Şimdi Ara

Yeni Sezon Forma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylerhttp://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18915 formadan almayı düşünüyorum storeden kredi kartı ile netten , 178 boy 72 kiloyum M beden mi alayım S beden mi Chelsea formaları gibi yapışmasını istiyorum M beden Chealsea var üstüme tam yapışıo oturuyor ama bizim formalar geniş kesim S mi alayım M mi yardımcı olur musunuz renkdaşlar :))

• M beden hafif bol gelebilir. Bana tam oturuyor çünkü 178 boy 78 kilo var bende de. Ama S bedende çok dar gelebilir. En iyisi git Nike mağazalarından birine önce dene sonra store üzerinden sipariş ver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

M beden hafif bol gelebilir. Bana tam oturuyor çünkü 178 boy 78 kilo var bende de. Ama S bedende çok dar gelebilir. En iyisi git Nike mağazalarından birine önce dene sonra store üzerinden sipariş ver :)

S ile M arasında 5-6 cm farklar var ben 70-72 kilo arası seyrediyorum S cuk diye yapışır bana o zaman sağol :) Formalar aşırı uzun zaten genişliği yine giyilirde uzunluk fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Air_Force25

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

M beden hafif bol gelebilir. Bana tam oturuyor çünkü 178 boy 78 kilo var bende de. Ama S bedende çok dar gelebilir. En iyisi git Nike mağazalarından birine önce dene sonra store üzerinden sipariş ver :)

S ile M arasında 5-6 cm farklar var ben 70-72 kilo arası seyrediyorum S cuk diye yapışır bana o zaman sağol :) Formalar aşırı uzun zaten genişliği yine giyilirde uzunluk fazla.

Rica ederim inşallah istediğin gibi gelir :)
  • Yeni sezon formaları neden yardın ?

(Allah benim belamı vermiş)
  • Hocam ben 74 kilo 1.73(+-1) boyum var. S beden üzerime tam yapışıyor. M beden ise olması gerektiği gibi oluyor ama yinede hafif bi slim fit havasında oluyor M beden.(ama kesinlikle adidasın gs formalarındaki M bedeni gibi değil . biraz daha slim özellikle kol kısımları) Ama S baya bir yapışıyor. Eğer vücuduna tam yapışmasını istiyorsan S beden al.
  • Bende kırmızı olandan m beden aldım. 1.75 boy 79kg. Omuzlar filan tam sorunsuz. Ancak neden şampiyonluğa ait Türk Bayrağı mevcut değil bilmiyorum. Seneler sonra o vaziyette hatırlamak ve hatırlatmak isterdim.
  • Geçen sene formaları ile bu senenin formaları arasında beden farkı var mı? Kalıplar aynı mı? Mesela geçen sene Large alan bu sene de large alsa sıkıntı yaşar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Geçen sene formaları ile bu senenin formaları arasında beden farkı var mı? Kalıplar aynı mı? Mesela geçen sene Large alan bu sene de large alsa sıkıntı yaşar mı?

Yok canım hiç bir sıkıntı yaşamaz. Ama sanki bu sene formaları biraz daha fit beden. Özellikle kol kısımları çok daha iyi geçen seneye göre. Daha sıkı. Uzunluk olarak biraz daha uzun sanki ama geçen sene large alan bu senede large alabilir.Hiçbir sıkıntı yaşamaz.Ama daha sıkı olsun vücudu sarsın derse mediumda alabilir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.