Şimdi Ara

Yeni sezonda dizilim nasıl olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsnin kadrosunu kurarken ilkönce arda ve ayhan koyulur. Ondan sonra diğerlerini yerleştirirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Gsnin kadrosunu kurarken ilkönce arda ve ayhan koyulur. Ondan sonra diğerlerini yerleştirirsiniz.

Arda tamam da Ayhan çok abartılcak bir futbolcu değil bence .
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Gsnin kadrosunu kurarken ilkönce arda ve ayhan koyulur. Ondan sonra diğerlerini yerleştirirsiniz.

de işte koyulmuyo
  • skibbe 4-2-3-1 oynatacak ve çıkacak kadroda aşağı yukarı belli.ama aydın yılmaza dikkat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cdmpf

Bence 4-5-1 bize en uygun taktik bu kadro yapısıyla... Çok kaliteli ön liberolarımız var ve bu taktiğin ne kadar işe yaradığını son FB maçında gördük
    Sıkı bi savunma anlayışı, ilerde yapılan pres rakip takımları gerçekten zorlıyabilir...

Itandje

Transfer---------------------------Emre Güngör -------------------------------Servet-----------------------------------Hakan Balta

Mehmet Topal------------------------Ayhan / Linderoth

Arda---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kewell

Lincoln

Ümit Karan / Nonda

En fazla transfer gerektiren mevki bana göre sağ bek şu an için... Sabri gerçekten yürekten oynasada sağ bek onun mevkisi olmadığı için kademe hataları vs... yapıyor istemeden, Uğur a gelincede avrupa için yeterli deil, ağır ve güven vermiyen bi yapısı var... Belki bundan 1-2 sene sonra kendini geliştirirse bizim sağ bek için yeterli olabilir...

o'neill aslen sağ bek o gelicek inş

• quote:

Orjinalden alıntı: DreaM

Orta sahamız gerçeken mükemmel.İyi bir forvet gelirse arkasında mükemmel oyuncular ile birlikte süper olur gerçekten.Ama formda bir Nonda yada Ümit yeni forvet gerektirmeyebilir.
    Özellikle Arda,Lincoln,Kewell üçlüsü süper.Turkcell Super Lig Artık başlasın

başladıktan sonrada turkcell süperlig hiçç bitmesin!!!!! diyeceğiz gibime geliyorr
  • Ayhan sakatlandı Gs düşüşe geçti ne zaman geri geldi Gs da bi canlanma oldu. Sonra şampiyonluk.

O yüzden Arda ve Ayhan hatta M. Topal banko olması lazım bence.
  • HİÇ TRANSFER YAPMASAK BİLE BENİM GÖRÜŞÜM

Yeni sezonda dizilim nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

HİÇ TRANSFER YAPMASAK BİLE BENİM GÖRÜŞÜM

Yeni sezonda dizilim nasıl olur?

Sağ bek/stoper oynayabilecek bir savunmacı ve yabancı bir kaleciyle bence gayet dengeli bir kadro olmuş olur. Şu haliyle savunma yönü hücuma göre epey zayıf kalıyor.
  • Dizilimi bilmemde
    Lincoln,Arda,Kewell üçlüsünün neler yapacağını tahmin edemiyorum
  • Ümit Karan,Shabani Nonda,Yabancı Forvet,Yaser Yıldız

Kewell,Arda,Ayhan-Arda,Lincoln-Arda,Ayhan,Hasan,Sabri

Linderoth,Barış-Mehmet Topal,Ayhan

H.Balta,Volkan-Servet,EmreAşık-Emre,YabancıStoper-Uğur,Sabri,YabancıSağBek

Aykut,Itandje

...

lucas neill olursa savunmaya alacağımız isim 1 yabancı ile stoper ve sağbeki aynı anda kapatırız..
    biliyorsunuz neill hem sağ bek hem de stoper pozisyonunda görev yapabilen bir oyuncu..

kaleyi aykut, itandje (gelirse) götürür, büyük forma yarışı olur.. orkun kaleci rotasyonunda kendine yer bulamaz..

ön liberoda linderoth, barış, mehmet, ayhan 4 lüsünden 2 lisi tercih edilecektir.. bunların yanında 5.alternatif olarak mehmet güveni sayabiliriz.. oldukça alternatifli, bol oyuncumuzun bulunduğu bölge..

yine forvetin arkasındaki üçlüde oynayabilecek bilumum futbolcumuz var.. arda, lincoln, kewell, aydın, hasan, ferdi(oraya yazmadım, iyice kabarmasın diye), sabri, ayhan...

forvette de şu an nonda, ümit var.. yaserin patlama ihtimali var ama iyi de çıkmayabilir.. büyük ölçüde bir forvet alacağız, o da gelirse forvetimiz de bol alternatifli olacak görünüyor..

defansta alternatif konusunda sıkıntı yaşayabiliriz.. sol bekte hakan ve volkan var, 2kişi.. stoperde şu an yanlızca 3 kişi var.. sağbekte uğur var, sabri meçhul.. buraya acil 1 transfer lazım, 2 bile olabilir.

• Sağ bek şart , uğur la olmaz...Bazı arkadaşların sağ beke direk uğur u yazdığını görünce gerçekten şaşırıyorum...Zaten sakatlıktan yeni çıkmış bi oyuncu....Oynadığı dönemde de savunması yetersiz kalıyordu... Hızlı deil, karşısındaki hücum oyuncusunu ii okuyamıo ve çok kolay çalım yio.... Kesinlikle GS nin sağ beki olabilecek bi oyuncu deil bence... Sabri en azından hızlı ve hücumuda daha ii ama kesinlikle sağ beke bi takviye yapmamız lazım
  • quote:

Sağ bek şart , uğur la olmaz...Bazı arkadaşların sağ beke direk uğur u yazdığını görünce gerçekten şaşırıyorum...Zaten sakatlıktan yeni çıkmış bi oyuncu....Oynadığı dönemde de savunması yetersiz kalıyordu... Hızlı deil, karşısındaki hücum oyuncusunu ii okuyamıo ve çok kolay çalım yio.... Kesinlikle GS nin sağ beki olabilecek bi oyuncu deil bence... Sabri en azından hızlı ve hücumuda daha ii ama kesinlikle sağ beke bi takviye yapmamız lazım

uğur mu yetersizdi.dani alvesi alcak paramız yok ne yazık ki.

• 4-1-3-2 en iyisi

-------------Itandje----------------
    Ugur------Servet------Emre------Hakan
    -
    -------------Mehmet Topal------------------
    -
    -
    Arda-----------Lincoln-----------Kewell

-

---------Yaser Yıldız-----------Nonda-----
  • skibbe'yi tanıyanlar bilir. 4-5-1 ya da 4-2-3-1 tarzı bir oyun yapısıyla sahada olacağız. tek forvet kontrollü bir oyun, yaratıcı bir orta saha, sağlam bir savunma hattı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

skibbe'yi tanıyanlar bilir. 4-5-1 ya da 4-2-3-1 tarzı bir oyun yapısıyla sahada olacağız. tek forvet kontrollü bir oyun, yaratıcı bir orta saha, sağlam bir savunma hattı ;)

ancak tek forveti görenler yanlış anlamasınlar.skibbenin takımları full pressle oynar ve bol gol atar.hatta bazı maçlarda barnettayı ön liberoda oynatmışlığı bile vardır ofansif futbol için.

topal ve linderoth orta sahası ile avrupada başarılı olacağımızı düşünüyorum.vidal ve rofles orta sahasıyla 2 sene üstüste çeyrek final oynadı skibbe uefada.leverkusene göre çok daha kaliteli oyuncularımız var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

Sağ bek şart , uğur la olmaz...Bazı arkadaşların sağ beke direk uğur u yazdığını görünce gerçekten şaşırıyorum...Zaten sakatlıktan yeni çıkmış bi oyuncu....Oynadığı dönemde de savunması yetersiz kalıyordu... Hızlı deil, karşısındaki hücum oyuncusunu ii okuyamıo ve çok kolay çalım yio.... Kesinlikle GS nin sağ beki olabilecek bi oyuncu deil bence... Sabri en azından hızlı ve hücumuda daha ii ama kesinlikle sağ beke bi takviye yapmamız lazım

uğur mu yetersizdi.dani alvesi alcak paramız yok ne yazık ki.

Daniel Alves i almaya ne gerek var?

Hakan Balta yı, servet i, emre yi çok para vererek mi aldık?

Bu oyuncular gibi yetenekli bi oyuncu alırsak daha ii olur diorm ben...Dünyaca ünlü bi oyuncuyu almaya gerek yok ama uğur la avrupa macerasına çıkacak olursak sonu hüsran olabilir...

Defansın ortasına bi oyuncu alıncağına bence bir sağ bek alınmalı

• Bencede kadro 4-2-3-1 olacak ama gençler hiç belli olmaz bi patlama yaparlar bütün kadro değişebilir

AYKUT

[ONEİL OLABİLİR] SERVET EMRE G. HAKAN BALTA
    [SABRİDE VAR]

LİNDEROTH MEHMET TOPAL

ARDA LİNCOLN KEWELL

TRANSFER(OLİVERA OLABİLİR)
  • AS KADRO

Aykut Erçetin

Servet Çetin
    Hakan Balta
    Emre Güngör
    Uğur Uçar

Cassio Lincoln
    Harry Kewell
    Arda Turan
    Tobias Linderoth
    Mehmet Topal

Ümit Karan

Transferlere göre değişebilir...
  • ---------------------------Aykut-----------------------------------------
    --------Transfer---------Servet----------Emre------------Hakan---------
    ----------------------Linderoth----------Toplal------------------------
    -------Arda-------------------------------------Kewell---------------
    ---------------------------Lincoln------------------------------
    ---------------------------Nonda-------------------------------------
    Lincoln olmadığı zamanlarda ise
    ---------------------------Aykut-----------------------------------------
    -------Arda---------------Ayhan----------------------Kewell---------------

Veya
    ---------------------------Aykut-----------------------------------------
    -------Arda-------------------------------------Kewell---------------
    ---------------------------Hasan Şaş------------------------------

Ben olsam böyle çıkardım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.