quote:Orijinalden alıntı: alperen9okcune zman geliyokiAlıntıları Göster geliyorsa karus olarak başlarım
quote:Orijinalden alıntı: meteor4ingeliyorsa karus olarak başlarımAlıntıları Göster hissediyorum yakında gelecek
quote:Orijinalden alıntı: Full#Throttle belli olmaz amaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle belli olmaz ama carnac açılalı 2-3aya yakın oldu hissediyorummmmmmm
quote:Orijinalden alıntı: faithless0631quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle belli olmaz ama carnac açılalı 2-3aya yakın oldu hissediyorummmmmmmAlıntıları Göster Çok felaket geleceğim.
quote:Orijinalden alıntı: RSnazdroviaÇok felaket geleceğim.Alıntıları Göster bende geliorum tabiki kascan beni
quote:Orijinalden alıntı: Turistof Kolombbende geliorum tabiki kascan beniAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif bende geliorum tabiki kascan beni Yaaaaaaaaaaaaaaa.............................. Sen Oyle zannet
quote:Orijinalden alıntı: Turistof Kolombbende geliorum tabiki kascan beniAlıntıları Göster geçen senede böyle bekliyoduk haziranda taaa ağustosta geldi server..
quote:Orijinalden alıntı: faithless0631quote:Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif bende geliorum tabiki kascan beni Yaaaaaaaaaaaaaaa.............................. Sen Oyle zannetAlıntıları Göster Çarı satsam bende geçicem...
quote:Orijinalden alıntı: faithless0631quote:Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif bende geliorum tabiki kascan beni Yaaaaaaaaaaaaaaa.............................. Sen Oyle zannetAlıntıları Göster 4Human
quote:Orijinalden alıntı: Dxgeçen senede böyle bekliyoduk haziranda taaa ağustosta geldi server..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Dx geçen senede böyle bekliyoduk haziranda taaa ağustosta geldi server.. Ama serverler bildigim kadarıyla 3ay da 1 periyodik olarak açılıyor carnacta 80 bile çıktı açılır gibime geliyor inş tahminim dogrudur
quote:Orijinalden alıntı: faithless0631quote:Orjinalden alıntı: Dx geçen senede böyle bekliyoduk haziranda taaa ağustosta geldi server.. Ama serverler bildigim kadarıyla 3ay da 1 periyodik olarak açılıyor carnacta 80 bile çıktı açılır gibime geliyor inş tahminim dogrudurAlıntıları Göster Bende gelicem Human olarak...
quote:Orijinalden alıntı: ImmanuaLRapidFaiLedBende gelicem Human olarak...Alıntıları Göster Ben Karus Olursam Asas Human Olursam Mage
quote:Orijinalden alıntı: ImmanuaLRapidFaiLedBende gelicem Human olarak...Alıntıları Göster Human Olarak Geliyorum Şöyle Serverin Bi Tozunu Alcam
quote:Orijinalden alıntı: LizOzOMHuman Olarak Geliyorum Şöyle Serverin Bi Tozunu AlcamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LizOzOM Human Olarak Geliyorum Şöyle Serverin Bi Tozunu Alcam Çaktırmaaa
quote:Orijinalden alıntı: faithless0631quote:Orjinalden alıntı: LizOzOM Human Olarak Geliyorum Şöyle Serverin Bi Tozunu Alcam ÇaktırmaaaAlıntıları Göster Ben Gelmiyorum Çok Saçma Bir Oyun
quote:Orijinalden alıntı: KuzuXxBen Gelmiyorum Çok Saçma Bir OyunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KuzuXx Ben Gelmiyorum Çok Saçma Bir Oyun