Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    walla yaptrdin sigortacima ama fiyati hatirlamiom bakip bilgi veririm ama 1000 tl civarinda olmasi lazim full bakip net yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu full dediğiniz kaskolarda inidirim var mı? biz %65 indirimle 700tl ye yaptırdık? groupama ya full kasko olarak?
  • sergy S kullanıcısına yanıt
    760 tl iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

Arkadaşlar 6. vitesteyken 2000 ve 3000 devirlerine karşılık gelen hızlar tam olarak nedir bakabilir misiniz?

NOT: 1,2 TSI için sormuştum.

Nette rastladığım yabancı bir testte geçen bilgiler ve tüketim değerleri:

6. viteste;

1900d/d 90km/s 4,4L/100km
    2300d/d 110km/s 6,6L/100km
    2800d/d 130km/s 7,1L/100km
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 6. vitesteyken 2000 ve 3000 devirlerine karşılık gelen hızlar tam olarak nedir bakabilir misiniz?

NOT: 1,2 TSI için sormuştum.

Nette rastladığım yabancı bir testte geçen bilgiler ve tüketim değerleri:

6. viteste;

1900d/d 90km/s 4,4L/100km
    2300d/d 110km/s 6,6L/100km
    2800d/d 130km/s 7,1L/100km

biraz önce 100 km lik düz bir yoldan geldim aklıma geldi 6. vites 2000 devir 100 km hızla gidiyor araç içinde 3 kişi artı bagaj vardı 4,3 ortalama ile geldim.
  • Bilgi için teşekkürler... :)

40.500'e 1,2 style var bir tane. Yıl sonunu mu beklesem bilemiyorum...

Aracı bir türlü test etme fırsatım olmadı, bozuk yollardaki performansını çok merak ediyorum. Uzun yolda yormaması gerek.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    arkdsm sundan emin olablrsn bi fiil 8,30 saat kullandim aracim guzelligi yormuo ozellikle hiz sabtleycismi kullanrsan dahada rahat edersn arac konforlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23JAN23 -- 8 Ekim 2013; 2:09:20 >
  • Arkadaslar acaba butun style donanimli araclarda konsol krem renk mi? Reference deki siyah konsolu styla de alamiyor muyuz? ayrica bu teyp kismi neden yarim? Rapid de tam kaplamis orta konsolu? Birde arka frenler style de disk mi yoksa kampana mi? Herkese kazasiz surusler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 8 Ekim 2013; 2:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail76

Arkadaslar acaba butun style donanimli araclarda konsol krem renk mi? Reference deki siyah konsolu styla de alamiyor muyuz? ayrica bu teyp kismi neden yarim? Rapid de tam kaplamis orta konsolu? Birde arka frenler style de disk mi yoksa kampana mi? Herkese kazasiz surusler

1. Ben doğuş otoda siyah konsolu olan bir Style görmüştüm.
    2.Bu konuda bilgim yok ama rcd510 opsiyonu olduğu için o alanı geniş tutmuş olabilirler
    3.Arka frenler disk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

Arkadaslar acaba butun style donanimli araclarda konsol krem renk mi? Reference deki siyah konsolu styla de alamiyor muyuz? ayrica bu teyp kismi neden yarim? Rapid de tam kaplamis orta konsolu? Birde arka frenler style de disk mi yoksa kampana mi? Herkese kazasiz surusler

2.Bu konuda bilgim yok ama rcd510 opsiyonu olduğu için o alanı geniş tutmuş olabilirler
    3.Arka frenler disk.

Tesekkur ederim aydinlattiginiz icin. Krem konsollar guzelde cok cabuk kirlenir gibime geliyor. Ayrica reference modelinde de mi arka frenler disk. Rapide baktim onda arka disk frenler elegance donanimda var sadece. Toledodyla ilgili bilgi bulamadim. Birde bu 1.2 tsi motor, golf ve ocativalarda kullanilan 1.2 tsi mi? kimileri ayni motor ama 8valf diyor dogru mudur? Eger 8 valfse dezavantaji nedir? Kazasiz surusler.

• Yeni gelen Rapid'lerde şöför tarafına arka cam kumandalarını da eklemişler sonunda...

Bakalım Toledo da bunu ne zaman yapacaklar... Gerçekten anlamsız bir uygulama Toledo da bu cam hikayesi..
    301 ve C-Ellysse nin cam kumandalarına gülerken Toledo ve Rapid in durumu daha beter di bana göre...

https://store.donanimhaber.com/c6/55/4f/c6554f7db5bdd9355d68db6f132e0241.jpg

• full kasko zurich sigorta. 850 tl ye yaptirmisim beyler

• ismail76 kullanıcısına yanıt
    kardesim style pakette siyah veya gri ic doseme mevcuttur tamamen kisinin insiyatifine kalmis bi guzellik benim arac disi capucchino ici bej doseme on numro da guzel koltuklar kirlenmesin istiosan alcan guzel sik bi koltuk bej kilif bakcan yoluna;)

• BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    bu olay duzelicek beyler ama braz zaman i war ayrica kendi acimdan bi problem teskil etmedigi icin ben bu sekilde aldim he olsa iyi olurmuydu tabiki olurdu ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

3.Arka frenler disk.

Tesekkur ederim aydinlattiginiz icin. Krem konsollar guzelde cok cabuk kirlenir gibime geliyor. Ayrica reference modelinde de mi arka frenler disk. Rapide baktim onda arka disk frenler elegance donanimda var sadece. Toledodyla ilgili bilgi bulamadim. Birde bu 1.2 tsi motor, golf ve ocativalarda kullanilan 1.2 tsi mi? kimileri ayni motor ama 8valf diyor dogru mudur? Eger 8 valfse dezavantaji nedir? Kazasiz surusler.

VW 'nin sitesinde ki motor değerleriyle karşılaştırabilirsiniz örneğin 1.6TDI 105 lik motor her şeyiyle jetta motorunun aynısı. 1.6TDI 95 DSG motor ise Polo'nun motoru ile aynı. Golf 7 motoru ile aynı olmayabilir çünkü VW 'de Jetta ve Polo dışında ki araçlarda BlueMotion teknolojisi var. Toledo motorları CR(CommonRail) teknolojisi kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Yeni gelen Rapid'lerde şöför tarafına arka cam kumandalarını da eklemişler sonunda...

Bakalım Toledo da bunu ne zaman yapacaklar... Gerçekten anlamsız bir uygulama Toledo da bu cam hikayesi..
    301 ve C-Ellysse nin cam kumandalarına gülerken Toledo ve Rapid in durumu daha beter di bana göre...

https://store.donanimhaber.com/c6/55/4f/c6554f7db5bdd9355d68db6f132e0241.jpg

Birde direksiyon simidi değişmiş 4 kollu yerine 3 kollu direksiyona geçilmiş.

• mrb
    arkadaşlar bende 1000 tl ye yaptırdım sigortamı.
    bi de ben daha aracımı kullanamadım. bu hill hold dedikleri aracı gerçekten yokuşlarda tutuyormu nasıl devreye giriyor kullanan arkadaşların görüşlerini alabilrimiyim?
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    Reference kullanıcısıyım 4 fren de disk toledo da skoda dan farklı bu durum.8 valf 1.2 tsi motor toledonun üzerindeki motor 16 valf olanlar BMT (blue motıon) ye sahip motorlar diye biliyorum.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    2000 devir 6.vites 95 km hız benim tespitim 1.2 reference aracımda,şehirici 6.vitesde 3000 deviri göreceğim yol yok onuda şehirlerarası yola çıkınca paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toledo48 -- 8 Ekim 2013; 23:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo48

Reference kullanıcısıyım 4 fren de disk toledo da skoda dan farklı bu durum.8 valf 1.2 tsi motor toledonun üzerindeki motor 16 valf olanlar BMT (blue motıon) ye sahip motorlar diye biliyorum.

İnce ayrintilar hakkinda bilgilendirdiniz cok tsk ederim. Kazasiz surusler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.