arkadaşlar ii güzel de arda sağda sizce ne derece başarılı olur. Bir de sizce kewell'ın yedek kalma ihtimali olabilir mi? (bence o adam yedek oturtulmaz ama ardayı solda oynatmak isterse ne olur yani ?)
Yedeklerimizi alıp başka takıma koysan onlar bile şampiyonluğa oynar.
su an daha transfer bıtmedı ama orta sahada lınderot mehmet arda lıncoln kewell 5 lısı su an dırek oynar gıbı duruyor.bır forvet daha alınırsa onlıberolardan bırı yadek kalacak gıbı gozukuyor.
Bu kadar az savunma yapan bir orta sahayla (arda lincoln kewell) kesinlikle çift ön libero oynamalıyız hele mehmet topal ve linderoth gibi iki ön liberomuz varken.
TÜRKİYE'NİN TARTIŞMASIZ EN İYİ ORTA SAHASI ;
Mehmet Topal-Ayhan-Linderoth-Barış-Lincoln-Arda-Kewell-Sabri-Aydın-Mehmet Güven- Hasan Şaş
11 KİŞİLİK BU ORTA SAHA OYUNCULARINDAN EN İYİ 4 OYUNCUYU SEÇMEK ÇOK ZOR OLACAK HOCA İÇİN..
Mehmet Güven pek forma göremez bu sezon , kesinlikle kiralanmalı veya satılmalı.Ayrıca bence 4 değil 5 oyuncu sahada olucak bu saydıklarından , Ümit veya Nonda'dan da sadece biri.
quote:
Orjinalden alıntı: HUSAMET
Mehmet Topal-Ayhan-Linderoth-Barış-Lincoln-Arda-Kewell-Sabri-Aydın-Mehmet Güven- Hasan Şaş
11 KİŞİLİK BU ORTA SAHA OYUNCULARINDAN EN İYİ 4 OYUNCUYU SEÇMEK ÇOK ZOR OLACAK HOCA İÇİN..
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Mehmet Güven pek forma göremez bu sezon , kesinlikle kiralanmalı veya satılmalı.Ayrıca bence 4 değil 5 oyuncu sahada olucak bu saydıklarından , Ümit veya Nonda'dan da sadece biri.
quote:
Orjinalden alıntı: HUSAMET
m.güveni satmak yanlış olur bence,adam çok yetenekli, bileklerini çok iyi kullanıyor gerçektende,bence kiraya verilmeli 1-2 sene sonra tecbrübeli bir mehmet bizim işimize yarıyabilir bence...
gsnin takım bu sene baya iyi olmuş yav
Bence 4-5-1 bize en uygun taktik bu kadro yapısıyla... Çok kaliteli ön liberolarımız var ve bu taktiğin ne kadar işe yaradığını son FB maçında gördük Sıkı bi savunma anlayışı, ilerde yapılan pres rakip takımları gerçekten zorlıyabilir...
Itandje
Transfer---------------------------Emre Güngör -------------------------------Servet-----------------------------------Hakan Balta
Mehmet Topal------------------------Ayhan / Linderoth
En fazla transfer gerektiren mevki bana göre sağ bek şu an için... Sabri gerçekten yürekten oynasada sağ bek onun mevkisi olmadığı için kademe hataları vs... yapıyor istemeden, Uğur a gelincede avrupa için yeterli deil, ağır ve güven vermiyen bi yapısı var... Belki bundan 1-2 sene sonra kendini geliştirirse bizim sağ bek için yeterli olabilir...
4-5-1 olmalı oyuncu sisteminde değişikliklerede gidebilirsin..
Kaleye Transfer Şart.İtantie denen kaleciyi hiç tanımıyorum.Ülke Milli takımında oynayan biraz daha garanti bir iş olsa daha iyi olur.
Savunmanın ortasına Takviye yapılmalı.Maçlara Biri yetişemeyecek ve sakatlıklar muhakkak olucaktır.Takviye şart.
Savunmanın sağında Sabri olmaz.Ortasaha adamı Hatta Ümit Milli Takımda 10 Numara pozizyonunda oynuordu. Gitgide geriye cektik onu.Uğur da yetersiz bana göre çok çabuk çalım yiyor.Takviye şart.
Forvette Ben Nondayı beğenmiyorum.2. yarıda ne kadar istikrarsız olduğunu gösterdi.Yırtıcı ve Güçlü bir forvet lazım.
Şuan 4 takviye gerekiyor bana göre..
Arda-Lincoln-Kewell
Şeytan 3 geni
Bana Kewell'inde gelmesi ile beraber çok feci verkaçlar, kısa paslar izleyeceğiz gibi geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Arda-Lincoln-Kewell
Şeytan 3 geni
Bana Kewell'inde gelmesi ile beraber çok feci verkaçlar, kısa paslar izleyeceğiz gibi geliyor.
Gerilerinde Linderoth ve Topal'ı da unutmayalım.
Bana sorarsanız 4-3-1-2 ve 4-1-4-1 taktiği uygun olur Itandje
Uğur Transfer(Oneıl) ServeT Hakan
Arda Linderoth(Mehmet) Kewell
Lincoln
Ümit Nonda (Bu ıkılının bı tanesının yerne transfer) ___________________________________________________________________
Itandje
Mehmet
Arda Lincoln Linderoth(Ayhan) Kewell
Nonda (veya transfer) ___________________________________________________________________
Bu tip veya bunun biçiminde takım sahaya surerse iyi olur
Itandje nin geldiğini varsayarsak .. Itandje H.Balta Servet Emre G. Uğur U.
Mehmet T. T.Linderoth
Kewell Arda T. Lincoln
Ü.Karan(Nonda) Daha transfer olmazsa en ideali bu bence ..
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
Lincoln
Ümit Nonda (Bu ıkılının bı tanesının yerne transfer) ___________________________________________________________________
Itandje
Mehmet
Nonda (veya transfer) ___________________________________________________________________
Çift ön liberoyla oynamalıyız.
Harikalar yaratan Mehmet Topalı kadroya almayıp sezonun yarısını sakat geçiren Linderoth u kadroya koyan arkadaşların futboldan anladığını pek sanmıyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
Lincoln
Itandje
Mehmet
Çift ön liberoyla oynamalıyız.
Ön liberoya topal ı koyarız dıye dusundum niye mi defansıf gucu yuksek oldugundan linderoth da orta saha orta ya yatkın oldugu ıcın. Zaten ara sıra TOBİ defansa yardıma gelr defansıf ounum kalmaz diye düşünüyorum
------------Itandje------------ uğur(sabri)---------emre g.(emre a.) servet(transfer)------------hakan(volkan)
----------------------takımdaki en iyi forvet--------------
Orta sahamız gerçeken mükemmel.İyi bir forvet gelirse arkasında mükemmel oyuncular ile birlikte süper olur gerçekten.Ama formda bir Nonda yada Ümit yeni forvet gerektirmeyebilir. Özellikle Arda,Lincoln,Kewell üçlüsü süper.Turkcell Super Lig Artık başlasın