Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
839
Cevap
51
Favori
126.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen gün aniden önüme çıkan bir kediye çarptım o anda front assist devre dışı diye bir uyarı aldım sonra öndeki kare sensörü arkasına elimi attığımda sensörüm boşta sallandığını gördüm tırnaklarında kırıklar var sanırım bu sorunu nasıl çözeriz , o kare parça da kapaklı değil yeni kasalarda nasıl söküp parçaya ulaşablirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl garanti biter bitmez sos modülü arızalandı servis çok para istedi. 3.yıl da bakımı yetkili serviste yapsaydım belki ücretsiz yaparlardı. Bu kronik bir sorun tüketici olarak hakkımız yok mudur

• pürkinator P kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ..küçük bir sorum olacak..Araçta kör nokta uyarı sistemi var mı acaba? standart veya opsiyonel...teşekkürler

• tartekin kullanıcısına yanıt

Tesekkurler, bendeki arac cupra. Opsiyonel olarak satilan teknoloji paketi (kor nokta asistani, acc, matrix far, ses sist.) icerisinde geliyor. Seat olanlarda varmi bilemiyorum, bayiye sormak gerekir. Sahip olunca anladim ki cok onemli bir ozellikmis.

• pürkinator P kullanıcısına yanıt

Bu kadar kuryenin, martının, scooter ın dolaştığı İstanbul trafiğinde artık kör nokta asistanı şart diye düşünüyorum..Kısmetse seneye araç değiştireceğim..C sınıfı hatchback veya B sınıfı Crossover bakıyorum..Cevabınız için teşekkürler

• Arka klima kilitli off gözüküyor ekrandan açamıyorum bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek varmı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz leon ustası varsa arabayı göstermek istiyorum.

özelden veya buradan paylaşırsanız sevinirim.

• Arkadaşlar,
    2021 model Seat leon 1.0 etsi aracımın ortalama yakıt tüketimi 11-12 litre/100km olarak görünüyor. Bu durum sizlerde nasıl? Yakıt tüketiminin bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir?

• oslun kullanıcısına yanıt
    Çok fazla. Benim ortalama 6 litre civarı yakıyor 2023 1.0 etsi leon.

• oslun kullanıcısına yanıt
    1.5 olanı var istanbulda 9.2lt

• Iempufy kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözebildin mi bende de aynı durum var kilitli açılmıyor arka tarafdafa off yazıyor ekranda

• quote:

Orijinalden alıntı: Nailton8

Hocam sorunu çözebildin mi bende de aynı durum var kilitli açılmıyor arka tarafdafa off yazıyor ekranda
    Hayır hocam yazılımsal bişey sanırım uygun zamanda servise götüreceğim

• Büyük ihtimalle yazılımsal şimdi gizli özelliklerini açtırdım öncesinde çalışıyordu klimanın arka tarafı yarın tekrar kontrol ettiririm.

• Makyajlı Cupra Leon ne zaman gelecek ?

• İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz gizli özellikleri açacak sağlam bir yer varmı acaba

• Beyler ben de araç almayı düşünüyorum. Sarı sitede fr plus teknoloji paketi olarak geçen 2023 SEAT araçlarda acc, kör nokta, kablosuz şarj, beats ses sistemi, ön koltuk ve direksiyon ısıtması var mıdır?

• güncel yakıt değerlerinizi paylaşır mısınız

• 1.0 etsi ile şehirlerarası 120-130 km/s ile 5.5 lt. Şehiriçi 6.5 lt.

• 1,5 e TSI ile hız sınırları içersin de şehirler arası 5,2 lt.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.