Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    krdesim nette arastr zibilyon tane war seat vw uyumlu oem teyp ler yaz yil ve model cikio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotim K kullanıcısına yanıt
    Evet ben aldım arkadaşlar riske giriphttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/wolksvagen-seat-bosch-rns-310-navigasyon-95635271 montajını yaptım. Acayip güzel hale geldi tavsiye ederim Bu arada model bosch rns-310. Fotoğrafları çekip koyarım bi ara:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur85123 -- 11 Ekim 2013; 20:34:47 >
  • ugur85123 U kullanıcısına yanıt
    krdesim koy hemende bakalim ya dvd calip oynatiomu yani goruntulumu

• http://okantestetti.blogspot.com/2013/06/bitirim-ikili-skoda-rapid-seat-toledo.html daha önce paylaşıldımı hatırlamıyorum ama toledo ve rapid kıyaslaması linkte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • toledo48 T kullanıcısına yanıt
    guzel bi paylasim krdesim bilgi almak isteyenler okuyabilir fakat biz burda bu araclari surekli bunyemize kattigimiz icin bizim kisisel paylasimlarimiz daha degerli olucak saygilar

fotoları koyarsan ii olur kardeşim. bi de ürünü verdiğin linkten mi aldın montajını sen mi yaptın. bu aracın garantisiyle ilgili bi sorun oluyomu acaba
  • Arkadaşlar fotoları koydum. Montajı çok basit zaten birebir uyumlu eski radyoya takılı 2 kablo var aynen takıyosunuz. Birde ek olarak navigasyon anteni var takılıyor. Ürün orjinal vw grubu ürünü olduğu için bir sorun yaşamadım. Garantide bir sorun çıkarcağını sanmıyorum. Çünkü dediğim gibi hiçbir ekleme yapılmıyor. Elektrikle ilgili bir sorun yaşarsam o zaman söküp eskiyi takıp servise öyle götürürüm. Onun dışında direk götürürüm bunu. Diğer radyo çekilecek gibi değildi mecburen birşeyler yapmak lazım. Rns 310da video oynatma yok sanırım. Onun dışında navigasyon var çok stabil değil gibi ama zor durumda iş görür. Sd kart girişi var, radyo 24 hafızalı şu ana kadar memnunum.En başta görüntüyü çok değiştirdi tavsiye ederim
    Garantiyle ilgili şöyle bir durumda söz konusu arkadaşlar seat şöyle diyor:Araca üretici şirket tarafından onaylanmamış bir parça takılmışsa ya da araçta üretici tarafından onaylanmayan bir değişiklik yapılmışsa kapsam dışına çıkar. Yani böyle birşey iddia ederlerse sen diğer modellere taktığın rns-310u onaylamıyor musun diye sorarlar adama:)
    bknz:http://www.seat.com.tr/seat-servis/garanti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur85123 -- 12 Ekim 2013; 17:09:59 >

eyvallah güzel olmuş gerçekten. ben satıcıyla görüştüm bi de çerçeve alman lazım dedi. sen aldın mı çerçeve?
  • kotim K kullanıcısına yanıt
    Yok çerçeveye gerek yok zaten direk uyumlu rns 310la. Fotolarda gördüğün gibi oluyor. Direk kredi kartıyla çizmeden çerçeveler tırnaklardan açılıyor, vidalar sökülüyor, soketler takılıyor, gps anteni takılıyor yerine oturtuluyor. Çerceve tırnaklardan yerine oturtuluyor ve tamamdır hazır. Hatta o kadar uyumlu ki yol bilgisayarında radyolar görünüyor, ayarlanıyor. Direksiyon kumandaları birebir çalışıyor, Geri viteste ses kısılıyor. Herşey orjinal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur85123 -- 12 Ekim 2013; 18:09:02 >
    çok iyi o zaman yaw. sen ürünü o verdiğin linkteki firmadan mı aldın.
    Hayırlı uğurlu olsun Hocam , yakışmış güle güle binin. Navigasyon çok stabil değil derken neyi kastediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur85123

Yok çerçeveye gerek yok zaten direk uyumlu rns 310la. Fotolarda gördüğün gibi oluyor. Direk kredi kartıyla çizmeden çerçeveler tırnaklardan açılıyor, vidalar sökülüyor, soketler takılıyor, gps anteni takılıyor yerine oturtuluyor. Çerceve tırnaklardan yerine oturtuluyor ve tamamdır hazır. Hatta o kadar uyumlu ki yol bilgisayarında radyolar görünüyor, ayarlanıyor. Direksiyon kumandaları birebir çalışıyor, Geri viteste ses kısılıyor. Herşey orjinal gibi

bluetooth var mı peki ? + olarak arkada 2 hoporlör yok sanırım toledo 'da onlarıda ekletebiliyor muyuz ?
  • @The AproachingCurve Bluetooth yok, bildiğim kadarı ile onun için ayrı bir kit gerekli o kadar kapsamlı birşeyin garantiyi zorlayabileceğini düşünüyorum. Evet arkada hoparlörler yok o konuda da bi bilgim yok
    @emre0884 teşekkür ederim sağolun, şöyle anlatayım navigasyon yer buluyor, giderken gayet güzel takip ediyor; biraz güncelleme sıkıntısı var sanırım. Yollar bazen karışabiliyor. Onun dışında anlatım güzel saniye saniye gidiyor. Tabi son çıkan navigasyon cihazları performansı beklememek lazım
    @kotim evet verdiğim firmadan aldım, gittigidiyor olduğu için riske girdim en kötü geri gönderirim diye düşündüm, bir sorun çıkmadı, genel olarak müşteri memnuniyetleri güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur85123 -- 12 Ekim 2013; 19:17:01 >

• Beyler peki arkaya iki hopörlör eklemek için ne yapmalı :((
    arkdsm ben neden fotolari goremiyorum yahu ayar oldum

• 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    Valla ben ilk kez fotoğraf koydum, göründüğünü düşünüyorum :)
  • Arkadaşlar +2 hoporlör + bluetooth + usb opsiyonunu (950 tl lik) aldığımızda rapid 'teki radyo gibi oluyor dimi büyüyor radyo ?

Ya da ses sistemini bütünen kaliteli bir sistemle değiştiren var mı ?
    Açıklamalarınız için teşekkürler :) Aslında suçu tamamen cihaza atmamak lazım, malum Türkiye'de sürekli yollar, yönler değiştiği için cihazda şaşırıyor :D
  • Bayramda uzun yola çıkan arkadaşlar yakıt ortalamasını yazabilir mi

telefondann baktgm icin goremiorum sanirim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.