Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bende nasipse Seat Toledo 1.2 TSI Style almayı düşünüyorum.Aracın + ve - yönleri neler,yokuşta durup kalkarken zorlanma var mı,yokuş yukarı klima açıkken rahat çıkabiliyor mu? Birde araca opsiyon almak istiyorum fakat mümkün olmadığını söylüyorlar.(Sadece yurt dışında opsiyon alınıyormuş.Türkiye'de alınamıyormuş.Nasıl bir saçmalık bu böyle.)Araçta alarm ve arka silecek yok.Opsiyon seçeneği olarak vermiş fakat Türkiye'de yapmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_mehmet

Merhaba arkadaşlar.Bende nasipse Seat Toledo 1.2 TSI Style almayı düşünüyorum.Aracın + ve - yönleri neler,yokuşta durup kalkarken zorlanma var mı,yokuş yukarı klima açıkken rahat çıkabiliyor mu? Birde araca opsiyon almak istiyorum fakat mümkün olmadığını söylüyorlar.(Sadece yurt dışında opsiyon alınıyormuş.Türkiye'de alınamıyormuş.Nasıl bir saçmalık bu böyle.)Araçta alarm ve arka silecek yok.Opsiyon seçeneği olarak vermiş fakat Türkiye'de yapmıyorlar

merhaba hocam.öncelikle kararınızdan dolayı sizi kutlarım.aracın artılarını saymakla bitmez donanım listesi ve teknik özellikler kısmını incelerseniz çok fazla söze gerek olmadığını görürsünüz.araç tavsiye ederken kimse yoğurdum ekşi demez herkes malını över bu bizim insanımızda tedavisi mümkün olmayan bir hastalıktır.ben eksi yönleri ile başlayayım bir defa süspansiyonlar sert bu sizi biraz rahatsız edebilir ben sorun etmiyorum daha önceki aracm 307 idi belkide o yüzdendir.4 kapı camı otomatik ama siz arka kapıları kontrol edemiyorsunuz,yan dikiz aynları katlanmıyor sabit veya katlanıyorsa nasıl katlandığını ben bilmiyorum :) iç malzemeye gelirsek döşemelr güzel vites kapı kolu direksiyon ve kolçak hakiki deri ön göğüs de kullanılan malzeme biraz adi ama bej rek iç döşeme alırsanız ön göğüsde bej siyah olarak geliyor ve bu güzel bir ambians yaratarak o adi plastiği gömüyorsunuz bile :)gelelim en can alıcı noktaya rampa düz performansı zaten teknik verilere bakarsanız aracın 0 dan 100 ivmelenmesi 10 saniye bunu 1.6 atmosferik 100 beygir araçalrda bile zor görürsünüz benim bildiğim yok yaz olduğundan hep klimam açıktı bu arada herhangi bir sıkıntı yaşamadım.rampada kalkışta zaten hil holder var sıkıntı yok 170 nm tork hiç bir rampada üzmüyor yine eynı yerden örnekleyeceğim 1.6 atmosferik motorların en güçlüsünün torku 155 tir rampada dizel araç gibi ivmeleniyor.aracın hafif olması münasebetiyle kalkışlarda ayarı kaçırabiliyorsunuz çok seri yani :) opsiyonel donanımları alabiliyorsunuz fakat en az 2 ay bekleme süresi vermişlerdi bana yani sizin bayinizle alakalı bir sorun bence.benim bekleme lüksüm yoktu o yüzden opsiyon alamadım yoksa alındığına kesin eminim isterseniz gaziantep vw seat bayi şahintaşı arayıp sorabilirsiniz.umarıım aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun giderebilmişimdir.

saygılar.

• blackwolves1 @ esasında dizel araç bakıyorum ama semede taş çatlasa 15bin km yaparız ve genelde şehir içi kullanımı olur. Ondan 1.2 tsi dikkatimi çekiyor. Toledo'nun donanımı da tatmin edici style'da. yakıtı ne durumda 20-30km/h ortalama hızda kaç lt yakıyor bu araç onu merak ediyorum cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

blackwolves1 @ esasında dizel araç bakıyorum ama semede taş çatlasa 15bin km yaparız ve genelde şehir içi kullanımı olur. Ondan 1.2 tsi dikkatimi çekiyor. Toledo'nun donanımı da tatmin edici style'da. yakıtı ne durumda 20-30km/h ortalama hızda kaç lt yakıyor bu araç onu merak ediyorum cidden.

şehir içi yoğun kullanırsanız kullandığınız yerin trafiğine göre değişir ben trafik olmayan küçük bir ilçede yaşıyorum şehir içi ortalamam 7,5 civarında 3 aşağı 5 yukarı böyle yakıyor ama iş şehir dışı olunca muhteşem.keşke 1.2 nin dsg si olsaydı hiç düşünmeden alırdım manuelde fena değil en azından 6 ileri.
  • merhaba ıyı forumlar arkadaslar SEAT KAYADIBI nden 1,6 TDI STYLE CAPUCHINO ICI BEJ döşeme aracımı bugun satın aldım. uzun ugraslar sonucu su anda tek kalan capuchıno ıcı bej doseme aracı yarın teslım alıcam ıns aramadıgım ıstanbul bayısı hatta duzce , bursa . kocaelı, ve tekırdag bayılerınıde aradım bu kombınasyonlarda hıc arac yok + dızel arac sayısı tum baylerde toplasanız 5 TANE yok :) bugun ıslemlerı yapılacak sıgortasını 370 tl ye yaptırdım aracı bır kısı opsıyonlamıstı 5 gundur o kısıyı beklıyordum cumartesı gunu vdf den kredı cıkmamıs bende bu arada hergun arayıp durumunu ogrendım baskı baskı ustune sagolsunlar satıs danısmanları ayfer hanım her konuda bana yardımcı oldu ve bu arac kur dan etkılenmeyen oncekı fıyatından aldım böylede bır karım da oldu allahın ıznıyle yarın teslım yaplcak araca boya koruma ve bej koruma kendılerı tarafından yapılacak aracı onumuzde kı pazartesı ızmır yoluna dogru kullanıcam ve ızlenımlerı mı sıze yazıcam ıns. sormak ıstedıgınız konularda cevap vermeye çalısırım.. IYI FORUMLAR .)

• Hocam araca baktığım bayi Mersin'de.Hasan Kavi Otomotiv diye geçiyor.O bayi sadece Seat değil Porshce ve Kia'ya bakıyor.Opsiyon konusunda sorduğumda Türkiye'de seçilmiyor dedi.Belki de uğraşmak istemedi.Elindekileri mi satmaya çalışıyor acaba anlayamadım.Zaten haftaya birkaç tane daha gelecekmiş Toledo'dan.Belkide onları satmak için söylemiştir.

http://www.kavigroup.com.tr/
  • quote:

Hocam araca baktığım bayi Mersin'de.Hasan Kavi Otomotiv diye geçiyor.O bayi sadece Seat değil Porshce ve Kia'ya bakıyor.Opsiyon konusunda sorduğumda Türkiye'de seçilmiyor dedi.Belki de uğraşmak istemedi.Elindekileri mi satmaya çalışıyor acaba anlayamadım.Zaten haftaya birkaç tane daha gelecekmiş Toledo'dan.Belkide onları satmak için söylemiştir.

http://www.kavigroup.com.tr/

hocam ben kavinin adana şubesindende fiyat almış ve bu donanım olayı konusunda size verilern cevabı almıştım.ha şunu unutmamak lazım bayi herzaman elindeki aracı eritmek ister, yoksa başka bir forumda donanım ekleyip sipariş vermiş ve aracını bekleyen arkadaşda var yani siteye koymuş fiyatını yazmış ama dediğim gibi beklerseniz alıyorsunuz bu şekilde, yoksa donanım ekleyememe gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil.

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim acelem yok.Eğer adam opsiyon konusunda ısrarcı olursa başka bayiden sorar alırım.2 ay erken gelse ne olacak geç gelse ne olacak.Altımda arabam var zaten.
  • quote:

Hocam benim acelem yok.Eğer adam opsiyon konusunda ısrarcı olursa başka bayiden sorar alırım.2 ay erken gelse ne olacak geç gelse ne olacak.Altımda arabam var zaten.

hocam o zaman gaziantep şahintaş seat ı arayın sorun onlar bana donanım eklenirse gelmesi bir kaç ay bulur demişlerdi eğer antebe yakınsanız aracı sipariş edip ordan alın.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Mersin'de oturuyorum.Antep uzak olur.
  • quote:

Hocam Mersin'de oturuyorum.Antep uzak olur.

bende hataydayım ama adana kavi den 500 tl daha aşağı fiyat verdiği için g.antep den aldım arabamı.bu arada cappuçino bej 1.2 styl içide bej olacak şekilde adana kavide zaten yoktu içi siyah vardı ona bile antebin verdiği fiyatı veremediler.ben kavinin satış politikasını beğenmedim açıkçası.
  • Arkadaslar insan bi hayirli olsun der yahu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

Arkadaslar insan bi hayirli olsun der yahu ;)

kusura bakma hocam ya Allah kaza bela vermesin tekerine daş değmesin hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

merhaba ıyı forumlar arkadaslar SEAT KAYADIBI nden 1,6 TDI STYLE CAPUCHINO ICI BEJ döşeme aracımı bugun satın aldım. uzun ugraslar sonucu su anda tek kalan capuchıno ıcı bej doseme aracı yarın teslım alıcam ıns aramadıgım ıstanbul bayısı hatta duzce , bursa . kocaelı, ve tekırdag bayılerınıde aradım bu kombınasyonlarda hıc arac yok + dızel arac sayısı tum baylerde toplasanız 5 TANE yok :) bugun ıslemlerı yapılacak sıgortasını 370 tl ye yaptırdım aracı bır kısı opsıyonlamıstı 5 gundur o kısıyı beklıyordum cumartesı gunu vdf den kredı cıkmamıs bende bu arada hergun arayıp durumunu ogrendım baskı baskı ustune sagolsunlar satıs danısmanları ayfer hanım her konuda bana yardımcı oldu ve bu arac kur dan etkılenmeyen oncekı fıyatından aldım böylede bır karım da oldu allahın ıznıyle yarın teslım yaplcak araca boya koruma ve bej koruma kendılerı tarafından yapılacak aracı onumuzde kı pazartesı ızmır yoluna dogru kullanıcam ve ızlenımlerı mı sıze yazıcam ıns. sormak ıstedıgınız konularda cevap vermeye çalısırım.. IYI FORUMLAR .)

Aracınız hayırlı olsun siz almasaydınız ben alacaktım hılal hnm ve sahıbı emrullah Beyle dün konuştum bugün ıcın hbr verecektı demekkı sızın kısmetınızmıs kazasız belasız güle güle kullanın ıns :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

merhaba ıyı forumlar arkadaslar SEAT KAYADIBI nden 1,6 TDI STYLE CAPUCHINO ICI BEJ döşeme aracımı bugun satın aldım. uzun ugraslar sonucu su anda tek kalan capuchıno ıcı bej doseme aracı yarın teslım alıcam ıns aramadıgım ıstanbul bayısı hatta duzce , bursa . kocaelı, ve tekırdag bayılerınıde aradım bu kombınasyonlarda hıc arac yok + dızel arac sayısı tum baylerde toplasanız 5 TANE yok :) bugun ıslemlerı yapılacak sıgortasını 370 tl ye yaptırdım aracı bır kısı opsıyonlamıstı 5 gundur o kısıyı beklıyordum cumartesı gunu vdf den kredı cıkmamıs bende bu arada hergun arayıp durumunu ogrendım baskı baskı ustune sagolsunlar satıs danısmanları ayfer hanım her konuda bana yardımcı oldu ve bu arac kur dan etkılenmeyen oncekı fıyatından aldım böylede bır karım da oldu allahın ıznıyle yarın teslım yaplcak araca boya koruma ve bej koruma kendılerı tarafından yapılacak aracı onumuzde kı pazartesı ızmır yoluna dogru kullanıcam ve ızlenımlerı mı sıze yazıcam ıns. sormak ıstedıgınız konularda cevap vermeye çalısırım.. IYI FORUMLAR .)

Aracınız hayırlı olsun siz almasaydınız ben alacaktım hılal hnm ve sahıbı emrullah Beyle dün konuştum bugün ıcın hbr verecektı demekkı sızın kısmetınızmıs kazasız belasız güle güle kullanın ıns :)

• Bu arada skoda rapıd ve seat toledo da 1,6 dızel dsg 90 bg secenegıde geldı + 4000 tl fark ile

• 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı uğurlu olsun
  • rmz56 R kullanıcısına yanıt
    eywallah tskkr ederım dedıgım gıbı bende 5 gundur kovalıyodum kısmet ınsallah sızde ekım sonuna dogru gelen partılerden bır tanesıne sahıp olursunuz....
  • cok tskkr ederım saol kardo :=)
  • arkadaslar aracı dun yollara cıkardım 1 gun ıcınde plakaydı ruhsattı hepsını hallettıler saolsunlar... acıkcası sıfır arabayı yola cıkarmak zormus ne yalan soylıyım bole bı ınsan az da olsa tereddut edıyor tırsıo :) mala deger verdıgımden deıl boyle kaza bela olsa hayalkırıklıgı yasamak ınsana koyar dıye dusndum aracımıla dun tahmınen 80 km felan yapmısımdır ort tuketım 6.3 gosterıyo 5.6 olan sehırıcıne rodaj da olmasına ragmen cok cok normal fakat haftasonundan ıtıbaren bı ızmır yapıcam o zaman ızlenımlerı daha net aktarıcam ıns arac gayet tok ve kalıte hıssı uyandırıo cunku dokundugunuz her yer yumusak aracın cekıs gucu oldukca ıyı 250nm tork bılenler bılır ayrıca arac yol konforu anlamındada benden 5 uzerınden 4 alır yanı gayet yeterlı ve ıyı duzeylerde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.