Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
50
Favori
125.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2021 Xcellence 1.5 eTSI 58 binde arabam var. Gerek yakıt durumu gerekse performansından son derece memnunum fakat bir yandan da değiştirsem mi diye de düşünüyorum Sarı sitede 1300den aşağı araba yok ama o kadar da eder mi bilemiyorum. Sizce bu aracın 2. el gerçek gideri nedir?

• Ruandor R kullanıcısına yanıt

merhaba internette araştırdığımda fiyat 1300 - 1350 arası gözüküyor. muhtemelen gelen teklifler 100 bin altı olur. alacağınız arabayı belirleyip ona göre değerlendirirsiniz. Allah gönlünüze göre hayırlısını versin.

• Ruandor R kullanıcısına yanıt

merhabalar hayırlı olsun öncelikle yaklaşık 2 ay önce 1.240 aldım aynı model km 55 binde hatasız boyasızdı fikir verme açısından. birde Xcellence ilanları çok az sayıda

• Nailton8 N kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. benim de düşüncem max 1250 civarı açıkçası.

• Çok teşekkür ederim hocam, Allah hepimizin gönlüne göre versin

• merhaba benim araç bakımına daha var ama merak ettim serviste bakım ücretleri nedir 15 bin ve 30 bin km için

• Arkadaşlar 1.0 e-tsi motoru nasıl bilirsiniz. Kronik sorunları var mıdır?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Merhaba aracım 3000 km de o nedenle motorla ilgili bir hatadan bahsetmek için henüz çok erken. şu ana kadar tecrübelerim şunlar yakıt ortalamam 5.2 lt aracı sakin sürerim ilk 3 km de harcanan yakıt çok oluyor sonra düşüyor. klima 0.8 ile 1.2 lt yakıt sarfiyatını arttırıyor. 40 derece sıcaklıkta klima açık 4 yetişkin bagaj dolu sürekli rampa olan yolda hiç bir performans sıkıntısı yaşamadım yasal hız sınırları içinde sollamada yaptım.

yaşadığım sorunlar yazın araç güneşin altında kalırsa mutimedya donuyor. 2 kerede cep telefonunun çekmediğini düşündüğüm yerde SOS arızası verdi fakat takribi 5 dakika içinde kendiliğinden düzeldi.

• 2023 1.5 e-tsi tavsiye eder misiniz, kronik sorunları var mıdır kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini yorum ve görüşlerini rica ederim teşekkürler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt

Araç 17000 km de. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yok hocam

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.