Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bu style da arka tarafta hoparlör olmaması hoşuma gitmedi. acaba arka kapıya kadar kablo geldiği halde mi hoparlör yok? eğer öleyse hemen 2 hoparlör alıp takayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

arkadasim oncelikle 15 gunde 2.300 km ye gelmis biri olarak soliyim sana arac bildigimiz b sinif araclardan daha yuksek sole bi kiyaslama yapical olursak 2008 polom wardi onunla hizli gecersem tumseklerden vururdum genellikle fakat bunlarda o tarz bi problem le daha karsilasmadim bilerek de hizli gectim bunu denemek icin sadece dogal olarak sallanio

Altını yere vurmasından bahsetmiyorum. En basiti yola yavaş geçilmesi için kasis yerleştiriyorlar ya, onlardan geçerken B C D farkı net hissediliyor.
    Bu araç bir B gibi mi yoksa C'lere yakın mı onu merak ediyorum.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    kardesim o kasislerden gecerkende bunlar amortisorlerle ve lastik dusmesiyle alakali aslinda bu bi donanim gibi bi ozellik yani sert suspansiyonlara sahip oldugu icin sifir ses bekleme fakat kut die de bi ses bekleme kullanilan yayla suspansiyon amartisorlerle alakasi war ve lastigin yeni suspansiyonlarin yeni bu ses olabildigince az gelir ... bu aracta olabildigince az ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergy S kullanıcısına yanıt
    ewet arkada hoparlor olmamasi full aracta sacma ama ufak tizleride saymislar acikcasi ses duzeyi kotu degil ... arkaya cok rahat baglayabilirsiniz kanimca kablo cekmemislerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

Öncelikle bu arabayı alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Bozuk yollarda aracın durumu nasıl? B sınıflarında genel olarak C'ye göre ses olur, örneğin tümsek engellerden geçerken tak diye vurma sesi şeklinde bir gürültü duyulur.
    Bu arabada durum nasıl?

saolun.

bulunduğum yerde bolca kasis var vede yollar çokda iyi değil fakat bahsettiğiniz sesler yok en azından şimdilik
  • Arkadaşlar merhaba biz navigasyon radyo işini ne yapalım ya style paketin üstünde gelen radyodan memnun olan var mı? Piyasada ikinci el bosch rns 310'lar var. Ayrı bi navigasyon alacağımıza bunu mu alsam memnun kalan var mı bundan acaba?
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    hiç öyle bi ses duymadım henüz. bulunduğum yerde altyapı çalışması var her yeri kazdılar.sürekli çukurlarda gidiyorum.
  • ugur85123 U kullanıcısına yanıt
    wallahi bende o olayi dusunuyorum fakat dvd felan video oynatsin istiyorum acikcasi navigasyon. ok sart deil ayri aparatim war fakat geri gorus kamera baglansin yani ... hangi marka hangi urun bi arastiralim

• kotim K kullanıcısına yanıt
    önceki iki aracımda (96 model corsa ve 2004 model polo) lassa snowway2 kullandım hiçbir yokuşta kalmadım çok şükür. şimdi toledo sahibi olduk lastik ölçüleri değişti. benim arabadaki dunlop 215-45-16 ölçüde.bu ölçüde kışlık bulamadım 205-50-16 takmanın uygun olacağını söylediler. petlas bu ölçüde üretiyor başka markalarda yine bu ölçüyü de bulamadım.haliyle seçme şansım olmadı. goodyear vardı sanırım bi de ancak tanesi 350-360 civarı. ben petlasları tanesi 200 den alıyorum. imkanın varsa tabi ki goodyear. petlasıda övüyorlar deneyip görelim. kazasız sürüşler dilerim.
  • kotim K kullanıcısına yanıt
    Continental benim lastikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://sehirmedya.com/yazarlar/vw%E2%80%99nin-korelilere-karsi-yeni-hamlesi-yeni-seat-toledo/ eski ama güzel bir yazı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • navix 7705 660 tl ye bi sitede war montaj dahil fiyati sanirim 8.0 inclik modelide war 740 tl

• quote:

navix 7705 660 tl ye bi sitede war montaj dahil fiyati sanirim 8.0 inclik modelide war 740 tl

http://www.atakantuning.com/Navix-NVX-7705-Volkswagen-Golf6-Uyumlu-Navigasyonlu-OEM-Teyp,PR-676.html

bahsettiğiniz makina bu sanırım.fiyattan ziyade servis,garanti ve sorunsuzluk daha önemli bence,daha önce aldığım navigold marka double dın 2 defa arıza yaptı her seferinde istanbula göndermek zorunda kaldım artı montaj sökme takma bir sürü eziyet.ben biraz daha araştırılması taraftarıyım.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwolves1 -- 4 Ekim 2013; 19:22:38 >

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Hakli olabilirsin ... diorum ya arastiralim ama burda fiyat da bi kistas toledoda nasil fiyat performans baktiysak ayni sekil bakcez artik

• toledo48 T kullanıcısına yanıt
    Henüz hiç yağ eksiltmedi . Ama bu hafta servise gidiyorum Araçta 1 ve 2. viteste şanzıman kısmından bir ıslık sesi geliyor çok can sıkıcı. Dün gittim arabanın kalması gerekir dediler pazartesi bırakacağım sanırım uzun süre serviste kalacak.
    @toledo48
  • arkadaslar UYARI veriyorum dikkat edin .... iki kapi arasindaki piano black plastik war iki kapi arasinda dis tarafta siyah parlakplastik kesinlikle havlu vb biseylerle silmeyin resmen kalici cizik olusuo ben bildiginiz yumusak peceteyle sileyim dedim iki capraz cizik olustu kesimlikle ne kdr yumusak olursa olsun bastrarak herhangi biseyle silmeyin ben istanbula doner donmez oralara film cektrcem en kalitelisnden inanilmaz bisey ya sakin beyler sakin

• Kenan_Kara kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin,umarim en kisa surede diger probleminizide cozerler.

• Az once beyaz style gordum trafikte marmariste 2 olduk sanirim toledocu,kazasiz surusler dilerim.

• quote:

arkadaslar UYARI veriyorum dikkat edin .... iki kapi arasindaki piano black plastik war iki kapi arasinda dis tarafta siyah parlakplastik kesinlikle havlu vb biseylerle silmeyin resmen kalici cizik olusuo ben bildiginiz yumusak peceteyle sileyim dedim iki capraz cizik olustu kesimlikle ne kdr yumusak olursa olsun bastrarak herhangi biseyle silmeyin ben istanbula doner donmez oralara film cektrcem en kalitelisnden inanilmaz bisey ya sakin beyler sakin

bugün baktım benim arabanın sol taraf çizilmiş bile
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    o bolgeye film cektrcemm kayda deger bi fikir olabilir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23JAN23 -- 6 Ekim 2013; 15:09:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.