Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
401.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arada radyo işini ne yapmayı düşünüyorsunuz? Usb yok biliyorsunuz radyoda, auxla bir yere kadar, navigasyonda ihtiyaç aslında dışarıdan bir multimedya sistemi alsak garanti dışına çıkar mı?Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur85123

Arkadaşlar bu arada radyo işini ne yapmayı düşünüyorsunuz? Usb yok biliyorsunuz radyoda, auxla bir yere kadar, navigasyonda ihtiyaç aslında dışarıdan bir multimedya sistemi alsak garanti dışına çıkar mı?Bilgisi olan var mı?

Bluetooth kulaklık ile bluetooth özelliği ekleyen birileri vardı. Astra bluetooth filan diye bi ara bulabilirsin belki. Hatta ebayden modül satın alıp ekleyenler de var ama az çok bu işlerden anlamak gerekli.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Skoda'ya en az Seat kadar güvenirim. Ürün gamında Superb, Octavia gibi güzel arabalar var.

Ancak Çek Cumhureiyetinde üretilip İspanyol arabası diye satılınca arada kalıyor biraz.
    Üretime de bir süre ara verildiği için piyasada nasıl tutunacak 2. eli nasıl olturacak merak ediyorum.

Ibiza piyasada uzun süredir olan ve daha fazla tutulan bir araç. 2 eli de kısmen daha iyi.

Seat toledo'nun fiyatını da Rapid'den daha düşük tutuyor. buna rağmen yeteri kadar satılmıyor diye düşünüyorum.
  • einst79 E kullanıcısına yanıt
    Seat marka imajı bir önceki tasarımlarldan dolayı sarsılmıştı. Şimdi yeni toledo ile toparlamak istiyorlar bu yüzden skoda dan fiyatlar ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur85123

Abi ayıp ediyosun istediğin ayna olsun Bende baştan bi sert yapmıştım, kapatmıştım fakat acaba yanlış mı kapattım diye baya düşünmüştüm. Rahat olmak lazım çok kıymetli bizimkiler :)

valla bu ayna işi baya canımı sıkıyordu saol kardeşim meğerse katlanıyormuş senin aynalarda yerinde kalmış oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: einst79

Skoda'ya en az Seat kadar güvenirim. Ürün gamında Superb, Octavia gibi güzel arabalar var.

Ancak Çek Cumhureiyetinde üretilip İspanyol arabası diye satılınca arada kalıyor biraz.
    Üretime de bir süre ara verildiği için piyasada nasıl tutunacak 2. eli nasıl olturacak merak ediyorum.

Ibiza piyasada uzun süredir olan ve daha fazla tutulan bir araç. 2 eli de kısmen daha iyi.

Seat toledo'nun fiyatını da Rapid'den daha düşük tutuyor. buna rağmen yeteri kadar satılmıyor diye düşünüyorum.

açıkçası ben aracın nerede üretildiğine pek bakmıyorum sonuçta 40 bine avrupa, motorunda sağında solunda vw audi amblemi olan bir araca biniyorsunuz ayrıca sınıfında muadilleri olan araçların hepsini test ettim(linea,accent blue,aveo,c eliyze,301,)ve toledo aldım test etmeden hemde :) şimdi kimi uzakdoğuda kimsininde nerde üretildiği belli olmayan araçların satış rakamlarını bir araştırırsanız bunun kalite,performans yönünden vatandaşın pek de umurunda olmadığını görürsünüz bu araçlar içersinde en çok ikilemde bırakan 1.6 dizel fiat linea idi hatta araç kiraladım sırf incelemek için şunu net söyleyebilirim benim 1.2 tsi 1.6 dizel lineadan az yakıyor abartmıyorum elimde argüman var.Türkiyede 39 tane satış showroomnuz olursa satırşlarınızda o kadar olur.seatın bu durumda olmasının tek nedeni doğuş otonun satış stratejileridir.ben rapidi yakından inceledim ama toledoyu sadece resimlerden inceledim herşey aynı kimse çıkıp rapid daha kaliteli diyemez sadece ön arka görüntü ve direksiyon için tercihimi toledodan yana kullandım.

• http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-yeni-seat-toledo-bosch-rns-310-navigasyon-aux-sd-kart-122483254/detay/

arkadaşlar linkteki cihaz toledo ve rapide birebir uyumlu internet üzerinden daha uygun fiyata buldum bir kaç tane toplu halde sipariş geçersek pazarlık şansımız var.daha önce çin malı bir double dını 600 tlye almıştım eski aracıma bu alman malı fiyat fena değil yani.

• arkadaşlar bende toledo 1.6tdi style almak istiyorum. istanbul ve çevre illeri aradım ancak lansman bej renkli ve içi açık renk araba bulamadım. sonrasında bröşürdeki gri siyah kombinasyonu da hoşuma gitti. bildiğiniz elinde araç olan ve uygun fiyata anlaşabileceğim bir bayi biliyormusunuz?

ayrıca bir diğer sorun var bluetooth ve navigasyon. zaten seat bunları opsiyon listesinden çıkartmış. ben sahibinden de 700 tl civarına orjinal bluetooth ve 700 tl civarına orjinal navigasyon rns 310 ilanları gördüm. acaba bunları alsam ve tektırsam garanti problemi yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

arkadaşlar bende toledo 1.6tdi style almak istiyorum. istanbul ve çevre illeri aradım ancak lansman bej renkli ve içi açık renk araba bulamadım. sonrasında bröşürdeki gri siyah kombinasyonu da hoşuma gitti. bildiğiniz elinde araç olan ve uygun fiyata anlaşabileceğim bir bayi biliyormusunuz?

ayrıca bir diğer sorun var bluetooth ve navigasyon. zaten seat bunları opsiyon listesinden çıkartmış. ben sahibinden de 700 tl civarına orjinal bluetooth ve 700 tl civarına orjinal navigasyon rns 310 ilanları gördüm. acaba bunları alsam ve tektırsam garanti problemi yaşar mıyım?

gaziantep şahintaş vw ve seat bayi şahintaş otomotivle bir görüşün bende cappuçino bej içide bej bulamamıştım ve o bayi aracı bana getirmişti doğuş oto ile bağlantıları iyi stokta varsa mutlaka alırla k bende öyle oldu yukardı linkini verdiğim rns 310 cihazı servis 1500 tlye takıyor ben aracı alırken satış sorumlusuna dışarda bu fiyat dedim al getir taktırırırz abi demişlerdi yani servisde orjinal ürün takıldığı sürece garanti konusunda problem olacağını zannetmiyorum.daha önceki aracım siyahtı biraz titizim yıkama parası ile başedememiştim :) benden dost tavsiyesi siyah çabuk kirleniyor ve en ufak çiziği çok belli ediyor o yüzden tavsiye etmiyorum,bej bulamazsanız beyaz mutlaka vardır şirketler ve filocular genelde beyaz aldığı için beyaz stoklarında fazlasıyla var.

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    hocam siyah dediğim yanlış anlaşılmış, ben dışını bej istiyom içi bej bulamadım ama siyah gri kombinasyon da fena değil dedim. ;)

antep biraz uzak yaa ama doğuşla görüşcem eğer kabul ederlerse bluetooth u alır gider taktırırım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

hocam siyah dediğim yanlış anlaşılmış, ben dışını bej istiyom içi bej bulamadım ama siyah gri kombinasyon da fena değil dedim. ;)

antep biraz uzak yaa ama doğuşla görüşcem eğer kabul ederlerse bluetooth u alır gider taktırırım. ;)

özür dilerim yanlış anlamışım metalik gri var birde oda çok güzel duruyor canlı olarak sahıbındn comda bir tane satlık var ordan bakabilirsin inşallah bu aracı alırsınız memnun kalacağınızın garantisini veriyorum fp açısından alternatifi yok.
  • [ba]merhaba beyler ;) gelelim fasulyenin faydalarina 3 gundur balikesir akcay dayim ufak bi tatil yapalim bu arada arabanin motorunuda acalim dedik oncelikle aracin uzun yoldaki rahatligindan bahsedeyim arac uzun yolda acikcasi beni hic mi hic yormadi ne ayagim agridi nede belim bagajida kafamiza gore doldurduk bagaj avantajini solemeden edemedim ;) ewet en merak ettiniz bilgi geliyor aracim uzun yolda ortalama 4,6 yakti. Gayet sifir bir motor icin tatmin edici hesapladim 4,45 tl den mazot aldim km de arac 20 kurus yakmis oldu ben 120.000 deki dizel polomda bu degerin aynisini yakaliodum su anda 3 gundur sehir icinde kullaniyorum tuketim 6 litre civarina cikti sunuda soliyeyim arkadaslar ayagimi nerdeyse pedala basmadim hiz sabitleyicisini ayarladim keyfime baktim muthis bisey aracin hizlanmasina bayildim hiz sabitleyicisinden artirim yapiodum wallahi hafif egimli rampalari 140 la felan ciktim resmen aracin altinizdan kalktigini hissediosunuz solliyamama gibi bi problem yok sadece hiz sabitleyicisini iyi bi sekilde ogrenirseniz size cok faydasi olacak bunu goruceksiniz zaten sormak istedikleRIniz varsa cewaplamaya calisirim iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Bende 2 Ay önce Seat Toledo Style 1.2 TSi 105 HP aldım 6 Bin Km oldu şu anki yakıt ortalamam 6,4 Litre. Genel olarak memnunum tek handigap araç çok sert süspansiyonlara sahip ve düşük tabanlı lastiklerle biraz konfor sorunu var. Ama fiyatına göre alınabilecek iyi bir seçim olduğunu düşünerek aldım .
  • Kenan_Kara kullanıcısına yanıt
    Hayrli olsun dogru tercih fiyat performanstaki en iyi arac bugun gaztede gordum DACIA LODgy bile tamam farkli araclar ama dacia bile 42,000 den baslayan fiyatlarla yaziodu cok guldum hala guluom ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

[ba]merhaba beyler ;) gelelim fasulyenin faydalarina 3 gundur balikesir akcay dayim ufak bi tatil yapalim bu arada arabanin motorunuda acalim dedik oncelikle aracin uzun yoldaki rahatligindan bahsedeyim arac uzun yolda acikcasi beni hic mi hic yormadi ne ayagim agridi nede belim bagajida kafamiza gore doldurduk bagaj avantajini solemeden edemedim ;) ewet en merak ettiniz bilgi geliyor aracim uzun yolda ortalama 4,6 yakti. Gayet sifir bir motor icin tatmin edici hesapladim 4,45 tl den mazot aldim km de arac 20 kurus yakmis oldu ben 120.000 deki dizel polomda bu degerin aynisini yakaliodum su anda 3 gundur sehir icinde kullaniyorum tuketim 6 litre civarina cikti sunuda soliyeyim arkadaslar ayagimi nerdeyse pedala basmadim hiz sabitleyicisini ayarladim keyfime baktim muthis bisey aracin hizlanmasina bayildim hiz sabitleyicisinden artirim yapiodum wallahi hafif egimli rampalari 140 la felan ciktim resmen aracin altinizdan kalktigini hissediosunuz solliyamama gibi bi problem yok sadece hiz sabitleyicisini iyi bi sekilde ogrenirseniz size cok faydasi olacak bunu goruceksiniz zaten sormak istedikleRIniz varsa cewaplamaya calisirim iyi gunler

helal yaa valla yakıt on numara aracından memnun arkadaşlar görmek ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi perçinliyor.kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Kara

Merhaba Bende 2 Ay önce Seat Toledo Style 1.2 TSi 105 HP aldım 6 Bin Km oldu şu anki yakıt ortalamam 6,4 Litre. Genel olarak memnunum tek handigap araç çok sert süspansiyonlara sahip ve düşük tabanlı lastiklerle biraz konfor sorunu var. Ama fiyatına göre alınabilecek iyi bir seçim olduğunu düşünerek aldım .

merhaba aracınız hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz.aracınızla ilgili tecrübelerinizi burda paylaşırsanız sevinirizsüspansiyonların sert olması yol tutuşunu müthiş derecede artı yönde etkiliyor otobanda heleki viraj canavarı oluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Kara

Merhaba Bende 2 Ay önce Seat Toledo Style 1.2 TSi 105 HP aldım 6 Bin Km oldu şu anki yakıt ortalamam 6,4 Litre. Genel olarak memnunum tek handigap araç çok sert süspansiyonlara sahip ve düşük tabanlı lastiklerle biraz konfor sorunu var. Ama fiyatına göre alınabilecek iyi bir seçim olduğunu düşünerek aldım .

İyi günlerde kullanın,kazasız belasız hayırlı sürüşler.6000 km içerisinde aracın yağ tüketimi ne oldu acaba,serviste hiç ilave yaptırdınızmı ? Teşekkürler.

Benimde aracımı teslim aldığımdan bu tarafa 3 hafta geçtı,1000 km uzun yol 500 de sehiriçi olmak üzere 1500 km civarına geldi aracım detaylı paylaşımlarımı müsait olunca yapacağım inşallah.Yeğenim benden 1ay önce almıştı aynı aracı onun olumlu izlenimleri ve daha önce yine vw grubu skoda kullanıcısı olmam, geniş ve ekonomik bir sedan ihtiyacım ikinci elle uğraşmaktansa biraz daha limitleri zorlayıp yeni toledo ya yöneltti beni.Zevkler renkler tartışılır ayrı konu ama bariz fark var hem tüketim değerleri hem kullanım rahatlığı olarak diğer klasik atmosferik motorlu araçlarla TSi Teknolojisi arasında bunu direksiyona geçip pedala dokununca hissediyorsunuz anında.5. Vites ile sol şeritten tırmanmaya devam etmek

Herkese iyi akşamlar,tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toledo48 -- 25 Eylül 2013; 22:16:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 TDI 90 hp DSG Otomatik geldi. Hayırlı uğurlu olsun. 54.500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 26 Eylül 2013; 10:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

1.6 TDI 90 hp DSG Otomatik geldi. Hayırlı uğurlu olsun. 54.500 TL

Keşke 90 hplik Polo motoru yerine 105lik jetta motoru gelseydi dsg olarak.

1.6TDI 90hp 0-100 11.5 iken 1.6TDI 105hp 0-100 10.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellesharr -- 26 Eylül 2013; 11:58:06 >
  • ellesharr kullanıcısına yanıt
    Tüketim değerleri nasıl hiç bakmadım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.