Şimdi Ara

YENİ SEAT LEON ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
17.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Aslında bu benim için çok önemli..Şu an Bi-Xenon farların maşallahı var, çok çok memnunum, yeni farlar asortik duruyor full led falan diyoruz ama eskisini aratmaz inşallah..

Gece aydıntmam iyi olmazsa ben tedirgin oluyorum:)

Neyse yeni araç alan arkadaşlar cevap vereceklerdir..

Bu arada senin araçta Full led olacak mıydı, eski konu kilitli olduğu için şu an tam olarak hatırlamayamadım

aynı tedirginlik bendede oluyor maalesef onumu ondekını kor etmeden net bı sekılde gormem gerek..:D
    evet full led lı aldım

şimdi dikkatlice birdaha ızledım ve kesınlıkle menzıl cok az sadece aracın onunde bır araclık daha yer aydınlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 14 Mayıs 2013; 9:26:41 >
  • Bu videonun tamamını izlersen eğer hareket halinde de menzili artmıyor maalesef,görüş epey kısıtlı bana göre, ortalama 90-100 ile giderken biden önüne bir şey çıksa..

Ülkemizde halen aydınlatması olmayan bir çok yol var..Kapkaranlık
  • quote:

Bu videonun tamamını izlersen eğer hareket halinde de menzili artmıyor maalesef,görüş epey kısıtlı bana göre, ortalama 90-100 ile giderken biden önüne bir şey çıksa..

Ülkemizde halen aydınlatması olmayan bir çok yol var..Kapkaranlık

kesinlikle katılıyorum son mesajımdada belirttim anladıgım kadarıyla sonlara dogru otomatık ayara alıyor arkadaş cunkı ekranda sınyal cıkıyor otomatık fılan dıyo bızım elemanda kendı uzun oluyor arac geldımı kısalara donuyor...uzanlar fazlasıyla tatmınkar ancak kısalar ıcın bende aynı seyı soylıyemem
  • Farların ayarının olmaması benim de pek hoşuma gitmedi. Kısa farların aydınlatma mesafesi bana göre kısa kalıyor (en azından benim alışık olduğuma göre) Servise ilk gidişimde konuyu dile getirip servis menüsünden birşey yapılabiliyormu diye bakacağım. Yapılıyor olmalı çünkü araç belli bir hızın üzerine çıkınca farlar biraz daha yükseliyor. Hız düşünce tekrar eski haline geliyor. Yada aracın yük durumuna göre far yüksekliği otomatik değişiyor. Ama normal duruşunu yükseltme isteğim var açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 14 Mayıs 2013; 11:45:46 >
  • Videodaki gibi farlarin otomatik olarak karsidaki arabayi gorunce kisadan uzuna geçmesi her full led arabada yok. High beam assist denilen özellik henüz turkiyeye gelmiyor. Bunun ayrıca bir paket olarak alınması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka park sensoru 750 tl karartılmıs camlar 500 tl toplam 1200 tl paket ise 2650 tl aradakı fark 1450 tl aynı zamanda 500tl degerindeki donuse duyarlı on sıslerden oluyoruz ..bide ledlerden tam performans alamamak cabası....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ankara da bu aracı görebileceğimiz bir yer var mı acaba?Seat bayii yok koca Ankara da ilginç bir şekilde.

şaşmaz da ki doğuş otoda yeni leon'u görebilirsin hocam beyaz renk bir tane var showroomda
  • Ledler gece böyle aydınlatıyorsa uzun yolda uzunları yakarak gitmek şart gibi .
  • güzel bir youtube video su buldum ordakıne gore cok daha ıyı ve menzıllı aydınlatıyor
  • avantaj bakım gerektirmio,yayma
    dez avantajı ise sadece ust sınıf araclarda var dıyor....ben anlamadım her testte ledler daha basarılı ama seatta ole gorunmuyor..:( her vıdeoda gayet ılerı aydınlatırken kısalar leonda neden bole anlamak guc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 14 Mayıs 2013; 12:27:15 >
  • @Sert-aç

O linki koyar mısın bir bakayım bende videoya..
  • quote:

@Sert-aç

O linki koyar mısın bir bakayım bende videoya..

yasak dıye bılıorum sonra konu kıtlenmesın pmde atamıorum sana
  • Video koymak mı yasak yoksa senin bahsettiğin video mu yasak tam olarak anlamadım ama ulaştırırsan sevinirim..
  • video koymak yasakmıs diye bılıorum
  • Video yasak olmaz. Koyar mısın bende bu konuda sizler gibi düşünüyorum
  • bana normal geldi videoları izledimde, ama tabi far ayarı olmaması çok kötü olmuş onu belirteyim... 2. videoda led için tek negatif var oda "sadece üst seviye arabalarda alınabiliyor" yazıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.evil

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ankara da bu aracı görebileceğimiz bir yer var mı acaba?Seat bayii yok koca Ankara da ilginç bir şekilde.

şaşmaz da ki doğuş otoda yeni leon'u görebilirsin hocam beyaz renk bir tane var showroomda

Yaklaşık 2 hafta önce falan oradaydım ama hiç gözüme çarpmadı en kısa zamanda giderim yine o zaman teşekkürler.
  • @metamurti budahada uzucu ben bu ozelliklere kapilipta almistim bu paketi ancak asiri yuklemede asagidami alamicaz yil 2013 hem bu arabaya otomatik ayar koymuyorsun hemde manual ayar...bugun cok hayal kirikligi yasadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sert-aç

@metamurti budahada uzucu ben bu ozelliklere kapilipta almistim bu paketi ancak asiri yuklemede asagidami alamicaz yil 2013 hem bu arabaya otomatik ayar koymuyorsun hemde manual ayar...bugun cok hayal kirikligi yasadim

aşırı yüklemede araç kendisi aşağıya alıyor zaten farları. otomatik yükseklik ayarı var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.