Şimdi Ara

YENİ SERVER İSTİYORUZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverların önünde artık crowded (kalabalık, tıkış tıkış dolu) yazmasından , oyuna girememekten , lagdan ve bunun gibi şeylerden buktık artık.Yeni server açılsın yoksa sıyırıcaz burda.Üstelik oyuna 2 hafta önce başlamış biri olarak eski serverlarda oynayamadığımı belirtmek isterim. Lag , dc vb. şeylerin üstüne birde hep yüksek level li oyuncularla karşılaşmaktan imanımız gevredi. Sırf lag yüzünden monitörü 2 kere yatağın üstüne fırlattım. 3. de artık komple yere atıcam darmadağın olucak.

• ya bende cıldıracagım gece saat 00:21 ve bu saatte eskiden rahat girerken simdi girmiyor cıldıracagım ya
  • Yaa dostum akşam 18:30 da büyük bir lag fırtınasına tutulduktan sonra disconnect oldum.Saat 00:24 hala giremiyorum.Serverların hepsi crowded. DC olmaktan bıktım artık.Silkroadonline'ın resmi sitesine de şikayette bulundum ama ne fayda.
  • Al işte... Şimdide update var diye oyalıyolar. Girmememiz için her yola başvuruyo bu lavuklar. Kafayı yedim artık. Tek eğlencemiz var onuda suistimal ede ede bi hal olduk.Açın lan artık şu yeni server'ı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.