Şimdi Ara

Yeni Serverda Hangi Charı Açıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly -- 22 Mayıs 2006; 20:12:59 >

• En zevkli char nuker ama yapması zor bence full int sword kas cold ben 29. lvdeyken lvl 32+ adamları öldürüom 29 combosu müthiş onları bi çakınca adam donup kalıor çok hızlı bir char sabır istior ama full str blade kasarsan da çok canın olur ölmezsin ama hem canın sıkılır hem az vurursun ve sen skill farm yapma çünkü en sıkıcı şey o
  • Pardon Ama Sorumu Degiştiriyorum
    Yeni Serverda Ne Açıyım Sizce? En Güçlü Ve En Zevkli Oynanan Char Hangisi Bide Onu Sölermisiniz
    Güçlü Derken Vuruş Gücü HP Degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly -- 22 Mayıs 2006; 20:13:22 >
  • en zevkli char full int sword kalkan garment el yakma fire nuke elektrik olan nerdenmi biliyorum abim kasıyor öle bir char 40 lvl olcak bu gun
  • Kesinlikle Full Int Sword derim...Tüm char'ları denemi$ biri olarak Sword gibisi yok diyorum
  • Bende bu Soruyu çok düşünüorum kafamda....Son geldiim nokta Hybird....20 Lv a kadar 3 str 2 ınt,20 den sonra Full ınt kasmayı Planladım...Sizce uygun mu?Pacheon olucam bu arada...
  • çok dandik olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSorrow

Bende bu Soruyu çok düşünüorum kafamda....Son geldiim nokta Hybird....20 Lv a kadar 3 str 2 ınt,20 den sonra Full ınt kasmayı Planladım...Sizce uygun mu?Pacheon olucam bu arada...

SAKIN AMAN HA.BU OYUNDA ÖYLE BİŞEY YAPMAK CHARI ÇÖPE ATMAK DEMEK.YA FULL İNT YA FULL STR BAŞKA BİR SEÇENEK YOK.ORTA KARAR YOK.SAKIN ÖYLE BİŞEY DÜŞÜNME BİLE.OK???

• bence full int aç derim ben lvl 30 a kadar bow la gel 30 dan sonra sword kalkan al....şahsen ben öle yaptım deli gibi ilerliyom şidmi
  • arkadaşlar bu oyunda en güçlü ve en zevkli char full str - bow - fire dir

koredeki pvp turnuvasını kazanan char ve çok zevkli oluyo bow kullanması tavsiye ederim en kral char
  • Arkadaşlar Kararımı Verdim Full İnt Glavie sormadan edemicem gene iyimi bu
    Bide SP Farm yapmak İstiyorum Okudugum Konularda Bow Alıp Kasın Demişler ve SoS bow alın demişler Sizce Yeni Açılan Serverda SoS bow ne kadar olur ? yada neyden Çıkar bu Velet
  • anlamıyonuz olm siz full int adam glavie kullanırmı hiç
    spear kullan
  • Önerileriniz için saolun arkadaşlar..Full Int olayım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

arkadaşlar bu oyunda en güçlü ve en zevkli char full str - bow - fire dir

koredeki pvp turnuvasını kazanan char ve çok zevkli oluyo bow kullanması tavsiye ederim en kral char

Zevk olayına lafım yok zevkler tartışılmaz :) diğerlerini karşılaştıralım
    Full str glavie vs full str archer : Glavie her zaman daha fazla vurucak gerek criticaller gerek heuksal skilleri ile ayrica heuksal pasif ilede hp si full str archerdan her zaman daha yuksek olucak soul spear gibi skiller ile stunlama özelliği bulunucak ki bu olay ciddi anlamda cok fazla avantaj kazandırır
    Full str blade vs full str archer : Rakibin cold oldugunu dusunursek kalkan + cold buffları maximum phy defansa sahip ve kalkan sayesinde block özelliği var ki can alıcı bi avantajdır knockdown yapabilir skill kullanmanızı engelliyebilir ayrica seridir.
    Full int sword : Yüksek mag. ataklar yapar blocklama ve hatta yeri geldiğinde bu charda knockdown gibi özelliklere sahiptir kalabalık ortamda farkedilemezse ölümcül olabilir :)
    Full int spear : Oyundaki en yüksek damage veren char kalabalık ortamlarda kontrol edilemezse bu charda ölüm makinesine dönüşebilir şahsi fikrim 1 vs 1 de en zayıf char (hele ki attıgınız ilk nuke blocktan döndü ise vay halinize :)
    son olarak dikkatimi ceken genel yanlışlar :
    - Archer vurur uzaklaşır tekrar döner tekrar vurur bla bla bu pvp tarzı silkroadta imkansız hiç bir zaman geri kacıp tekrar vurup tekrar kacıp .... şeklinde bi pvp yapamazsınız
    - full str blade ler ölmez ama öldüremez ? yaptıkları combolar full int nukerden daha fazla damage verebilir asla tamam cok canı olucak ama bana damage veremiyecek gibi dusunulmesin yere yatırma + batırma combolar vs. hele hele arada criticalde vurdu ise nukerin toplamda 1.5 katından daha fazla damage verirler.
    - cold donduruyor fire en yüksek damage veriyor + burn etkisi var light hızlı kosmaktan baska neye yarar ?
    Mag. atağınızı maximum duzeye cıkarır pr kırar bu sayede peşine fire nuke ile oyundaki en yüksek damagelere ulaşılır full int bi charın olmazsa olmaz elementidir.

genel olarak charları basitce özetledikten sonra sen bana bu charlara karşı full str fire archerin avantajlarını bi listelermisin belki oyuna yeni başlıyan arkadaşlarada bi yardımımız dokunur

• bu hybrid karaktere kötü diyenler hayatında hybrid yapıp o zevki tadabildimi acaba venice da 38 lvl hybrid charım var elimde sos falan olmamasına rağmen 39 40 lvl adamları pvp de kestiğim oluyor (hep değil ama arasıra da olsa onları kesmek ayrı bi zevk) kendi lvlımda olanları tanımıyorum bile
    sizin dediğiniz hybrid şekli kötü kabul ediyorum yani 2 str 1 int veya 2 int 1 str dandik olur
    ben ikisine de eşit verdim ve hem görevlerde kolay ölmeyip iyi vuruyorum hemde pvp de adam canavar gibi
    yanlız böyle bi charda attack yükseltme adına spear kullanmalısınız (en azından +3) ve protector giymelisiniz
    inanmayanlar varsa 38 lvl gelsin bi keseyim server venice kesseniz bile çok çok zorlanırsınız
    bidahada hybridlere çamur atmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3T1N

quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

arkadaşlar bu oyunda en güçlü ve en zevkli char full str - bow - fire dir

Zevk olayına lafım yok zevkler tartışılmaz :) diğerlerini karşılaştıralım
    Full str glavie vs full str archer : Glavie her zaman daha fazla vurucak gerek criticaller gerek heuksal skilleri ile ayrica heuksal pasif ilede hp si full str archerdan her zaman daha yuksek olucak soul spear gibi skiller ile stunlama özelliği bulunucak ki bu olay ciddi anlamda cok fazla avantaj kazandırır
    Full str blade vs full str archer : Rakibin cold oldugunu dusunursek kalkan + cold buffları maximum phy defansa sahip ve kalkan sayesinde block özelliği var ki can alıcı bi avantajdır knockdown yapabilir skill kullanmanızı engelliyebilir ayrica seridir.
    Full int sword : Yüksek mag. ataklar yapar blocklama ve hatta yeri geldiğinde bu charda knockdown gibi özelliklere sahiptir kalabalık ortamda farkedilemezse ölümcül olabilir :)
    Full int spear : Oyundaki en yüksek damage veren char kalabalık ortamlarda kontrol edilemezse bu charda ölüm makinesine dönüşebilir şahsi fikrim 1 vs 1 de en zayıf char (hele ki attıgınız ilk nuke blocktan döndü ise vay halinize :)
    son olarak dikkatimi ceken genel yanlışlar :
    - Archer vurur uzaklaşır tekrar döner tekrar vurur bla bla bu pvp tarzı silkroadta imkansız hiç bir zaman geri kacıp tekrar vurup tekrar kacıp .... şeklinde bi pvp yapamazsınız
    - full str blade ler ölmez ama öldüremez ? yaptıkları combolar full int nukerden daha fazla damage verebilir asla tamam cok canı olucak ama bana damage veremiyecek gibi dusunulmesin yere yatırma + batırma combolar vs. hele hele arada criticalde vurdu ise nukerin toplamda 1.5 katından daha fazla damage verirler.
    - cold donduruyor fire en yüksek damage veriyor + burn etkisi var light hızlı kosmaktan baska neye yarar ?
    Mag. atağınızı maximum duzeye cıkarır pr kırar bu sayede peşine fire nuke ile oyundaki en yüksek damagelere ulaşılır full int bi charın olmazsa olmaz elementidir.

genel olarak charları basitce özetledikten sonra sen bana bu charlara karşı full str fire archerin avantajlarını bi listelermisin belki oyuna yeni başlıyan arkadaşlarada bi yardımımız dokunur

dostum bütün bu saldırılar karşısında archerin oturup onları seyredeceğini düşünmüyorsun herhalde üstelik skillere gelince glavie kadar etki yapan skilleri var hemen hemen aynı damage vuruyor kullanmasını bildiğin zaman bence en iyi char tmm yenildiği charlar olabilir bende ölümsüz demedim oyundan zevk alıp biyandanda güçlü olmak isteyenler için ideal bi char onu demek istedim

şunu da ekliyeyim bir full str kendi lvl inde bir full inti daima yener yani full str acher da bu durumda diğer saydığın intleri yenmiş oluyor glavie karşısında başa baş olacağını düşünüyorum bladeye gelince o char benim en korktuğum char zaten bide buz kullanıyosa yenmek imkansız oluyo ama kalkıpta bu yüzden asla blade karakter açmam çünkü sıkıcı bir char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 23 Mayıs 2006; 9:18:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.