Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
401.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    105 bg şehir içi fabrika değerleri 5,6
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

1.6 TDI 90 hp DSG Otomatik geldi. Hayırlı uğurlu olsun. 54.500 TL

bence çok pahalı artı motor olarak 105 hp lik motor kullanılmamış.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    NEden böyle bişey yaptılar bende merak ettim. Fiyattan kısmak için olabilir mi. 2014 polo sedanlar Türkiye'ye gelecek deniliyordu uzun süredir.
  • Ya tam arabayı almaya karar verdik ama piyasada araba yok. Avaba 1.6 tdi style toledo olan bayii biliyomusunuz? opsiyonlardan falan vaz geçtim ama :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

Ya tam arabayı almaya karar verdik ama piyasada araba yok. Avaba 1.6 tdi style toledo olan bayii biliyomusunuz? opsiyonlardan falan vaz geçtim ama :/

kardeş çevrendeki bayileri arayıp soracaksın,aradığınız araç doğuş otonun stoğunda varsa mutlaka bir bayi ben getirtirim diyecektir tecrübe ile sabit.
  • quote:

NEden böyle bişey yaptılar bende merak ettim. Fiyattan kısmak için olabilir mi. 2014 polo sedanlar Türkiye'ye gelecek deniliyordu uzun süredir.

büyük ihtimalle polo sedan dediği bizim arabaların vw versiyonu olacak çünkü polo b hatcbak bizim araçalrda b sedan kasa olarak aynı olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

büyük ihtimalle polo sedan dediği bizim arabaların vw versiyonu olacak çünkü polo b hatcbak bizim araçalrda b sedan kasa olarak aynı olacak bence.

Tip olarak jettaya benziyor. Evet sınıfları aynı.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    ya hepsi araç yok 1-2 ay sonra gelecek diyor. Doğuş oto da aynısını söylüyor. İstanbul ve çevresini aradım ama sonuç yok. sizce başka bir yöntem var mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Tip olarak jettaya benziyor. Evet sınıfları aynı.

Rusya'da şu anda satışta Polo Sedan ama avrupaya geleceğini düşünmüyorum çoğu aracın sedan versiyonu TR'ye gelmiyor.Gelirse B+ segmentinin lideri olacağı açık örneğin premium adında bir paketi var polo sedanın, geri görüş kamerası ve led arka ön far ekleyebiliyorsunuz. Mevcut B+ segmentinin fiyatlarını düşünürsek 50-60 bin aralığında opsiyonlu verisyonu alınabilir fakat daha avrupada bile çıkartılma planı olmayan aracın Türkiye'de çıkmasını beklemek hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellesharr -- 27 Eylül 2013; 13:25:24 >

• ellesharr kullanıcısına yanıt
    Benim ki beklentiden ve hayalden ziyade birilerinden duydum. Aynı şekilde Toledo dizel otomatiğin geleceğini aylar önce birisi söylemişti. Bunun gerçekleştiğini gördükten sonra diğeride olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Benim ki beklentiden ve hayalden ziyade birilerinden duydum. Aynı şekilde Toledo dizel otomatiğin geleceğini aylar önce birisi söylemişti. Bunun gerçekleştiğini gördükten sonra diğeride olabilir diye düşünüyorum.

İnşallah gelir ve uygun fiyata satılır da herkes sahip olur
    İşte o kısmı hayalcilik olur. Doğuş asla ucuza satmaz. Toledo tutmadı bu haliyle dizel otomatik ve 90 bg olduğu halde 55.000TL fiyat bişmişler. Hani 105bg olsa iyi diycemde bu haliyle cazip durmuyor. 90bg dezavantaj olacağından değil. Tamamen zihniyetten dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

ya hepsi araç yok 1-2 ay sonra gelecek diyor. Doğuş oto da aynısını söylüyor. İstanbul ve çevresini aradım ama sonuç yok. sizce başka bir yöntem var mıdır?

başka yöntem olarak çok düşük km de 2. el araçlar var mesela bu ilanlara bir bakın isterseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-model-1.6-dizel-7-bin-km-kaza-boya-yok-tamamen-orjinal-138413741/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ispanyollarin-wolswageni-yine-yeniden-toledo-137129465/detay

• Yilin en iyi aracina fiyat performans olarak sahip olan arldslar balikesir akcaydan dun oglen yola ciktim izmir aydin mugla marmaris koycegiz ve son durak olarak fethiyeye geldim essiz guzellikteki oludenize butun toledocular icin bugun daldim arkdslar yahu fethiyede 4 tane toledo full gordum 4 u beyaz benmki capuchino isirio onlari walla ;) neyse walla izmir aydin arasi radara yakalandim beni bi tebrik edin bakem ;) walla beyler hic yorulmuom hiz sabitleyici dewam ;) 1,400 km lerdeyim araci alali 10 gun oldu acilio motor kronil bi problemide yok guveniyorum aracima vw nin katkilarindan dolayi bu arada araclar ekim sonu gibi gelcek haberinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yilin en iyi aracina fiyat performans olarak sahip olan arldslar balikesir akcaydan dun oglen yola ciktim izmir aydin mugla marmaris koycegiz ve son durak olarak fethiyeye geldim essiz guzellikteki oludenize butun toledocular icin bugun daldim arkdslar yahu fethiyede 4 tane toledo full gordum 4 u beyaz benmki capuchino isirio onlari walla ;) neyse walla izmir aydin arasi radara yakalandim beni bi tebrik edin bakem ;) walla beyler hic yorulmuom hiz sabitleyici dewam ;) 1,400 km lerdeyim araci alali 10 gun oldu acilio motor kronil bi problemide yok guveniyorum aracima vw nin katkilarindan dolayi bu arada araclar ekim sonu gibi gelcek haberinize

• quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

Yilin en iyi aracina fiyat performans olarak sahip olan arldslar balikesir akcaydan dun oglen yola ciktim izmir aydin mugla marmaris koycegiz ve son durak olarak fethiyeye geldim essiz guzellikteki oludenize butun toledocular icin bugun daldim arkdslar yahu fethiyede 4 tane toledo full gordum 4 u beyaz benmki capuchino isirio onlari walla ;) neyse walla izmir aydin arasi radara yakalandim beni bi tebrik edin bakem ;) walla beyler hic yorulmuom hiz sabitleyici dewam ;) 1,400 km lerdeyim araci alali 10 gun oldu acilio motor kronil bi problemide yok guveniyorum aracima vw nin katkilarindan dolayi bu arada araclar ekim sonu gibi gelcek haberinize

her yaz giderim oralara burnumda tüttü valla hele ölüdeniz dedinmi duracaksın orda muhteşem doğası eşsiz deniziyle cennetten bir köşedir ölüdeniztoledocular farklı olmayı seven insanlar sanırım buna bende dahilim bulunduğum ilçede sadece bende var bir yerde durmaya göreyim soran sorana :) bugün bir tane rapidin yanına park ettim metalik mavi gibi bişeydi oda fena değil hatta yandan ayrıt etmek zor ama arkadan ve önden toledo daha albenili bence.bu araca arabam diye söylemiyorum en çok yakışan renk cappuçino bej

• Merhaba arkadaşlar Öncelikle tüm yeni toledoların kullanıcılarına hayırlı olması dileklerimi iletmek istiyorum.Ben de bugün Ankara çankayadaki bayiye gidip pazarlık yaptım. 40800 style modeli için en son fiyat verdi. Renk beyaz yokmuş Bursa'dan getirebiliriz dedi. Fakat içinin bej rengi hoşuma gittiği için öyle istedim 3 ay sonrası için tarih verdi. Bu süre sizce normal mi? Araca kapora1000 tl alacak.Ve fiyat da araç geldiğindeki fiyat üzerinden yeniden hesaplanacak.Sizce yıl sonuna doğru ( Muhtemelen aracım Aralık ayında teslim edilir ) almak beni maddi olarak zarara sokarmı ? Bayi Sistemde bütün stokları görebilir mi? Yoksa ben başka illeri arayıp sormamda fayda varmı ? Birde sizce bej rengi beyaz ile nasıl olur. Bej rengi ni bayi bana çok kötüledi çabuk kirlenir falan diye ama genede onu almak istiyorum..Bej renk için düşünceleri olan varsa paylaşabilirmisiniz...lütfen sıkıntılarım ile ilgili düşüncesi yada bilgisi olan var ise paylaşsın ilk sıfır arabam olacağı için biraz heyecanlı ve hassas davranıyorum :)

• ozgurdusunceler O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar , Style için pazarlık yaptım dediniz,zaten aracın internetteki fiyatı 41.200 , 300 TL mi indirim yaptılar sadece?
  • Satışçımı aradım su anda agustos bası siparislerinin yapimina baslanmis durumdaymış. Benimki ağustos sonu siparişi beklemedeyim bugün tam 1 ay oldu siparişi vereli

Siparişe göre mi araba yapıyolarmış? :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.