bir yağ ! neden 5 30 dan böyle ince bir yağa dönüs yapmışlar anlamadım. 5 30 ile araba yağ yakıyor ise 0 30 da daha çok yakar. Çok tuhaf bir hareket servislerin yaptiğı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım mantığını hocam. İki yağda sorun yaşamadım ben.

Kendim yine 5w30 koydum. Takip edeceğim bakalım eksiltecek mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sushi.

3.yıl bakımı için servise gitmedim, Mann filtre takımı ve Mobil 1 yağ alıp sanayide yaptırdım.

İlk sene Castrol 5w30, ikinci sene Shell 0w30 yağ kondu serviste. Bu sene Mobil’i denemek istedim, bakalım.

Ustanın dediğine göre yağ eksiltme problemi yüzünden servisler 0w30 yağa dönmüşler, ne kadar doğru bilmiyorum.
    mobil 1 esp 5-30 iyidir 2014 model aracıma ilk bakımdan itibaren mobil 1 koyuyordum bu yıl motul efe 5-30 koydurdum ama mobil daha iyi kesinlikle..
  • Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce 2.el Seat Ibiza 1.2 TSI 2017 model 80 bin km de manuel vites bir araç satın aldık. Aracın kazası, değişeni vs. çıkmadı ancak ekspertizde sadece sol aks keçetesinde yağ terlemesi olduğu söylendi.

Aldıktan sonra bi ustaya götürdüm. Direk sanzimandan geldiğini söyledi ve 750 tl ye halledebilecegini söyledi. Başka bi usta keçeden dedi 250 tl dedi. Güvenmedim direk böyle cevap verince. Başka bir usta da o bölgedeki yağı temizleyip sorunun keçeden mi sanzimandan mi olduğunu anlamak için 1 hafta sonra gel dedi. Gittiğimde yağ yoktu. 1 ay sonra gel dedi. Geçenlerde gittiğimde baktılar ve şanzımanın yağ kaçırdığını, şanzımanı söküp oradaki contayı yenilemeleri gerektigini, yaptirmazsak vites atarken dişlilerin parçalanıp şanzımanın dağılacağını söyledi. 500 lira istedi.

Ben gene emin olamadım çok fazla çakal var piyasada. Gerçekten yaptırmak gerekiyor mu ya da yaptirabilecegim bir yer var mı?

Yer ist anadolu.

• Merhaba, 1.0 mpi 2016 lpg benzin ibiza satin aldim. Ne olur ne olmaz bakimlarini yaptiracagim. Yağ olarak mobil 1 esp 5-30 uygun olurmu? Birde esp ve esp formula var arada fark varmı? Baska yag onerisi olan da yazarsa sevinirjm.

• quote:

Orijinalden alıntı: minimelist

Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce 2.el Seat Ibiza 1.2 TSI 2017 model 80 bin km de manuel vites bir araç satın aldık. Aracın kazası, değişeni vs. çıkmadı ancak ekspertizde sadece sol aks keçetesinde yağ terlemesi olduğu söylendi.

Aldıktan sonra bi ustaya götürdüm. Direk sanzimandan geldiğini söyledi ve 750 tl ye halledebilecegini söyledi. Başka bi usta keçeden dedi 250 tl dedi. Güvenmedim direk böyle cevap verince. Başka bir usta da o bölgedeki yağı temizleyip sorunun keçeden mi sanzimandan mi olduğunu anlamak için 1 hafta sonra gel dedi. Gittiğimde yağ yoktu. 1 ay sonra gel dedi. Geçenlerde gittiğimde baktılar ve şanzımanın yağ kaçırdığını, şanzımanı söküp oradaki contayı yenilemeleri gerektigini, yaptirmazsak vites atarken dişlilerin parçalanıp şanzımanın dağılacağını söyledi. 500 lira istedi.

Ben gene emin olamadım çok fazla çakal var piyasada. Gerçekten yaptırmak gerekiyor mu ya da yaptirabilecegim bir yer var mı?

Yer ist anadolu.
    araç manuel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Merhaba, 1.0 mpi 2016 lpg benzin ibiza satin aldim. Ne olur ne olmaz bakimlarini yaptiracagim. Yağ olarak mobil 1 esp 5-30 uygun olurmu? Birde esp ve esp formula var arada fark varmı? Baska yag onerisi olan da yazarsa sevinirjm.
    hayırlı olsun, esp-esp formula aynı yağ dıye biliyorum 4yıldır kullandığım yağ sıkıntı çıkartmaz en son motul 5-30 efe koydum bende
  • mustafa-_- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam manuel araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: minimelist

Evet hocam manuel araç.
    manuellerde kolay kolay sıkıntı çıkmıyor aslında, 2014 ibiza 1.4 manuel şükür klima harici hiç sıkıntı yaşamadım.
  • arkadaşlar araç ses yapıyor diye servise götürdüm viraj demir lastikleri (2 tanesi 180 TL) ve dikrotlar (z rot)(2 tanesi 345 TL) değişecek dediler yaptırmadım dışarda sordum 250 TL dediler.
    bu parçaları mutlaka serviste mi değiştirmeyi tavsiye edersiniz yoksa dışarda da olur mu?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Dışarda yaptır hocam

• 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.