Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toledo48

Aynen 14 yıl skoda kullanıp seat sahibi olan birisi olarak skoda iyi arabadır,sn blackwolves1 nostalji yaptırdı bize çarpık bacaklı skoda pickup u hatırladık.

bizimkisi biraz nostalji olsun dedik.ama gerçekten skoda diyince benim aklıma direkt bu araba geliyor yoksa kalitesi elbette tartışılmaz.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
  • quote:

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx bu arada şimdi dikkatimi çekti 4 ekimde seat fiyat listelerini güncellemiş,toledo da kampanya devam eylülde zam gelmiş haliyle halen.

ben opsiyon beklemediğime pişman oldum şimdi keşke istediğim opsiyonları ekleyip alsaymışım 40 a aldım zaten şimdi en fazla 1000 tl zam gelmiş 1000 de opsiyonlarım tutardı çokda zararımız olmazdı.fiyatlar hala çok iyimser benim toldoyu aldığım günlerde bir arkadaşım 74 bine passata yazılmıştı 5 defa zam yedi daha araba gelmeden hemde.

vw de aynı problemi yaşayan arkadaşlarım var maalesef,ağustos sonunda işlemlerini başlatmıştım eski aracımı 1 günde satınca eylül zammına yakalanmamıştık,bütçem reference için yeterliydi,kısmet bu işler kazasız belasız iyi günlerde kullanalım esas olan bu araçlar güzel
  • http://www.youtube.com/watch?v=LGfgYfn98ts Toledo için test sürüşü, kanalı beğenmenizi tavsiye ederim çok güzel testler var...
  • quote:

vw de aynı problemi yaşayan arkadaşlarım var maalesef,ağustos sonunda işlemlerini başlatmıştım eski aracımı 1 günde satınca eylül zammına yakalanmamıştık,bütçem reference için yeterliydi,kısmet bu işler kazasız belasız iyi günlerde kullanalım esas olan bu araçlar güzel

evet mühim olan sorunsuzluk ve memnuniyet.şu anda çok şükür sıkıntı yok umarım hep böyle gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0884

http://www.youtube.com/watch?v=LGfgYfn98ts Toledo için test sürüşü, kanalı beğenmenizi tavsiye ederim çok güzel testler var...

leon olmamış ama bu olmuş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dzMSpZ6b1y8

bu test daha başarılı olmuş bence
  • arkadaşlar 1.6 TDI manuelde en üst viteste iken (5'ti sanırım) 1500 devirde araç kaç km hız ile gidiyor. Rica etsem bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Bu konu ile ilgili önceki mesajlardaki veriler hep 1.2 TSI içindi sanırım.
    Saygılarımla
  • Merhabalar arkadaşlar..Beni Toledodan vazgeçiren nedeni sizinle paylaşcağım..Ya da tamamen test aracının yüzünden oldu bu kararım..

Şimdi 1.4 tsi dsg şanzumanlı Seat Toledo için fiyatta da anlaştık ve ben son bir kere arabayı test etmek istedim ve şansıma bayiide de 1.2 tsi dsg test aracı mevcuttu..

Hemen 4 kişi arabaya bindik..Araba bildiğiniz canavar :) 175 tork ve tsi motor ve üstelik yağ gibi vites geçişleri sağlayan DSG şanzuman

Fakat işin sıkıntısı şu..Biraz bozuk yollara girelim dedik..Zaten kafama takılan şey arabanın içindeki sert döşemeydi..Birde ne duyayım direksiyonun sol tarafındaki konsoldan (Yani şu far ayarının yapıldığı yer falan var) Oradan daha doğrusu oranın içerisinden bir ses duydum..Daha doğrusu çukurlara falan gelince o ses çıkıyordu..Sürekli değil yani...Ve araba daha 8 bin kilometrede idi..Böyle yeni bir araçta böyle bir sesin gelmesi açıkçası beni soğuttu

Size sorum şu..Kullanan arkadaşlar..Sizlerde böyle sorunlar varmıydı..Ben ses takıntılı bir insanım..Bu arabayı alınca rahat edemeyeceğimden korkuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdullah

Merhabalar arkadaşlar..Beni Toledodan vazgeçiren nedeni sizinle paylaşcağım..Ya da tamamen test aracının yüzünden oldu bu kararım..

Şimdi 1.4 tsi dsg şanzumanlı Seat Toledo için fiyatta da anlaştık ve ben son bir kere arabayı test etmek istedim ve şansıma bayiide de 1.2 tsi dsg test aracı mevcuttu..

Hemen 4 kişi arabaya bindik..Araba bildiğiniz canavar :) 175 tork ve tsi motor ve üstelik yağ gibi vites geçişleri sağlayan DSG şanzuman

Fakat işin sıkıntısı şu..Biraz bozuk yollara girelim dedik..Zaten kafama takılan şey arabanın içindeki sert döşemeydi..Birde ne duyayım direksiyonun sol tarafındaki konsoldan (Yani şu far ayarının yapıldığı yer falan var) Oradan daha doğrusu oranın içerisinden bir ses duydum..Daha doğrusu çukurlara falan gelince o ses çıkıyordu..Sürekli değil yani...Ve araba daha 8 bin kilometrede idi..Böyle yeni bir araçta böyle bir sesin gelmesi açıkçası beni soğuttu

Size sorum şu..Kullanan arkadaşlar..Sizlerde böyle sorunlar varmıydı..Ben ses takıntılı bir insanım..Bu arabayı alınca rahat edemeyeceğimden korkuyorum..

hayırlısı olsun.1.2 tsi dsg yeni gelmiş sanırım böyle bir versiyon yoktu.

şu an için bizim araçlarda böyle sorunlar yok ama kısmet bu segmente hr araçta böyle sıkıntılar var kaldıki kullandığınız araç test aracı.passat veya d klas bir araba almadığınız sürece bu tür seslerle barışık olun bence :)bu kadar ses takıntınız varsa citroene, hyundaiye, peugeota falan hiç binmeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Merhabalar arkadaşlar..Beni Toledodan vazgeçiren nedeni sizinle paylaşcağım..Ya da tamamen test aracının yüzünden oldu bu kararım..

hayırlısı olsun.1.2 tsi dsg yeni gelmiş sanırım böyle bir versiyon yoktu.

şu an için bizim araçlarda böyle sorunlar yok ama kısmet bu segmente hr araçta böyle sıkıntılar var kaldıki kullandığınız araç test aracı.passat veya d klas bir araba almadığınız sürece bu tür seslerle barışık olun bence :)bu kadar ses takıntınız varsa citroene, hyundaiye, peugeota falan hiç binmeyin bence

Aynen sn blackwolves a katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toledo48 -- 10 Ekim 2013; 12:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Corsa var. Aracımdan çok memnunum, sadece hacim dar geliyor artık. Ve soğuk havalarda bende de muhtelif yerlerden sesler geliyor. Çok takmıyorum. Bu sınıftaki araçların çoğunda var bu. Arkadaşın bir C3'ü vardı eski kasa.... oooh.... göbek atarsınız seslerde :) yenisi de çok farklı değildir diye düşünüyorum. Bizim bir de Ford fusion var. O da öyle. B sınıfı araç alacaksanız bunu göz önüne alacaksınız. Hatta bu sadece B sınıfının da kaderi değil. üst sınıflarda bile olabliyor.
    Saygılarımla

quote:

bunlar dogal hatta polonya da uretilmis parcalardan tutun mekanikte tum parcalar nerdeyse almanya uretimi kol dayamasina kadar audi ve vw amblemleride mevcut yanilmiosam pas paslar seat amblemli ayni durumlar rapid de te war 2008 polom dada audi ve vw amblemleri mevcuttu

• ppzrg kullanıcısına yanıt
    arkdslar eski aracimi simdi owmeden edemicem ;) 2008 polo tdi aracim wardi 120.000 km de sattim yeminle tik etmedi herseyinden memnundum o da b. sinifi bi arac girmedigm yolda yoktu son zamanlarda hor da kullaniodum fakat ne bi ses ne bi parcada aksama yasadim tabi 3 silindirli motor sesini saymazsak ;) ahahahh saka maka araci satmadan ozel testlere soktuk alici arkadasla az daha vazgecicektim en ufak yerinde problem cikmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdusunceler

Evet Ankara doğuş sadece 300 tl lik bir indirim yaptı. Belli ki satış rakamlarının üzerindeler yaklaşım ve ilgileri yok denecek kadar azdı. Hatta abartmış olmak istemiyorum ama aracı bedava mı veriyorlar şu ükala tavırlara falan bak dedim ..Sırf bu tavrı yüzünden başka bir bayiden alıcam aracı..

en son gittiğimde bir sarışın hatun ne sorsan düşünüyor bilgisi yok ama iyi niyetli arkadaki artist elemana yönlendiriyor.

O artistte burnundan kıl aldırmıyor, hani ne sordun gibisinden bir bakış atıyor, sanki bakkalla adres soruyoruz bedavadan..

2-3 ay beklersin 300-500 tl indirim olur belki sonra telefon gelir basar gider adam sen orada oturursun.

BURASI ANKARA-SEAT bayisi.. Allah yolunuzu düşürmesin.
  • yo ben de her arabada oluyor demiyorum zaten. aynı marka aynı model aynı yıl araçlarda bile farkedebiliyor gördüğüm kadarıyla.
    Bir de hocam sizinki zaten 1.4 TDI ise motor sesinden başka bir şey duymak zor oluyordur . Benim gibi dizel motor sesini seven insanlar haricinde pek tutan olmuyordur herhalde. Ben bir ara 1.4 cordoba'lara niyetlenmiştim. Kaç beygirdi hatırlıyormusunuz araç?
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

arkdslar eski aracimi simdi owmeden edemicem ;) 2008 polo tdi aracim wardi 120.000 km de sattim yeminle tik etmedi herseyinden memnundum o da b. sinifi bi arac girmedigm yolda yoktu son zamanlarda hor da kullaniodum fakat ne bi ses ne bi parcada aksama yasadim tabi 3 silindirli motor sesini saymazsak ;) ahahahh saka maka araci satmadan ozel testlere soktuk alici arkadasla az daha vazgecicektim en ufak yerinde problem cikmadi

• hocan bu vw 1,4 tdi onceki motorlarla bu tarz esprilere cok aliskinim fakat yazimin tamaminda arac ozel testlere grdi ve sorun dahi cikmadi ewet o ses surekli kulaginizda oldugundan dolayisiyla o sese bagisiklik kazanip farkli sesleri duyma gibi bi yeteneginiz olusuo 3 silindirli motorlar sayesinde ben aracimda bu ses disinda sinek vizildasa duyardim dolayisiyla bnm arac temizidi sadece bunu bildirdim ;) ayrica cordobalarin daha gurultulu bi sesi wardi yanilmiosam ayni motordu ama tir tir tir sesi cordobada hakkaten tar tar tar yani ;) suanki toledom dan son derece memnunum
  • neyse arkdslr gereksiz konulari birakip aracta kacinci viteste kac devirle ve kac km hizla sabit gidildiginde en az yakit tuketimini denemye basladim bi fotio koymaya caliscam telden tabi yapabilirsem. 3.vites 2,000 devre yakin veya 2.000 devirde 50 km hizla arac en az 2.2 lt yakit tuketio bu yolun egimlenmesine veya rampalasmasmasina gore 2.2 ve 3 lt arasinda gidip gelio daha yuksek viteslerdede deniycem yada sizde paylasabilirsiniz niye bole az bi km de gttimi sorucak olursaniz yol radarliydi su an 3.vtes denedik sizde bende ustune koyarz uygun zamanlarda

• arkadaşlar şu konsoldaki boşluk ne olacak? navigasyon falan taktıran var mı? hangi modeller bizim araca uyar acaba bilen varsa yazsın lütfen görünümü öldürüyor resmen ön tarafın.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.