Şimdi Ara

YENİ SEAT LEON ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
2
Favori
17.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tigerr

Aranızda Medya System Plus 5.8" (navigasyonsuz) alan varsa fotosunu koyabilir mi? Hiç görmedim nette de bulamadım.
    Normal 5" den görüntü farkı nedir ?

Youtube daki videoların hepsinde 5.8 inch ekran var. Sagı ve solu 4 tuşlu olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aranızda Medya System Plus 5.8" (navigasyonsuz) alan varsa fotosunu koyabilir mi? Hiç görmedim nette de bulamadım.

1)http://www.youtube.com/watch?v=ucONOtucbyc
    2)http://www.youtube.com/watch?v=qLO0ait3z2k

1 numaralı videoda resmi tanıtım var. Ancak navigasyonsuz Media System Plus tanıtımda yok.
    2 numaralı videoda ise navigasyonsuz Media System Plus var.

Media System Plus'ın normal 5" 'ten farkları: Ekran daha büyük, +2 hoparlör, araca sesle komut, 3 boyutlu animasyonlu menüler ilave seçenekler v.s. Ayrıca CD çalar ve SD Kart, Media in (AUX-Ipod) torpidoda oluyor.

Görünüş olarak ise 5"'te toplam 6 düğme var.
    5,8" 'te ise 8 düğme var. Navigasyonsuzda "Navi" ve "Traffic" düğmeleri yerine "Mute" ve "Sound" düğmeleri var.

YENİ SEAT LEON ANA KONU
    2 numaralı video'dan yakalayabildiğim en net görüntü.
     YENİ SEAT LEON ANA KONU YENİ SEAT LEON ANA KONU

Edit: Yazmayı unutmuşum. Hız ve devir göstergelerinin olduğu paneldeki küçük ekran sadece Navigasyonlu en üst paket alınırsa renkli oluyor. İkinci video'ya dikkat ederseniz navigasyonsuz Media System Plus'ta renksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrimReaperTH -- 15 Mayıs 2013; 15:14:34 >

• Fransız forumlarından bir kaç fotoğraf ekliyorum; (Araç benim değil)

Araç 1.4TSI FR
    Opsiyonlar:
    Alcantara
    Media System Plus
    Full LED
    16'' Jant
    Metalik Boya

YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU
     YENİ SEAT LEON ANA KONU

• Evet o başlığınızı ilgiyle takip etmiştim. Hatta ben de pek çok kişi gibi en son Golf mü Leon mu ikileminde kalınca oradaki bilgilerin bayağı bir faydasını görmüştüm. Kesinlikle herkese tavsiye bir konu. Demek ki sadece Kıbrıs değilmiş sorun... Umarım en kısa zamanda çözülür ve aracınız en kısa zamanda gelir de iş geçici araç talebine gelmez.

Saygılar ve Sevgiler
  • Fotoğraflar gerçekten çok güzel. Teşekkürler Sayın FirstClass. Eğer bu renk araç oluşturucudaki Apollo Mavisi ise gerçekte daha da güzel duruyor.
    Bu arada Sayın tigerr, bu fotoğraflarda navigasyonsuz Media System Plus'ı görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrimReaperTH

quote:

1 numaralı videoda resmi tanıtım var. Ancak navigasyonsuz Media System Plus tanıtımda yok.

Media System Plus'ın normal 5" 'ten farkları: Ekran daha büyük, +2 hoparlör, araca sesle komut, 3 boyutlu animasyonlu menüler ilave seçenekler v.s. Ayrıca CD çalar ve SD Kart, Media in (AUX-Ipod) torpidoda oluyor.

5,8" 'te ise 8 düğme var. Navigasyonsuzda "Navi" ve "Traffic" düğmeleri yerine "Mute" ve "Sound" düğmeleri var.

YENİ SEAT LEON ANA KONU

Edit: Yazmayı unutmuşum. Hız ve devir göstergelerinin olduğu paneldeki küçük ekran sadece Navigasyonlu en üst paket alınırsa renkli oluyor. İkinci video'ya dikkat ederseniz navigasyonsuz Media System Plus'ta renksiz.

Çok teşekkür ederim şimdi net bilgiye ulaştım, genelde Nav lı versiyonunda 8 düğmeli vardı, bunuda görmüş oldum...

• quote:

quote:

YENİ SEAT LEON ANA KONU

Çok teşekkür ederim şimdi net bilgiye ulaştım, genelde Nav lı versiyonunda 8 düğmeli vardı, bunuda görmüş oldum...

• quote:

Fotoğraflar gerçekten çok güzel. Teşekkürler Sayın FirstClass. Eğer bu renk araç oluşturucudaki Apollo Mavisi ise gerçekte daha da güzel duruyor.
    Bu arada Sayın tigerr, bu fotoğraflarda navigasyonsuz Media System Plus'ı görebilirsiniz.

Evet gördüm :) fotoğraflar harika bu arada elinize sağlık
  • Evet bu renk Apollo Mavisi.

Umarım fotoğraflar benim gibi hala aracı araştıranlar için yol gösterici ve bilgilendirici olur. Özellikle iç panellerin gece ışıklandırmasıyla ilgili sorular olmuştu, inşallah yeterli olmuştur fotoğraflar. Kapıdaki ışıklandırmaları keşke 100-150 gibi bir fiyata style pakete de koysalar.

Bu arada bir sorum olacak; Leaving Home özelliği Full LED olduğu zaman nasıl çalışıyor? Kumandadan aracı açtığımızda tüm ledler mi yanıyor yoksa Audi'lerdeki gibi sadece şerit gündüz farı mı yanıyor? Ya da sisler mi yanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 15 Mayıs 2013; 16:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Evet bu renk Apollo Mavisi.

Umarım fotoğraflar benim gibi hala aracı araştıranlar için yol gösterici ve bilgilendirici olur. Özellikle iç panellerin gece ışıklandırmasıyla ilgili sorular olmuştu, inşallah yeterli olmuştur fotoğraflar. Kapıdaki ışıklandırmaları keşke 100-150 gibi bir fiyata style pakete de koysalar.

Bu arada bir sorum olacak; Leaving Home özelliği Full LED olduğu zaman nasıl çalışıyor? Kumandadan aracı açtığımızda tüm ledler mi yanıyor yoksa Audi'lerdeki gibi sadece şerit gündüz farı mı yanıyor? Ya da sisler mi yanıyor?

Evet, her ne kadar FR'nin özgünlüğünü kaybettirecek bir durum olsa da, ne yalan söyleyeyim ben de Style paket için kapıdaki aydınlatmaların en azından opsiyon olarak sunulması isterdim. Böylece isteyenler ekletebilirdi ve daha esnek ve kişiselleştirilebilir bir opsiyon listesi ortaya çıkardı. Kesinlikle içerideki harika görsel şöleni tamamlıyor.

Coming Home ve Leaving Home özelliği sizin EasyConnect ayarlarından saniye bazında ayarladığınız süre boyunca siz eve giderken ya da gelirken yolunuzu aydınlatıyor. Henüz aracım gelmediği için bildiğim kadarını yazacağım. Leaving Home durumunda siz uzaktan kapıları kumanda ile açtığınız zaman "Kısa farlar" yanıyor. Burada amaç yolu aydınlatmak ve şerit şeklindeki gündüz farları bu amaca uygun olamaz. O sadece kaba tabirle araba size "ben buradayım" demek için yeterli olur.

Sizin gördüğünüz Audi'de Coming & Leaving Home özelliği o sırada devre dışı olabilir ve sadece araba ben buradayım demek için Gündüz farlarını açmış olabilir. Ya da o an aktif olsalar bile hava henüz yeteri kadar kararmadığı için Auto ayarı (ve ışık sensörü) kısa farları açma gereği duymamış olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Evet bu renk Apollo Mavisi.

Evet, her ne kadar FR'nin özgünlüğünü kaybettirecek bir durum olsa da, ne yalan söyleyeyim ben de Style paket için kapıdaki aydınlatmaların en azından opsiyon olarak sunulması isterdim. Böylece isteyenler ekletebilirdi ve daha esnek ve kişiselleştirilebilir bir opsiyon listesi ortaya çıkardı. Kesinlikle içerideki harika görsel şöleni tamamlıyor.

Coming Home ve Leaving Home özelliği sizin EasyConnect ayarlarından saniye bazında ayarladığınız süre boyunca siz eve giderken ya da gelirken yolunuzu aydınlatıyor. Henüz aracım gelmediği için bildiğim kadarını yazacağım. Leaving Home durumunda siz uzaktan kapıları kumanda ile açtığınız zaman "Kısa farlar" yanıyor. Burada amaç yolu aydınlatmak ve şerit şeklindeki gündüz farları bu amaca uygun olamaz. O sadece kaba tabirle araba size "ben buradayım" demek için yeterli olur.

Sizin gördüğünüz Audi'de Coming & Leaving Home özelliği o sırada devre dışı olabilir ve sadece araba ben buradayım demek için Gündüz farlarını açmış olabilir. Ya da o an aktif olsalar bile hava henüz yeteri kadar kararmadığı için Auto ayarı (ve ışık sensörü) kısa farları açma gereği duymamış olabilir.

Hocam Audi'lerde Coming Home - Leaving Home için (eğer varsa) LED'leri ve sisleri yakıyor, kısaları değil. Büyük ihtimalle Leon'da da bu şekildedir bence.

• Evet gündüz sürüş farları + sis farları tabii ki aydınlatma yapabilir. Bu kombinasyonu akıl edemedim. Bunu da öğrenmiş olduk :)

Teşekkür ediyorum.

Şimdi LED paket seçildiği zaman dönüşe duyarlı sis farları iptal oluyor. Bunun sebebini de anlayamamakla beraber dönüşlerde LEDler yeterli aydınlatmayı sağlıyordur umarım diye kendimi kandırmakla yetiniyorum şimdilik. Sizce Leon'da en azından sisler boş durmasın diye Coming & Leaving Home özelliğini sis farlarına mı ayarlamışlardır yoksa kısa farlara mı?
  • Bu arada eski konu yeniden aktif olmuş gibi.
  • Hangi basliktan devam edicez konular dagilmasin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski konudan devam edelim, orada birikim çok daha fazla.
  • @FirstClass

Şahsım adına paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel ve detaylı resimlerdi..
  • Bu konuyu komple eski konuya aktarabilir miyiz acaba? Yönetici arkadaşlar yardımcı olablirse? Eski konu daha birikimli gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Bu konuyu komple eski konuya aktarabilir miyiz acaba? Yönetici arkadaşlar yardımcı olablirse? Eski konu daha birikimli gerçekten..

Forum alt yapımızda konu birleştirme özelliği yok ne yazık ki...
    ancak bu konuyu kilitler ve son mesaja diğer konunun linkini koyabiliriz...
  • Sağlık olsun teşekkür ederim yine de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Sağlık olsun teşekkür ederim yine de..

diğer konunun linki verirseniz işlemi yapalım...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.