Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu arada toledo ve rapid'de 1.2 tsi motora stlye ve elegance donanimi 2014 den itibaren gelir mi bilgisi olan var mi? 1.2 tsi motor almak istesem neden en baz donanimi almak zorunda birakiliyorum ki. Yakin zamanda bayiye gidecek olan varsa sorup ogrenirse cok memnun olurum. kazasiz surusler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo48

Reference kullanıcısıyım 4 fren de disk toledo da skoda dan farklı bu durum.8 valf 1.2 tsi motor toledonun üzerindeki motor 16 valf olanlar BMT (blue motıon) ye sahip motorlar diye biliyorum.

BMT ve CR motorların ikiside 16 valfdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

jetta daki 1.2 tsi (bmt olmayan) 8 valf

Ben genel olarak söylemiştim. 1.2 Tsi 8 valfmiş :)
  • kotim K kullanıcısına yanıt
    herhangi bir rampada yada yeterli bir egimde arac i frenlediginizde ayaginizi frenden cekerseniz aracin 2 saniye kdr kaymadiguni goruceksiniz bu surede vitese takip kavramada size yardimci olmasi icindir ve calismaktadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23JAN23 -- 9 Ekim 2013; 15:02:36 >
  • arkadaslar bisey daha denemenizi oneririm bnm arac style paket aracdan inip kitlemediginizde 15 20 saniye icinde arac kendi kitlenio tamamen acaba warmidir diye denedigim ve mutlu oldugum bi ozellik ayrica camlari acik birakip acaba camlarda otomatik kapanirmi diye denedim olmuo ;)

• 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    aynı özellik Rapid de de var ama 15 20 saniye içinde kitlenmiyor
  • emre0884 E kullanıcısına yanıt
    n kdr surede

eyvallah
    otomatik te de aynı mantık herhalde
  • kotim K kullanıcısına yanıt
    muhakkak oledir zaten otomatik araclarda hill horder standart tir vardir olucaktir olmalidir ;) guzel bi donanim bence

• arkdslar sole bizim aracin ikizi rapidin sayfalarinda kullananlarin yorumlarini okiyim dedim yahu 65 sayfa olmuslar fakat tikanip kalmislar birbirlerini yemisler dogru duzgunde karar verememisler ben kensi adima bizim toledo sayfamizdaki herkese cok cok tesekkur ediyorum bizim paylasimlarimiz cok daha net ve anlasilir ve biz en onemlisi kararsizligi cok yasamayanlar olarak durusumuzu belli ettik tekrar cok tskrler arkdslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

jetta daki 1.2 tsi (bmt olmayan) 8 valf

Ben genel olarak söylemiştim. 1.2 Tsi 8 valfmiş :)

g.antep seat bayi şahintaşın servisini aradım yetkili ustadan 1.2 tsi toledonun 16 walf olduğunu öğrendim bilginize.zaten 8 valf araba ile 0 dan 100 e 10 saniyede çıkamazsınız çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

arkdslar sole bizim aracin ikizi rapidin sayfalarinda kullananlarin yorumlarini okiyim dedim yahu 65 sayfa olmuslar fakat tikanip kalmislar birbirlerini yemisler dogru duzgunde karar verememisler ben kensi adima bizim toledo sayfamizdaki herkese cok cok tesekkur ediyorum bizim paylasimlarimiz cok daha net ve anlasilir ve biz en onemlisi kararsizligi cok yasamayanlar olarak durusumuzu belli ettik tekrar cok tskrler arkdslar

ben bulunduğum ilde seat bayi olmamasına ve hatta skoda bayi olmasına rağmen gidip seat aldım iyi kurtulmuşuz o zaman o sayfadan

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    kardo walla iyi yirtmissin ya tabiki o aracta saygi duyulcak bi arac ama sorun kullanicalarinda galiba ;) latife yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

kardo walla iyi yirtmissin ya tabiki o aracta saygi duyulcak bi arac ama sorun kullanicalarinda galiba ;) latife yapiyorum

şaka biyana kalite olarak zaten fark göremezsiniz ki aynı bantta üretiliyor,sıkıntı sadece şekil yönünden(ön ve arka görüntü rapidde olmamış)ve marka imajı.skoda diyince benim gözümün önüne hep bu araba geliyor :)

[simage]
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI
    [/simage]

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    aksam aksam resme bakip guldum ;) abartmisin sende blackwolfes ;) skoda iyi arabadir

• ismail76 kullanıcısına yanıt
    Sagolun,tesekkürler.
    Aynen 14 yıl skoda kullanıp seat sahibi olan birisi olarak skoda iyi arabadır,sn blackwolves1 nostalji yaptırdı bize çarpık bacaklı skoda pickup u hatırladık.
  • quote:

http://dosya.co/3qbshd3vcqr6/yeni_toledo_brosur.pdf.html
    http://dosya.co/ntf8rd5c2mv1/yeni_toledo_katalog.pdf.html

yukarıdaki linklerde de yeni toledo broşür ve kataloğunu bulabilirsiniz arkadaşlar.

teknik detaylar ve diğer bilgileri isteyenler için geride kalan bu mesajımı alıntı yaptım arkadaşlar.Bu arada toledoculara küçük bir ayrıntı arkada bagajı açınca cam la beraber kalkan döşemenin altına dikkatli bakın skoda logosunu göreceksiniz,ayrıca bagajın tampon tarafındaki reflektör koyma yerinin arkasında yine skoda amblemi var arabamızın değişik yerlerine skoda imzasını atmış

• http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx bu arada şimdi dikkatimi çekti 4 ekimde seat fiyat listelerini güncellemiş,toledo da kampanya devam eylülde zam gelmiş haliyle halen.
  • quote:

quote:

http://dosya.co/3qbshd3vcqr6/yeni_toledo_brosur.pdf.html
    http://dosya.co/ntf8rd5c2mv1/yeni_toledo_katalog.pdf.html

yukarıdaki linklerde de yeni toledo broşür ve kataloğunu bulabilirsiniz arkadaşlar.

teknik detaylar ve diğer bilgileri isteyenler için geride kalan bu mesajımı alıntı yaptım arkadaşlar.Bu arada toledoculara küçük bir ayrıntı arkada bagajı açınca cam la beraber kalkan döşemenin altına dikkatli bakın skoda logosunu göreceksiniz,ayrıca bagajın tampon tarafındaki reflektör koyma yerinin arkasında yine skoda amblemi var arabamızın değişik yerlerine skoda imzasını atmış

ben motorun üzrindeki audi amblemi üzerine amblem tanımam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.