Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar style için sonradan far yıkama gibi opsiyonel ekipmanlardan taktırmak istiyorum.mümkünatı varmıdır?yada var ise fiyatlandırması farklı olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdusunceler

arkadaşlar style için sonradan far yıkama gibi opsiyonel ekipmanlardan taktırmak istiyorum.mümkünatı varmıdır?yada var ise fiyatlandırması farklı olurmu acaba?

hocam sonradan eklemk zor ve pahalı oluyor genelde artı birde işçilik olayı var.hiç bir zaman fabrikasyon eklenen donanımın yerini tutmuyor emin olun.
  • [simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

deneme 1. kii :)

• arkadsslar donuste marmarise ugradim cok deisik bi renk gordum bir toledo ;) koyu bordo gibiydi yaklastim tsi full du yalniz renk bakmasi zor ama acaip cigs duruodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,
    bende inşallah 15 gün sonra toledo ma kavuşacağım.(1.4 TSI 122 HP DSG STYLE). Sormak istediğim soru daha önce benzinli araç kullanmadım. acaba hangi firmanın benzinini kullanıyorsunuz. hang marka kalitelidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

[simage]

Capuccino bej bu arabaya yakışıyor :) allah kaza bela vermesin

• arkadaşlar bu arada style da arka park sensörü standart değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

arkadaşlar bu arada style da arka park sensörü standart değil mi?

şu anki güncel halinde standart. sanırım ilk çıktığında yoktu. yine başka bir sanırım da ilk çıktığında navigasyonun olmasıydı. ama şu an yok. bunlarda ilk test videolarından edindiğim bir intiba.
  • sergy S kullanıcısına yanıt
    STANDART. full modellerde

• leprechauntr L kullanıcısına yanıt
    donanim ozellilleri ulke ulke degisiklik gosterebiliyor style modelde navigasyon oem teyp standart hic olmadi tr de

• kotim K kullanıcısına yanıt
    mumkun oldugunca shell den al

• quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

[simage]

Capuccino bej bu arabaya yakışıyor :) allah kaza bela vermesin

çok saol hocam.bayide plaka bile takılmadan önceki ilk resmi hatıra olsun dedim çektim.

• kotim K kullanıcısına yanıt
    Servisten bana opet ve bp tavsiye ettiler ozellikle,diger buyuk yakit firmasinda problem yasayan araclar oldugunu soylediler,ama istasyon kalitesi farkli bir konu ben opet kullaniyorum.

• toledo48 T kullanıcısına yanıt
    aslinda oncelikle iyi firmalari tercih edin ve mumkun oldugunca ayni firmadan alin .... bunlar shell bp opet po olabilir... genelde arac firmalari motorlari icin belirli bir marka yagi tavsiye ederler buda zaman zaman sadece o iyi gelcegnden deil anlasmalardan kaynaklanir ;) arac sifir ciktiginda hangi marka uzerindeyse o markadan dewam edilmesi en uygunudur... burda amac dewamlilik

• Aracı alırken yanında hediye verdi mi bayi arkadaşlar? bugün teslim alacağız ama tam bu konuyu bilmiyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

Aracı alırken yanında hediye verdi mi bayi arkadaşlar? bugün teslim alacağız ama tam bu konuyu bilmiyorum. Teşekkürler

karter koruma ve boya koruma hediyesi alın bunlar önemli.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    karter koruma hediye mi solendi size zaten arac ustunde olmali boya koruma hediyedir ben ekstra olarak doseme koruma hediye aldim fakat zamanim olmadgndan yaptrmadim saolsun satis temsilcisiyle arkadas oldum bu hakkimi her zaman kullanabilirim

• dun sistemde benimde MTV nin yatitrylmadini gordum aradim konustum halletcekler

• quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

karter koruma hediye mi solendi size zaten arac ustunde olmali boya koruma hediyedir ben ekstra olarak doseme koruma hediye aldim fakat zamanim olmadgndan yaptrmadim saolsun satis temsilcisiyle arkadas oldum bu hakkimi her zaman kullanabilirim

bana karter koruma hediye denildi boya koruma artı bayinin yandaki benzinliğindende 100 tl lik benzin çektiler ben bunları koparabildim trafik seti,yangın tüpü ve paspasları saymıyorum onlar zaten olmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

dun sistemde benimde MTV nin yatitrylmadini gordum aradim konustum halletcekler

mtv benimde duruyor sanırım yatıracaklar çünkü aracın faturasında mtv nin kendileri tarafından yatırılacağı maliyet olarak gösterilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.