Şimdi Ara

Yeni Serverda Başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeniden oyuna başlayacğaım,tüm çarlarımı satmıştım.Cebimde 50 tl kadar param var ve m ve silk alacağım.Arkadaşlık ortamı güzel olan (( Partilere benide alabilecek )) Boş olan (( Presiz en kolay girilebilecek server )) Olarak ne önerirsiniz?

Birde unutmadan,
    Xbow Clec veya War Clec açmayı düşünüyorum bu konu hakkındada düşüncelerinizi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigDesigner~ -- 22 Nisan 2010; 22:09:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BigDesigner~

Arkadaşlar yeniden oyuna başlayacğaım,tüm çarlarımı satmıştım.Cebimde 50 tl kadar param var ve m ve silk alacağım.Arkadaşlık ortamı güzel olan (( Partilere benide alabilecek )) Boş olan (( Presiz en kolay girilebilecek server )) Olarak ne önerirsiniz?

Birde unutmadan,
    Xbow Clec veya War Clec açmayı düşünüyorum bu konu hakkındada düşüncelerinizi alabilirim.

Önce şunla başlıyayım Presiz kolay giriler server yoktur her server için beklemen lazım ben Titan oyuncusu olarak tabiki titan'ı öneriyorum Türk olarak baya kişi var Seçim senin

• Server: Malazgirt kolay girersin.

Build: Warrior cleric olmaz çook zor kasılırsın. ozaman Xbow Cleric oluyor 2 seçenek olduğuna göre.

ayrıca Malazgirtte uygun fiyata 60Lv wizard cleric satabilirim(PM).
  • Feel teklifin güzel karakter spliyse alabilirim kardeşim.
    m.can_694@hotmail.com '' Pm atmayı bilmem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.