Şimdi Ara

Yeni Servere Başlayacakları Gorebilirmiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Ben Gelmiyorum Çok Saçma Bir Oyun

Haklısın
  • ßurak dai sitémizdeki Delikanlı adamlarla Clanımızı kurarız.Üstten ArkandayIm falan cok tehlikeli duruor.İntci priestiniz ßén olcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GøKhan -- 11 Haziran 2008; 14:16:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

ßurak dai sitémizdeki Delikanlı adamlarla Clanımızı kurarız.Üstten ArkandayIm falan cok tehlikeli duruor.İntci priestiniz ßén olcam.

amoooooooooooooo

Dua Et Büyüğümsün Yoksa Gafayı Çaktıydım.

Anca Gafa Çakan Zaten Adamlıkda Gözün Yok Ağaç Yaşken Eğilir Çorba Sıcakken İçilir

Neyse Sanada Yapcaz Bişeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

ßurak dai sitémizdeki Delikanlı adamlarla Clanımızı kurarız.Üstten ArkandayIm falan cok tehlikeli duruor.İntci priestiniz ßén olcam.

amoooooooooooooo

Dua Et Büyüğümsün Yoksa Gafayı Çaktıydım.

Anca Gafa Çakan Zaten Adamlıkda Gözün Yok Ağaç Yaşken Eğilir Çorba Sıcakken İçilir

Neyse Sanada Yapcaz Bişeyler

Gonuşma Layn

• str ci priest ben olurum ama hangi ırk olacagız_?
  • belki bende gelebilirim hemen platinyum almak lazım ama
  • bende rogue
  • Human asas
  • tamda yazın geldi işede başlıcam plat. + cash biraz para biriktiriyim Human wariror olucam ama akşamları girebileceğim için cumartesi saat 7 den pazar günü saat 10'a kadar wc molaları dağil değil 27 saat on olcam sonrada iş ama bi yerlere gelcez eğer cidden sizde potansiyel yoksa rogue olur sabah işe giderken bırakırım akşam gelinceye kadar plat. da var ohhh o orda yavru gibi kasılır sağlam ark. lazım bana
  • 4-5 Ayın Patlaması Olacağına Şüphem Yok..
  • Beyler olcaksanız Human olun bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmanuaLRapidFaiLed -- 11 Haziran 2008; 15:26:52 >
  • Gelürüq belki biz de

HUMAN OLARAK...
  • Aslında Piyasayı Ufaktan Başlatakki Öle Devam Etsin

Human Asas
  • tr ko diye bişi getirdi kardeşim bi bakim dedim uskonun aynısı hiç bi fail vermiyo direk 80 lvl :D itemler +10 valla 3 yıldır usko oynadım böle zevk almadım herşey playerlik herkes eşit sadece takım oyunu :D usko ya girmiyom bile plat pre ziyan oluyo :D keşke almasaydım dedim yani .. tr ko saygılar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Çok felaket geleceğim.

evet bende geçmeyi düşünüyorum akarada 77 asası sattım geçelim bakalım yeni server'a bu arada imza'n çok yardımcı oldu teşekkür ederim
  • Miracle komple geçioz alt üst clanlar gene krallık bizde
  • bende geliyorumdh olarak bir çok kişi beraber takılabiliriz aslında öyle daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Miracle komple geçioz alt üst clanlar gene krallık bizde

hehe :) yine dağılmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.