Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (886. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.918
Cevap
134
Favori
997.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emin616

Konya'da yaşasam senin gibi az yakardım herhalde. İzmir de her yerde ışık var, dur kalk çok fazla yapıyorum. Birde ışıklarda daha sarıyı görmeden arkadan korna sesleri strese sokuyor basıyorum 🤣🤣

Ne hızda kullandığın çok önemli birde klimasız kullanıyorsun oradan 1.5 litre avantajlı oluyorsun 🤔🤭😁
    Uzun yol testi yaptım 90-95 ile ortalama 5-5.5 litre gösteriyor.
    haklısın, artık klimalıyım gaz bastırdım eleman abi kaçak yok olsa makine gösterir diyor ama bakalım ne kadar gidecek gaz.
  • merhaba arkadaşlar.

05.06.2020 tarihinde 2012 model 1.4 copa ile ibiza ailesine katıldım. dış tasarımı oldukça güzel bir araç. memnun kaldım hem performans hem de tasarım olarak.

aldığım araçta ön koltuklarda 2-3 adet sigara yanığı var. Koltuk kılıfı almak istiyorum. fakat satış sitelerinde filtreleme olayı sıkıntılı biraz. ibiza uyumlu bulmak çok zor. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Siyah üstüne kırmızı dikişli kılıf arıyorum.
  • yvzz34 Y kullanıcısına yanıt
    hocam facebook'ta seat ibiza kulübü var. orada bir kişi istanbuldakiler için her özellik için 50 tl karşılığında işlem yapıyorum demişti. bir bakabilirsiniz.
  • mustafa-_- kullanıcısına yanıt
    İnş kaçak yokturda ibizanı keyifle kullanırsın. Az sefasını sür ibizanın 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İnş kaçak yokturda ibizanı keyifle kullanırsın. Az sefasını sür ibizanın 😊
    5-6 gün oldu sıkıntı yok bakalım.
    Allah kaza bela vermesin de 0 araç alamadıktan sonra ibizaya devam..
    Satma zaten onu satarsan ancak egea alınıyor 😁

• quote:

Satma zaten onu satarsan ancak egea alınıyor 😁
    egea da güzel araç ama 0 alamadıktan sonra almam
    temiz araç bulmak çok zor.
  • Bende klima sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Kaçak mı var bilmiyorum ama yılda bi gazı bitiyor. Bu klimadaki kronik sorun dediğiniz olay nedir acaba?

• boogiee90 kullanıcısına yanıt
    öyle mi hocam, bakayım bi bakalım cok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varvara61

Bende klima sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Kaçak mı var bilmiyorum ama yılda bi gazı bitiyor. Bu klimadaki kronik sorun dediğiniz olay nedir acaba?
    kronik sorunu bu işte gaz tutmuyor ve garip seslerin gelmesi klima çalışırken. sesi geçtim artık ona razıyım da bakalım 8gün oldu gaz ne kadar gidecek bu defa.
    en son yetkili servis kurutucu ve valf değişecek demişti bana.
    Ne kadar gidiyor gaz hocam benim 2 ay durdu sonra kaçtı yine.

Islık seside çıkartıyor çok canımı sıkmaya başladı.

• quote:

Ne kadar gidiyor gaz hocam benim 2 ay durdu sonra kaçtı yine.
    Garanti sürecinden 3-5 ayda bir gidiyordum gaz çektik gaz bastık vs derken garanti bitti bu defa dediler kurutucu valf degisecek. Dedim niye garanti varken yapmadınız?
    Kaç yıldır öyle klimasız biniyordum işte 8gun oldu bakalım ne olacak. Kaçak için ne dediler size gosterdinizmi hiç

Yok hocam benim 4.senenin sonunda oldu. Gittim gaz bastırdım. Bir yaz öyle geçirdim. Sonra yine kaçtı gaz bakalım oto sanayi yolları gözüktü.

• quote:

Yok hocam benim 4.senenin sonunda oldu. Gittim gaz bastırdım. Bir yaz öyle geçirdim. Sonra yine kaçtı gaz bakalım oto sanayi yolları gözüktü.
    Benim araç 2014 model, bunlarda kronik o zaman yaziyorlardi kompresör kurutucu valf değiştirmişler çoğu servisler ben kavga dövüş anca kompresörü degistirtebilmistim. Diğerlerini garantiden sonra değişecek dediler işte

• bilgilendirme amaçlı buraya da yazayım dedim, bu yıl ki periyodik bakımı ilk kez kendi aldıgım malzemelerle dışarda yaptırmaya karar verdim,
    aracım 2016 ibiza 1.2 tsı style
    avekten siparişle aldım 3 yıldır da orda yapılıyordu tüm bakımlar, ve hep castrol kullanılıyordu serviste, bu sefer ben Mann filtrelerle birlikte Liqui Molly toptec 4200 5w30 tercih ettim,, bakalım nasıl bir performans alırıız, fikirlerinizi görüşlerinizi yazabilirsiniz güzel olur..

,

• söylemeyi unuttum 😊 filtre seti ve yağı Liqui Molly distrübütörü Mücahit Kara Laskar oto dan siparişle aldım, güvenilir satıcı arkadaşlar, fiyat da uygun ve tabiki orjinal ürün, iletişim için özelden yazabilirsiniz..

Hayırlı olsun yakıt filtresi de değişecek sanırım. Değiştirince yazarsan sevinirim ayrıntıları bu sene ben de yakıt filtresini düşünüyorum gerekliyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 22 Haziran 2020; 0:26:21 >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim :) aynen 2 bakımda bir değişmesi gerekiyormuş, bu benim 3. bakım oldugundan zamanı geldi diye yakıt filtresi de ekledim, sanırım senin de değişmesi gerekiyor :) değişimden sonra yine yazarım tabi abi...
    Benim 4.bakım olacak kasımda. Fren hidroliğine de baktıracağım bi de.

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.