Şimdi Ara

Yeni ses sistemim hangisi olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm, yeni bir ses sitemi almak gerçekten problemli bir iş. Ben eski bilgisayarımla beraber gelen JBL stero ses sistemimi yeni bir ses sistemi ile değiştirmek istiyorum. 5.1 veya 2.1 daha tam karar veremedim. 2.1 sistem istememin nedeni az yer kaplaması ve kablo karmaşasının çok fazla olmaması bunun yanında 5.1 set alarak filimlerde ve oyunlarda daha ii bir ses kalitesine sahip olabilirim. İlgilendiğim bir kaç model var sizin yardımlarınızla en ii sine karar vereceğim.
    1. Logitech Z2300
    2. Logitech X530
    3. Microlab A-6664
    Sanırım logitechlerin ozelliklerini yamama gerek yok zaten çok tanınan sistemler ama Microlab hakkındaki bilgiler aşağıda. şimdiden herkese teşekkür ederim. Bu arada microlabın fiyatı 189 YTL ve RCA tipinde kablo kullanıyor yani kabloları kolaylıkla uzatabilirsiniz ayrıca kablosuz uzaktan kumandası var.

Specifications:
    Output Power:99W RMS (14Wx5+29W)
    Speaker:
    (Woofer) 5.25 inch
    (Satellite)2.5 inch
    Frequency Response:30Hz-20KHz
    S/N Ratio:>85dB
    Separation:>50dB
    Production Size:(DxWxH)
    ( Amplifier)310x90x250mm
    (Woofer Speaker) 248x222x228mm
    (Satellite Speaker) 96x90x121mm
    Color:Silver

• x-530 al derim.. sebepler

1.güçlü bass , kaliteli tiz
    2. uygun fiyatı
    3.sınıfında lider bir set.
    4.satmaya kalsan iyi bir fiyata satılabilir.
    5. 5+1.
    tonla para verip sadece müzik dinliyebileceğin bir set alma. hem 5+1 lerde de çok güzel müzik dinleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 25 Kasım 2005, 8:37:47 >
  • x-530
  • eğer 2+1 re kara verirsen z-2300 üstüne yok..ama z-2300 180 dolar civarı demekki bu kadar para çıkarabileceksin ozaman sen gidip x-530 yerine 180 dolarlık daha iyi daha güçlü bişey alsan daha mantıklı.
  • ben nedense logitech lerden pek hoşlanmıyorum bana göre bass ları kalitesiz tizler iyi ama mid leride zayıf watt oranı çok düşük toplam 70w yinede yanlış yönlendirmek istemem ama benim görüşüm bu
  • ZomBies, Logitechleri son sese kadar açıp dinleme fırsatın oldumu?
  • @zombies imzanda bi yanlışlık yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuraya diğer modellerin de resmini koysanız iyi olurdu.
    HS de Logitech' in 600YTL ye(KDV dahil) satılan siyah bir modeli vardı. CANAVAR birşey...
  • Öncelikle alacağın setin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
    Söylediğin üç modelden x-530 bende mevcut.Benim kankada da microlab a-6664 var Her iki seti de gerktiği kadar kullandım(kankayla takas yaparak kankalar sağolsun)
    Şimdi alacağın seti nerde çoğunlukla kullanacaksın önce buna karar ver eğer dvd veya tv ise seçimin kesinlikle Microlab ı öneririm çok bariz üstünlüğü var setin zaten x-530 u dvd ye bağlamak nerdeyse işkence bir sürü dönüşrücü şu bu uğraş dur...
    Ama yok ben bu seti bilgisayar için istiyorum diyorsan her ikisi de birbirine yakın bence, ama tabiki sen iki seti de dinlemen lazım ve büyük bir ihtimalle pc ye takılı olarak dinletecekler sana
    Son sözüm şu dvd için microlab pc için seç gitsin benden bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

Öncelikle alacağın setin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
    Söylediğin üç modelden x-530 bende mevcut.Benim kankada da microlab a-6664 var Her iki seti de gerktiği kadar kullandım(kankayla takas yaparak kankalar sağolsun)
    Şimdi alacağın seti nerde çoğunlukla kullanacaksın önce buna karar ver eğer dvd veya tv ise seçimin kesinlikle Microlab ı öneririm çok bariz üstünlüğü var setin zaten x-530 u dvd ye bağlamak nerdeyse işkence bir sürü dönüşrücü şu bu uğraş dur...
    Ama yok ben bu seti bilgisayar için istiyorum diyorsan her ikisi de birbirine yakın bence, ama tabiki sen iki seti de dinlemen lazım ve büyük bir ihtimalle pc ye takılı olarak dinletecekler sana
    Son sözüm şu dvd için microlab pc için seç gitsin benden bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir

sadece x-530 u dvd ye bağlamak değil bütün multimedya setleri dvd ye bağlamak zor. ama katılıyorum dvd ye bağlamak tamm bir işkence

• İşin doğrusu bende X530 almak istemiyorum ama şu anda piyasada ya üst modeller var yada alt modeller. Örneğin ya Z5500 (850 YTL) yada X530 (170 YTL) var. Benim istediim set bu iki setin arasında olan Z5300 hem fiyat hem güç olarak tam ikisinin arasında yer alıyor ama ne yazıkki bu ürün şu anda stoklarda yok bakmadığım yer kalmadı genede bulamadım. Bende bu yüzden Z2300 (200 W RMS), X530 ve microlaba yoneldim. Z 2300 2.1 ve genelde bununla DVD filimlerde iyi bir ses kalitesine sahip olamıyacağım soyleniyor X530 RMS W olarak zayıf gözüküyor, Microlabın ise görünümü çok şık ama sesini dinleyemediğim için onun hakkında hiç bir fikrim yok. Şu anda piyasada 5.1 set bulmak gerçekten çok zor ne creative'in nede logitechin ortalarda olan modelleri bulunmuyor ya alt modeller ya üst modeller arası yok. Teşekkür ederim
  • piyasa değiştir sende 2. el piyasası ne güne duruyor. bazılar z.5300 lerini megaworkslerini satıp z-5500 almak istiyor onlarla irtibata geç. ikinci el forumundan benim yaptığım gibi koca koca MEGAWORKS-Z5300 ARIYORUM !! yaz pm ne mesaj yağcak..
  • Ben zamanında satmaya uğraştığım zaman daha 1 aylık idi ve sadece ölücüler boy gösterdi arkadaşa sesini dinlettikten sonra elindeki THX550 yi satıp geldi benimkini aldı aldığım fiyata.
  • thx 550 yi satıp z5300 mü aldı ?? thx 550 sinde bozukluk yoksa hata etmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

@zombies imzanda bi yanlışlık yok mu

gözüm biyerden şeyediyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

@zombies imzanda bi yanlışlık yok mu

gözüm biyerden şeyediyo ama

aynen benim gözümde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.