arkadaşlar ben personel servis aracı almak istiyorum Mercedes spriter. sıfırınımı almalıyım yoksa 2.el almak dahamı mantıklı. 40 bin tl param var geri kalanı krediyle almak istiyorum. bu iş hakkında yorumlarınız tavsiyeleriniz neler olur. serviş şöförlüğü yapılabilinecek bir işmi. ne tür zorlukları olur. deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba
güncel
Serviscim en iyisi Crafter dedi. Çünkü Mercedes çok masraflıymış ve sürekli makas kırıyormuş.Serviscimizde 2 Renault Master ve 1 Crafter var.Bu zamanlarda master'ların birini satıp crafter alıcak.Bizde yolcu olarak çok mutluyuz ve çok rahat araba. Crafter alın derim
Biraz sıkıntılı bir iş memnun olanda var olmayanda.Biraz araştırdığım kadarıyla aracı şirket olduğu zaman yani şirkete bağlı oldğunuz zaman şirketin payından dolayı kazanç azalıyor.Ayrıca günde bir kaç tane hat çekmeniz gerekebilir iyi kazanmanız için yada uzun bir hat bulmanız lazım.Araç konusu biraz muallak ama sanırım crafter biraz daha tavsiye eliyorVw yeni crafter yüzde 12 yakıt tasarruflu diyor ama kullanıya ne kadar yansıyor bilmiyorum tabi.
şuanda imkan olarak fiat ducato veya cıtroen jumper alabiliyorum kredi çekipde crafter alabilirim
Crafter iyidir. Mercedesi "yürütmek" daha masraflıdır hocam. Renault Master'ı olan akrabam var. Hoşuma gidiyor ama crafter daha sorunsuz. E haliyle daha pahalı