Serverların önünde artık crowded (kalabalık, tıkış tıkış dolu) yazmasından , oyuna girememekten , lagdan ve bunun gibi şeylerden buktık artık.Yeni server açılsın yoksa sıyırıcaz burda.Üstelik oyuna 2 hafta önce başlamış biri olarak eski serverlarda oynayamadığımı belirtmek isterim. Lag , dc vb. şeylerin üstüne birde hep yüksek level li oyuncularla karşılaşmaktan imanımız gevredi. Sırf lag yüzünden monitörü 2 kere yatağın üstüne fırlattım. 3. de artık komple yere atıcam darmadağın olucak.
ya bende cıldıracagım gece saat 00:21 ve bu saatte eskiden rahat girerken simdi girmiyor cıldıracagım ya
Yaa dostum akşam 18:30 da büyük bir lag fırtınasına tutulduktan sonra disconnect oldum.Saat 00:24 hala giremiyorum.Serverların hepsi crowded. DC olmaktan bıktım artık.Silkroadonline'ın resmi sitesine de şikayette bulundum ama ne fayda.
Al işte... Şimdide update var diye oyalıyolar. Girmememiz için her yola başvuruyo bu lavuklar. Kafayı yedim artık. Tek eğlencemiz var onuda suistimal ede ede bi hal olduk.Açın lan artık şu yeni server'ı.